Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Patru semne zodiacale se vor confrunta, în luna iulie, cu mai multe pericole. Vezi dacă te regăsești printre ele
WhatsApp
Astrologii au lansat un avertisment pentru patru semne ale zodiacului, care se vor confrunta, în luna iulie, cu mai multe pericole. Vina aparține influenței planetelor nefavorabile, care aduc necazuri unor oameni. Pe 4 iulie, planeta Marte va intra în pătratul lui Uranus. Ambele planete pot aduce aspecte nefavorabile în viața unor nativi.
Horoscop. Patru semne zodiacale se vor confrunta, în luna iulie, cu mai multe pericole. Vezi dacă te regăsești printre ele

Prin urmare, astrele ne avertizează să fim vigilenți, atenți și să ne ferim de pericole.  Leul, Taurul, Vărsătorul și Balanța pot fi cel mai influențat.

Nativii Leu pot intra în conflicte la locul de muncă: cu șefii sau colegii. Cu toate acestea, discuțiile constructive le poate aduce Leilor o promovare. Astrologii îi avertizează asupra pericolului unui accident de muncă. Pe de altă parte, femeile Leu au putea avea conflictele cu partenerii.

Horoscop iulie 2021. „Este o lună a împlinirii dorințelor“: Peștii primesc bani neașteptați, iar Leii întâlnesc marea iubire

Nativilor Taur, luna iulie le va aduce o activitate sporită și o energie debordantă. Taurii vor simți dorința de a se implica în toate. Astrele le sugrează să fie atenți, să abțină de la acțiuni impulsive și să asculte sfaturile primite. Nativii Taur vor încerca să-și rezolve singuri problemele. Această perioadă este plină de pericole, în special de accidentări, provocate de propria neglijență a Taurilor. Nu sunt excluse conflictele și certurile, care vor izbucni în mod neașteptat.

Horoscop chinezesc. Zodiile care vor da lovitura în luna iulie! Vor atrage banii fără efort

Vărsători - Impactul negativ al planetelor va fi intensificat, așa că Vărsătorii trebuie să fii cât mai atenți. Pericolul îi așteptă în relațiile personale sau cu partenerii de afaceri. Un conflict cu partenerul, izbucnit în a doua jumătate a lunii iulie, se poate încheia cu o bătaie. În acest timp, nativii sunt intoleranți la greșelile altora și vor deveni și mai competitivi. De asemenea, se vor reactiva dușmanii, care le vor crea multe probleme Vărsătorilor, care pot ajunge până la amenințări fizice. Nu este exclus un accident cu partenerul, scrie 5-tv.ru.

Horoscop. Astrologii au dezvăluit semnele zodiacului, care plătesc pentru păcatele strămoșilor

Luna iulie va fi aglomerată pentru nativii Balanță. Este puțin probabil ca nativii Balanță să evite necazurile, deoarece pericolele îi  pot aștepta de oriunde. Nativii acestui semn sunt sfătuiți să fie mai atenți la prieteni, deoarece unul le poate deveni dușman.  Aveți grijă să nu faceți ceva reprezentă un risc major pentru viața dumneavoastră. Aveți grijă dacă vă implicați în finanțele și tranzacțiile ilegale ale altor persoane. Astrologii recomandă, de asemenea, să stați departe de aparatele electrice defecte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel