Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 11-17 octombrie, cu Mihai Voropchievici: Leii, sfătuiți să fie prudenți, iar Fecioarele, să schimbe tactica. Vești bune pentru Balanțe
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, darurile runelor pentru zodii pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021 .
Horoscop rune final de decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: Scorpionul dă lovitura! Vărsătorii vor susține o bătălie, care e ca și câștigată

Berbecul e pregătit pentru săptămâna următoare să înceapă o viață nouă. Asta însemnând o renaștere în toate planurile. Și disponibilități fizice și psihice. 

Taurul este pe punctul să se mute din casă sau de la serviciu. Tot schimbări. Vor acționa foarte eficient într-una din cele două aspecte.

Gemenii au o săptămâna în care oricând pot să pornească uraganul. Pentru ei, portalul a venit cu o doză de energie prea mare, și fiind doi într-unul, nu știu cum să își dozeze aceste surplusuri de energie. Runa va sfătuiește să fiți calmi, că veți câștigă tot voi în final, dar e mai bine fără ceartă.

 

Horoscop 10 octombrie. Balanţele, sfătuite să aibă grijă la bani, iar Racii sunt invitați la o întâlnire romantică. Fecioarele pleacă în călătorie

 

Racul este într-o săptămâna de atenționări, mesaje, scrieri, telefoane. Comunicare peste cât se poate. Dar un mesaj dintre toate astea va fi extraordinar de important.

Leul intră pe o pojghița de gheață foarte subțire. O săptămâna în care trebuie să dea dovadă de foarte multă prudență, la ceea ce fac, cum acționează. Atenție la neatenție. Și mici accidente.

Fecioara trebuie să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Schimbați tactică. Ai făcut ceva prost, faceți ceva bun. Celui căruia i-ați dat prea mult, mai tăiați din porție.

 

Horoscop. Nativii din aceste semne ale zodiacului au toate șansele să devină milionari

 

Pentru Balanțe săptămâna următoare vine cu un adevăr foarte important, care vine cu un marcaj benefic în viață. Care ți-o poate schimbă sau ți-o poate marca. Poate să vină și ceva care nu îți place.

Scorpionul e veșnic nerăbdător. Aveți răbdare și toate lucrurile plăcute vor veni în viață voastră săptămâna următoare. Nu forțați norocul.

Săgetătorul intră într-o atenționare totală. Se învăluie într-o aura de mister, sunt greu de decodificat, răspund sau nu răspund. Sunt într-o perioada de a-și rezolva problemele sufletești de trei ori, că divinitatea așa vine.

Horoscop. Topul celor mai certărețe semne ale zodiacului. Nativii Rac, experții dezbaterilor și a discuțiilor aprinse

 

Capricornul are două mesaje clare: relaxați-va și nu va mai faceți griji raportate la starea de sănătate a rudelor, a altor persoane apropiate, pentru că stare lor este bună. Bucurați-va că este așa.

Vărsătorul a mai avut astfel de aventuri. El este în permanentă în căutarea dragostei noi. Ceva nou, fierbinte. La ei portalul asta este cu deschiderea opțiunilor amoroase.

Iar Peștii au noroc la bani, la cadouri. Cu certitudine că cineva care se gândește intens la voi va va trimite un cadou minunat.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel