Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Ploaie de bani pentru trei dintre zodii, în această săptămână. Cineva va avea parte de o "revelație" în afaceri
WhatsApp
Aceste semne zodiacale se vor îmbogăți săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre nativii născuți sub steaua zeiței Fortuna.
Horoscop. Ploaie de bani pentru trei dintre zodii, în această săptămână. Cineva va avea parte de o "revelație" în afaceri

Aceste semne zodiacale se vor îmbogăți săptămâna aceasta. Astrologii au numit semnele zodiacale ai căror reprezentanți se așteaptă la succes financiar în perioada următoare - între 15 și 21 august 2022.

Leu

Leii vor avea parte de un reviriment incredibil în viața profesională și financiară în această perioadă. Ei încep o nouă etapă care le va aduce noroc și venituri suplimentare. Se pot demara cu îndrăzneală noi proiecte și se pot planifica achiziții viitoare.

Balanță

Nu mai puțin reușită din punct de vedere financiar va fi săptămâna viitoare Balanța. Ei vor avea norocul de a avea performanțe excelente la locul de muncă și în afaceri. Aceștia se pot aștepta atât la bonusuri, cât și la o avansare în carieră, datorită inițiativei și intuiției lor deosebite.

Capricorn

Capricornii se așteaptă să aibă mult succes la locul de muncă săptămâna viitoare, ceea ce va aduce cu siguranță rezultatele și veniturile dorite. Toate cheltuielile și investițiile din această perioadă vor fi de succes. Astrele sfătuiesc nativii Capricorn să nu fie prea reținuți atunci când fac anumite achiziții.

La  polul opus se află alte trei zodii, care vor fi urmărite de ghinion în sfera financiară. Astrologii au numit semnele zodiacale care riscă să dea faliment în perioada 15-21 august.

Pe listă se află Berbecul, Gemenii și Peștii.

Te-ar putea interesa și: Horoscop săptămâna 15-21 august 2022. Bani și o nouă ofertă de muncă pentru această zodie. Previziuni complete pentru nativi

Berbec

Pentru Berbeci, cel mai bine este să nu facă cumpărături în această perioadă. Dacă o fac, o fac ascultându-și intuiția, cântărind sobru situația. Dar riscul de a pierde bani este foarte mare. Din acest motiv, astrologii îi sfătuiesc să aștepte un moment mai bun.

Gemeni 

Bărbații Gemeni ar putea avea probleme financiare săptămâna viitoare.  Sub influența lui Venus și a tendințelor sale sufletești pot avea probleme financiare și apoi le va lua săptămâni întregi să le rezolve. Astrologii vă recomandă să vă stabiliți prioritățile, să vă faceți un plan și să nu risipiți banii.

Pești 

Peștii, oricât de ciudat ar părea, riscă să strice lucrurile prin suprasolicitare. Astrologii îi sfătuiesc pe Pești să se odihnească din plin și să nu se lase prea mult timp prinși în muncă - totul trebuie să fie cu moderație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel