Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023: Săptămână plină de provocări pentru Fecioare; pentru Capricorni se deschid noi drumuri
WhatsApp
Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023. A doua săptămână a lunii, care este destinată să treacă sub o energie de bun augur. Astrologii ne spun care va fi această perioadă pentru fiecare semn zodiacal în parte.    
Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023: Săptămână plină de provocări pentru Fecioare; pentru Capricorni se deschid noi drumuri

În această săptămână încercați să vă întăriți biocâmpul. Șase modalități simple vă pot ajuta să faceți acest lucru. Nu uitați că succesul dvs. depinde de cât de bine vă simțiți. Fă-ți treburile acasă și nu lăsa nimic pe seama altora. În acest fel, vei putea să mergi înainte și să te descurci bine - mai ales până când Marte va intra în retrogradare în primele trei zile ale săptămânii.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Berbec

Berbecii trebuie să se ferească de persoanele neplăcute. Ritualurile de sare pentru discordie vă vor ajuta să vă protejați casa de dușmani și de răuvoitori. Puteți încerca să profitați de cumpărături ca de o activitate de agrement. Cumpărarea unor lucruri frumoase le va ridica moralul Berbecilor și îi va ajuta să atingă un nou nivel de fericire. Principalul lucru este să nu exagerați cu cheltuielile pentru bunuri și servicii inutile. O atenție deosebită trebuie acordată sănătății fizice și emoționale în această săptămână. În acest fel, Berbecul va putea să ducă la îndeplinire cu mai multă precizie planurile de lungă durată.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Taur

Taurii se așteaptă să aibă o săptămână plină de provocări, în care vor fi destul de obosiți. Meditația pentru un somn bun îi va ajuta să adoarmă mai repede și să se odihnească mai bine noaptea, ocolind problemele. De asemenea, experții îi sfătuiesc pe cei din Taur să învețe să spună nu. Unii oameni vor cere ajutorul Taurului, iar acest ajutor va veni în dezavantaj. Mulți oameni din această zodie pot uita complet de afacerea lor. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple în niciun caz. Prioritatea acum este îngrijirea la domiciliu și obiectivele personale care ar fi bine să nu fie uitate.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Gemeni

Bărbații Gemeni vor trebui, probabil, să petreacă ceva mai mult timp la serviciu și să facă treburi acasă. Bineînțeles, vor avea nevoie de mai multă energie și forță. Există cinci modalități eficiente de a stimula energia și de a întări biocâmpul Gemenilor. Cel mai periculos lucru în dragoste și în comunicarea cu cei dragi este acum indiferența. Astrologii sfătuiesc să îi asculți pe cei mai apropiați de tine. Acestea îi vor ajuta pe Gemeni să ia decizia corectă într-o situație dificilă. Experții recomandă, de asemenea, să ignorați zvonurile. Oamenii pot vorbi mult, dar fac foarte puțin în această privință.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Rac

La începutul săptămânii, este posibil ca Racul să fie nevoit să se lupte cu cele mai proaste obiceiuri ale zodiei. Mai aproape de joi, situația va începe să se îndrepte, dar vineri 13 este bine să nu vă asumați riscuri și să nu vă lăsați emoțiile să se dezlănțuie. În ceea ce privește munca și afacerile, în aceste șapte zile se va aplica principiul "dacă vrei să fie bine făcut, fă-o singur". Nu este nevoie să cereți ajutor, mai ales dacă nu există dorința de a reface lucrurile mai târziu. Multe probleme se vor rezolva de la sine, fapt pentru care cei din Rac ar trebui să mulțumească norocului.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Leu

Leul ar trebui să apeleze la ajutorul numerologiei zodiacale. Numerele-talie vor ajuta persoanele din această zodie să rămână cu norocul în buzunare chiar și în cea mai dificilă situație. În chestiuni financiare, Leul ar trebui să învețe să aștepte ca un prădător care așteaptă prada. De îndată ce există o oportunitate convenabilă de a ataca, este necesar să profitați de ea sută la sută. Activitățile de petrecere a timpului liber pot include treburile casnice. Treburile casnice îl vor ajuta pe Leu să schimbe puțin lucrurile și să mute accentul de la muncă la familie și la ceva mai important decât hârtiile, banii și problemele.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Fecioară

Fecioara are în față o săptămână plină de provocări și ar trebui să folosească șoaptele rapide pentru a avea noroc și succes în orice problemă. Cu ajutorul lor, aceste persoane se vor afla mai des într-o poziție favorabilă. Astrologii recomandă insistent să aveți un plan "B", pentru orice eventualitate. Acest lucru va reduce riscurile și pericolul de probleme la un nivel minim absolut. În timpul liber, experții recomandă să căutați liniștea și pacea. Este necesar să se odihnească sufletul și corpul, schimbând mediul. Dacă nu se face acest lucru, viața unei Fecioare poate lua o pantă descendentă din cauza oboselii severe.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Balanță

Balanțele sunt persoane care au o organizare mentală delicată. Săptămâna aceasta pot fi influențați de energia negativă a unor persoane răuvoitoare care vor dori să se pună cu ei. Pentru a-i înfrunta mai eficient pe cei răi, astrologii recomandă folosirea tehnicii Jin Shin Jitsu. Cu ajutorul ei, Balanța poate deschide chakrele, poate întări biocâmpul, poate elimina dezechilibrul de energie pozitivă și negativă din organism. În muncă și în afaceri, este mai bine să nu uităm simțul datoriei și al responsabilității.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Scorpion

Scorpionii ar trebui să înceapă să aibă încredere în intuiția lor. Acesta este cel mai bun moment pentru a apela la ajutorul celui de-al șaselea simț. Aceasta îi va ghida în direcția corectă și îi va ajuta să ia decizii care nu le vor afecta reputația. Nu este un moment nepotrivit pentru a călători sau pentru a călători în interes de serviciu, sau pentru a vă schimba mediul de acasă. Ați putea, de asemenea, să vă faceți timp să vă schimbați înfățișarea. În relațiile cu prietenii, cu partenerul de viață și cu alte persoane în general, ar fi mai bine să vă angajați într-un dialog constructiv. Este important să discutați totul în mod discret și deschis.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Săgetător

Săgetătorii, care vor cu adevărat să-și schimbe destinul în bine, trebuie să înceapă să urmeze cele cinci legi spirituale. Cu ajutorul lor, schimbarea se va produce mai repede. Succesul de la 9 la 15 ianuarie îi așteaptă pe toți cei care sunt dornici de schimbare. Dacă doriți cu adevărat să vă schimbați viața, aceasta se va schimba cu siguranță. Aici intervine legea atracției gândurilor. Săgetătorii trebuie să se gândească cât mai des la lucrurile bune care li se întâmplă. De asemenea, nu uitați regula celor trei "C" - "fii tu însuți". În momentul de față, nu poți permite nimănui să îți impună gândurile, morala lor.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Capricorn

Capricornii sunt persoanele tipice semnelor zodiacale flegmatice. Acest lucru le oferă un mare avantaj la locul de muncă și în afaceri, dar poate fi o anatemă atunci când încearcă să impresioneze o persoană de sex opus. Persoanele născute sub această zodie ar trebui să fie visătoare la mijlocul lunii ianuarie. În acest fel, ei își pot crește șansele de succes în orice demers. Dacă aveți un vis, ar trebui să vă gândiți la el. Vine un moment de schimbare, care va deschide noi drumuri și noi oportunități pentru Capricorni.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Vărsător

Se așteaptă ca Vărsătorii să aibă o creștere puternică a forței fizice și a energiei. Acest lucru înseamnă că puteți și chiar trebuie să faceți mai multe exerciții fizice. Anterior, experții au vorbit despre modul corect de a face exerciții fizice, astfel încât să nu vă afecteze sănătatea și energia. Astrologii vă sfătuiesc să nu mai confundați dorințele cu realitatea, pentru a vă realiza cât mai repede planurile de muncă și de afaceri. Același principiu va fi foarte util în sfera iubirii. Este necesar să vă evaluați în mod judicios opțiunile și să nu vă fie teamă să mergeți mai departe, dar fără riscuri inutile.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 Pești 

Peștii ar trebui să se ferească de obstacolele care blochează atragerea fericirii. Săptămâna aceasta trebuie să fii extrem de prudent, colectat și atent. În cazul în care apar brusc dificultăți, renunțarea la tot și abandonarea ar fi cea mai proastă soluție. Succesul este mai aproape ca niciodată: intuiția lor, care va fi destul de puternică între 9 și 15 ianuarie, le va spune Peștilor. De asemenea, este posibil să vă asumați noi aventuri în aceste șapte zile. Este important să avem un avans și să vedem ce se întâmplă. A merge înainte cu capul înainte nu este cu siguranță o idee bună în acest moment.



 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel