Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop pentru Eclipsa de Soare, 10 iunie 2021: Noi oportunități pentru Taur și noi aventuri pentru Balanță. Cum va fi influențat fiecare semn în parte
WhatsApp
Va fi o eclipsă care va genera o energie multiplicatoare care vă va permite să activați tot ceea ce ține de gândire și reflecție, vă va permite să analizați profund ceea ce s-a făcut până acum și vă va deschide către noi experiențe.
Horoscop pentru Eclipsa de Soare, 10 iunie 2021 Noi oportunități pentru Taur și noi aventuri pentru Balanță. Cum va fi influențat fiecare semn în parte

Eclipsa de Soare din 10 iunie se va vedea ca parțială din jumătatea de nord a României. Potrivit reprezentanților observatorului, eclipsa începe cel mai devreme la ora 13.17, în nord-vest, și va avea ca acoperire maximă 2,1% din discul Soarelui.

Toate semnele vor avea Luna Nouă și Noul lor Mercur, dar este important să ne amintim că în ziua eclipsei - și, de asemenea, în zilele dinaintea și după - ceva nu se întâmplă pe o bază specifică, dar se deschide un portal energetic. Ce inseamna asta? Este un moment excelent pentru a reflecta, a analiza ceea ce s-a făcut și a revizui fiecare dintre experiențele noastre din ultimele 5 luni.

Vezi și: Horoscop 11 iunie. Restart pentru zodii după eclipsa de Soare: Gemenii primesc o viață nouă, Scorpionii - neînțelegeri în cuplu

În momentul Eclipsei inelară a Soarelui în Gemeni, este recomandat să începeți să renunțați la lucrurile stabilite și nu este momentul să efectuați ritualuri structurate: faceți doar ceea ce are sens pentru voi.

 

Horoscop pentru Eclipsa de Soare de pe 10 iunie 2021

 

Să vedem ce energie ne va lăsa eclipsa din 10 iunie 2021.

Berbec. Noua interpretare. Apar persoane și situații care te determină să deschizi posibilitatea unui alt mod de a vedea lucrurile clar. Gândurile vechi dispar. Puteți obține informații importante despre procedurile birocratice

Taur. Noi oportunități. Este momentul în care se iau decizii despre cum să gestionezi resursele pe care le ai deja, dar începi să le reevaluezi. Și oportunități interesante apar cu un nou proiect care resemnifică dorințele preexistente.

Gemeni. Noua direcție evolutivă. Continuăm să sărbătorim renașterea evolutivă a acestui semn, ei sunt îndrumați spre CE ESTE. Au avut șansa să simtă în ultimele luni beneficiile și provocările creșterii accelerate.

Rac. Noua continență. Este timpul să ajustați toate limitele necesare pentru a fi liberi și să renunțați la ceea ce nu mai funcționează, este timpul să eliberați acel steag care a fost apărat pentru a crea noi modalități de a conține ceea ce urmează.

Leu. Noua strategie. Apar noi contacte, rămâneți stabil pe cât posibil pentru că trebuie să fiți strateg. În curând, Marte se alătură vouă și decolați sus și departe.

Fecioară. Noua vizibilitate. Totul este zdruncinat de eclipsele Gemeni Săgetător, pentru Fecioară vine ocazia de a fi vizibilă într-un alt mod, vei fi prezent acolo unde îți imaginezi cel mai puțin și unde ți-ai dorit cel mai mult. Secretul este să decizi ce vei arăta despre tine.

Balanță. Noua aventură. Ceva care a fost un vis și o dorință ia forma ambiției pe termen lung. Sunteți în tranziția de unde veniți și unde vă îndreptați, încă nu o vedeți clar, deoarece eclipsa eclipsează, dar este în drumul vostru. Include o mare deschidere la minte.

Scorpion. Noile ziceri. De la luna nouă în Taur pe care Scorpionul se pregătește să o primească și să o dea în co-creație, unde magia resurselor comune le înmulțește. Este, de asemenea, timpul să spunem lucruri care nu au găsit încă un canal de comunicare.

Săgetător. Noile asociații. Apar noi relații de diferite tipuri care duc la împărtășirea unor amintiri similare. Fii atent pentru a distinge potențialele iubiri.  

Capricorn. Noua energie vitală. Cu ajutorul mai multor liste de verificare și asistenți, aceștia vor simți multă putere în fiecare zi.

Vărsător. Noua identitate. Există o parte vitală și autentică din tine care așteaptă să joci după ce te-ai maturizat. Acum este momentul să o activați.

Pești. Noua Lumină. Moment de mișcare, chiar dacă este vorba de îndepărtarea cutiilor dintr-un subsol, sosesc aeruri de lumină care vă reînnoiesc.

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel