Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 10 - 16 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici: Scorpionii schimbă macazul, nu mai merge așa. Taur, ești sub simbolul dragostei. Previziuni complete
WhatsApp
Horoscop rune 10 - 16 ianuarie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darul runelor pentru toate cele 12 semne zodiacale. În săptămâna care urmează, cei mai norocoşi sunt Berbecii, care au din nou protecție divină.  
Horoscop rune 10 - 16 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici 

Berbec - Întră din nou sub protecția divină. Are o săptămână de protecție divină împotriva forțelor malefice. E protejat. Chiar dacă el mai face păcat cu vorba, va fi protejat. 

Taur - A pornit anul bine. A ieșit simbolul dragostei. O dragoste nouă, pasională. E anul taurilor care sunt singuri. Pot da lovitura și să se căsătorească. Pentru cei căsătoriți, tot simbolul dragostei.

Gemeni - Trebuie să aibă forță, putere și tărie. Iar sunt puși la încercare. Va fi o săptămână mai grea. Sunt câteva probleme de rezolvat și starea sănătății trebuie să fie în atenționare. Atenție la lăcomie. 

Rac - Racul este deja în noi căutări, să se mute de la un servici la un altul sau sunt foarte mulți care își caută o locuință nouă. Faceți ce doriți din cele două, pentru că e importantă inima și veți acționa cum vreți. 

Leu - Primește un mesaj fantastic: lăsați în urmă toate grijile și problemele legate de trecut. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă de o săptămână bună și un an mult mai bun. 

Fecioară - Ai intrat pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Are o săptămână de atenționare la modul comportamental și la acțiunile pe care le face. Trebuie să fie atentă în toate sferele, și comunicare și acționare. Stai ușurel, încet.

Horoscop rune 10 - 16 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici 

 

Balanță - Balanțele au două mesaje foarte simple: să vă relaxați și să nu vă mai faceți probleme de cineva apropiat și drag. Are o sănătate bună, chiar dacă îi place să se plângă.

Scorpion -  Pentru Scorpioni, s-a trasat o linie. Schimbați macazul. Abordați altfel toate problemele care vă interesează. Modul pe care l-ați abordat până acum a fost total eronat. 

Săgetător - Cineva va afla foarte curând un adevăr important care le va schimba viața. E vorba de un lucru benefic. Ei au o protecție divină de undeva de sus. Aveți grijă de adevăr.

Capricorn - Ar fi bine să nu mai pleci pe drum și să mai rămâi și pe acasă în așteptarea unei schimbări. E o schimbare. Fiecare Capricorn are secretul și misterul lui.

Vărsător  - Sfat: În primul rând, mobilizați forțele și fiți pregătiți pentru o suită de bătălii. Trebuie să rămâneți calmi, totul se aranjează. Nu faceți o furtună într-un pahar cu apă.  

Pești - Peștii sunt plini de iubire. Mobilizați toate forțele pentru a vă consolida toate forțele la servici sau acasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel