Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 29 august - 04 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: Leul e sfătuit să-și facă bagajele, Balanța e pusă pe ceartă - previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Horoscop rune 29 august - 04 septembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale în săptămâna care urmează. 
Horoscop rune 12-18 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: Berbecii primesc o ofertă de job, iar Vărsătorii o propunere călătorie - Previziuni complete

Horoscop rune 29 august - 04 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici.

Berbec

Să fie pregătit. Încă o suită de schimbări majore în săptămâna care urmează. Berbecii sunt în acțiuni și asupra lor încă vin schimbări majore benefice.

Taur

Primește un sfat, o avertizare. Trebuie să ai răbdare și să nu forțezi mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru taurii care știu să aștepte. 

Gemeni

Gemenii intră într-o zonă de necunoscut. Nu spun nimănui unde își petrec o săptămână de dragoste, de escapadă. Ies și nu spun unde, ca să nu aibă parte de surprize. Ca nu cumva să le strice cineva săptămâna de plăcere.

Citește și: Zodiile care știu să ascundă o infidelitate. Trebuie să fii foarte atent, deoarece trădează ușor și fără să-ți dai seama!

Rac

Racul intră într-o zonă de avertizare. A ieșit runa de protecție. Racii au o săptămână în care intră în grațiile divine și sunt protejați de toate răutățile, de toate energiile negative care-i înconjoară.

Leu

E sfătuit să-și facă bagajele. Pleacă în turneu. Dacă a sosit circul, trebuie să plece. El în acțiune mereu, nu poate sa stea locului. 

Fecioară

Trebuie să vă mobilizați toate forțele, să nu-i mai ajutați doar pe alții. Mai ajutați-vă și pe voi și consolidați-vă poziția la serviciu, în familie, în societate. 

Balanță

Balanța e pusă pe arțag, încă nu i-a trecut. Până nu face gălăgie nu-i trece. Balanța e zgomotoasă. Va susține doar o mică bătălie, cea mare nu e preconizată. Nu fiți îngrijorați, că veți câștiga în mod sigur. 

Scorpion

Scorpionii vor afla un adevăr foarte important care le poate marca sau le poate schimba viața. Ei sunt o zodie mai secretoasă. În funcție de lucrurile bune sau mai puțin bune pe care le-au făcut, primesc în schimb pe măsură. Ca un boomerang care te lovește când te aștepți mai puțin. 

Săgetător

Săgetătorul intră într-o avertizare: trebuie să aibă forță, putere, tărie, să treacă peste săptămâna următoare. Va fi mult de muncă, vor fi multe probleme. Este o săptămână mai grea și trebuie să vă mobilizați toate forțele și să fiți rezistenți. E doar pentru o săptămână.

Capricorn

În sfârșit, găsiți rezolvarea problemelor care vă frământă, doar dialogând cu cei din jur. Ei nu prea știu să comunice. Angajați o discuție sinceră cu ceilalți membrii ai familiei. Va fi o discuție, un dialog. 

Vărsător

Vărsătorul primește un mesaj: "Te-ai dus la prietena aia ca s-o ajuți și eu am aflat unde ai fost. Ne vedem la tribunal". Aveți grijă, cei cărora vă place să călcați strâmb. Runa spune că vor primi un mesaj drastic. Nu mai ține cu povești.  O săptămână cu mesaje drastice.

Pești

Fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel