Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop Perseide 2022. Ce aduce fenomenul spectaculos pentru fiecare zodie. Ploaia de stele anunță mari schimbări
WhatsApp
Horoscop Perseide 2022. Perseidele prevestesc o etapă minunată plină de reuniuni romantice. Aflați ce aduc acestea pentru fiecare semn zodiacal.
Horoscop Perseide 2022. Ce aduce fenomenul spectaculos pentru fiecare zodie. Ploaia de stele anunță mari schimbări

Avem Perseidele între 11 și 12 august, iar aceste lacrimi celebre de San Lorenzo vor fi văzute peste tot. Acest eveniment coincide cu tranzitul lui Venus, care se află în elementul foc, iar împreună cu Perseidele vestesc o etapă minunată, așa că bucurați-vă de acest moment extraordinar.

Berbec

Profită de Perseide pentru a lua o hotărâre care are de-a face cu o persoană care este alături de tine.

Taur

Perseidele te inspiră în tonul eleganței și al bunului gust, așa că profită de această ocazie pentru a-ți schimba imaginea și a fi în ton cu ceea ce simți acum. Trebuie să urmezi acel impuls, deoarece ți se va potrivi, mai ales acum că conducătorul tău este în elementul foc.

Gemeni

Perseidele vor fi un motiv de conversație între tine și alte persoane, profită de ocazie pentru a începe acea conversație cu persoana pe care, până acum, nu îndrăzneai să o abordezi. Va fi cheia care te face să comunici cu ea și vei vedea ce iese din acea conversație.

Rac

Tonul tău romantic și sensibil te va face să primești acel dublu fluid cosmic, întrucât suntem și noi în faza Lunii pline, conducătorul tău. Perseidele aduc romantism, dragoste și posibilitatea de a trăi o aventură frumoasă.

Horoscop. Zodiile care au cele mai multe șanse de a câștiga la LOTO. Norocul de a deveni milionari este scris în astre pentru acești nativi

Leu

Perseidele, împreună cu acea opoziție a conducătorului tău Soarele cu Luna, care se întâmplă chiar acum, te vor aduce mai aproape de cineva care ți-a lipsit. Așa că atunci când simți că ar trebui să suni sau să iei legătura cu acea persoană, nu lăsa pentru mâine pentru că ar putea fi prea târziu.

Fecioară

Perseidele vor fi ca un stimulent pentru a veni cu o idee pe care trebuie să o puneți imediat în practică, deoarece vă va oferi bani și posibilitatea de a rezolva o problemă în moduri foarte diferite decât credeați.

 

Horoscop Perseide 2022.

 

Balanță

Tonul vesel și totodată profund elegant care te înconjoară te face să te bucuri alături de cei dragi, te vei simți extrem de atras de cine îți este lângă tine, așa că alege bine pentru a nu greși.

Scorpion

Pentru voi, Perseidele înseamnă cheia care va deschide trunchiul ascuns din interiorul ființei voastre interioare, vă va pregăti pentru vise noi, idei noi și orice vă vine în minte. Va fi foarte frumos, deoarece cu toate acestea care se întâmplă în semnul tău, tranzitul lui Venus, Luna plină și acum această ploaie de meteoriți, bucuria și cel mai intens mod de a trăi realitatea ta sentimentală se vor deschide intens.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Săgetător

Spontaneitatea ta și buna ta dispoziție care se unesc cu tot ce ți se întâmplă, cu Luna plină, cu tranzitul lui Venus prin elementul foc și cu noaptea Perseidelor, vei sări dintr-un loc în altul, sunând persoane pe care nu i-ați sunat de mult timp. Fă-o! Va fi o petrecere, distracție și o propunere care vă va uimi.

Capricorn

Perseidele anunță o schimbare de direcție, ceva ce credeai că vei fi într-un fel și acum apare în alt fel, așa că fii atent la viață este o schimbare majoră, nu te speria. Uneori, ca semn de Pământ, îți faci prea multe griji și nu-ți place schimbarea, dar asta ți se potrivește. Această etapă de Lună Plină vă aduce schimbarea pe care o căutați în orice.

Vărsător

Totul este reînnoit și revitalizat. Aveți planeta iubirii Venus în tranzit prin semnul vostru opus, există o Lună plină și, în completare, Perseidele, cea mai faimoasă ploaie de stele a anului. Asta înseamnă că veți trăi o nouă senzație, ceva care nu ai experimentat până acum, lângă o persoană care îți este foarte apropiată. Când simți acea tentație de a-i spune că „vreau să fiu cu tine”, nu tace, deoarece răspunsul va fi „da” în această noapte a Perseidelor.

Pești

Perseidele aduc cu ele acea magie a ființei tale interioare, așa că acesta va fi momentul, împreună cu Luna plină și tot ce trece prin semnul tău, când, dacă îți place, să consulți tarotul sau să intri în lumea metafizicii. În acest moment, claritatea ta va fi atât de mare încât vei putea face orice ți-ai propus. Este timpul clarviziunii, vei avea o mulțime de vești de la cineva care a fost departe de tine cu mult timp în urmă.

Horoscop special. Crește-ți banii în funcție de energia ta zodiacală. Aceste semne trebuie să spună „NU” la momentul potrivit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel