Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 2 mai - 8 mai 2022. Mihai Voropchievici: Vărsător, începi o viață nouă; luna mai vine pentru Lei cu certuri
WhatsApp
Horoscop rune 2 mai - 8 mai 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale pentru săptămâna care urmează. 
Horoscop rune 2 mai - 8 mai 2022. Mihai Voropchievici: Vărsător, începi o viață nouă; luna mai vine pentru Lei cu certuri

Horoscopul runelor pentru toate zodiile pentru săptămâna 2 mai - 8 mai 2022.

Berbec

Ești pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Deci, atenţie la tot ce luaţi: decizii, moduri de a acţionat, comportamentul faţă de cei din jur pentru că sunteţi în postura de a greşi. Runele sunt de părere că ești în postura de a greși și nu este deloc bine.

Taur

Te pliezi perfect pe luna ta în perioada imediat următoare. Este o săptămână în care trebuie să lași grijile și problemele deoparte. Să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună. Au începutul perfect.

Gemeni

Afli un adevărat foarte important cu marcaj puternic asupra vieții, care te poate schimba. O veste, un adevăr care iese la iveală. Sunt lucruri, pe de o parte benefice şi pe de altă parte mai puţin benefice. Poate fi una caldă, una rece.

Citește și: Horoscop special. Schimbări în carieră și succes la bani, pentru patru zodii, în luna mai: „Eclipsa din 30 aprilie, impact decisiv“ 

Rac

Este o perioadă în care ești învăluit într-o aură de mister. Vrei să fii lăsat în pace, să nu primești prea multe întrebări, să fie lăsaţi în pace, să nu fie deranjaţi, ei cu ei, cu gândurile lor, cu judecata, cu analizele lor. Cei care aveţi un Rac în familie, încercaţi să nu îl necăjiţi, să nu îl supăraţi şi să nu întrebaţi ce are. Lăsaţi-i că nu se întâmplă nimic dacă nu vorbiţi.

Leu

Supărarea este cea care te însoțește. Luna mai aduce certuri cu toată lumea, care nu înțelege că ai de rezolvat niște lucruri. Sfatul runei: Leilor, staţi liniştiţi că totul se aranjează.

Fecioară

Vrei să schimbi locul de muncă sau chiar locuința, ai două opțiuni și una dintre ele va fi abordată perioada asta. Poate vrea de la bloc la casă sau invers. În tot cazul, are două opţiuni: vezi ce alegi. 

Balanță

Intri în sfera de atenție a oamenilor din jurul tău. De asemenea, este un moment bun pentru a primi un cadou minunat de la cineva care se gândeşte intens la voi.

Horoscop rune 2 mai - 8 mai 2022 cu Mihai Voropchievici

 

Scorpion

Este o săptămână de fertilitate și belșug. Se anunță o perioadă foarte bună din toate punctele de vedere. A cam dus-o bine în ultimele săptămâni. Dacă s-a jucat cu focul cu dragostea nouă şi fierbinte, vine barza. Visele voastre se împlinesc peste puţin timp.

Săgetător

Mesaje, vești, povești și multe telefoane. O săptămână intensă de mesaje, iar din toate mesajele unul este cel mai important. Selectaţi-vă bine mesajele şi daţi importanţă celui care merită. Este o perioadă intensă, însă numai unul dintre mesaje e important.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Capricorn

Stai acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante. Runele vorbesc foarte clar despre o veste sau o poveste. Fiţi pregătiţi! Capricornii primesc o veste, o schimbare fantastică.

Vărsător

Ești pe punctul de a începe o viață nouă. Vrei să te revigorezi pe toate planurile, schimbările vin peste tot. Au intrat în plin în primăvară şi au influxuri de revigorare pe toate planurile, fizic, psihic, financiar. 

Pești

Atragi norocul de acum înainte. Dai lovitura în următoarele șapte zile, când se produce un salt calitativ în existența ta. Dumnezeu îi iubeşte!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel