Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: A ieșit Vunjo! Câștig pe toate planurile pentru o zodie
WhatsApp
Horoscop rune 19-25 septembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna viitoare.   
Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici 

Horoscopul runelor pentru perioada 19-25 septembrie, dezvăluit de numerologul Mihai Voropchievici.

Berbec: Berbecul a tras vunjo. E câștigător pe toate planurile. Are o săptămână excelentă, va fi cel mai tare din parcare. 

Taur: Taurul vrea ceartă din nou, vrea uragan, încă nu i-a trecut. Luna îi spune să stea calm, să nu mai pornească răzmerița, că totul se va aranja.

Gemeni: În schimb, pentru Geamăn e ceva frumos. Fertilitate și belșug. Peste puțin timp, săptămâna următoare, poate duminică, luni, marți, visele voastre se împlinesc. Gemenii întotdeauna își fac tot felul de visuri.

Rac: Nu forța mâna norocului. Ai răbdare și vei câștiga pe toate planurile. Norocul îi iubește pe cei care știu să asculte și să aștepte. Dacă așteptați va fi doar cu surprize plăcute. 

Leu: Leul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore, într-un viitor cât mai apropiat.

Fecioară: Fecioarele nu au ascultat sfatul de data trecută. Trebuiau să consolideze poziția, acasă și la serviciu, ca să poată triumfa. Vă rog să poftiți la muncă! N-ați făcut nimic, nu v-ați ținut de cuvânt. 

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici

 

Balanță: Balanța e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie atente cum acționează, ce mănâncă. Faceți un control medical, că e de jale. Balanțele sunt mai mâncăcioase și trecerea de la rece la cald nu e bună.

Scorpion: Scorpionul e pe punctul de a se muta din casă sau de la locul de muncă. Încă nu știe, dar se va hotărâ și va lua cea mai bună decizie pentru el.  

Săgetător: Săgetătorul are parte de o săptămână de mesaje. E o săptămână plină de mesaje, vor fi bombardați. E o săptămână de comunicare.

Capricorn: Foarte curând, capricornul va afla un adevăr foarte important. 

Vărsător: Primesc veşti bune şi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Pești: Peştişorii vor susţine o mică bătălie, dar să nu fie îngrijoraţi pentru că vor câştiga.

Vezi și: Horoscop special. Cele mai nefericite femei îndrăgostite: Zodiile predispuse la povești de dragoste neîmpărtășită

 

------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel