Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop joi, 28 martie 2024: Racii și Scorpionii sunt îndrăgostiți până peste cap! Previziuni complete
WhatsApp
Descoperă horoscopul zilnic pentru joi, 28 martie 2024, pe platforma ȘtiriDiaspora, și lasă-te captivat de proiecțiile în domeniile dragostei, muncii și finanțelor pentru fiecare dintre semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. 
Horoscop joi, 28 martie 2024: Racii și Scorpionii sunt îndrăgostiți până peste cap! / Foto: Unsplash

Horoscopul zilei de joi, 28 martie 2024, și previziunile despre dragoste, muncă și noroc: iată ce ne rezervă astrele în această zi. Marea protagonistă este Venus în zodia Pești, care prevede o iubire dulce și romantică. Semnul norocos este Racul, în timp ce semnul ghinionist este Taurul.

Horoscopul de astăzi, joi, 28 martie 2024, ne învață ceva foarte important: dacă cerul ne trimite adesea mesaje, sfaturi, acesta pare să ne reamintească faptul că dragostea nu trebuie să-și piardă dulceața pentru a-și reafirma coerența, determinarea și luciditatea.

Fiecare persoană trebuie să-și construiască iubirea pe care și-o dorește, fără compromisuri, dar fără să-și piardă delicatețea. 

 

Berbec. Horoscop 28 martie

 

Berbecul intră în zi cu un sentiment de echilibru și raționalitate. Cu Mercur de partea sa, este momentul perfect să se relaxeze și să se concentreze asupra ideilor strălucite în muncă. În dragoste, se apropie timid, dar cu potențial.

Sfatul zilei: Încă nu e timpul să faci schimbarea de sezon.

 

Taur. Horoscop 28 martie

 

Taurul, cu o Lună problematică, caută sprijin emoțional pentru a face față zilei. Inițiativa de a aduce prietenii cu patru picioare la birou îi aduce o doză de bucurie, dar trebuie să fie atent la echilibrul între muncă și emoții.

Sfatul zilei: Fă-te voluntar la un adăpost de animale.

 

Gemeni. Horoscop 28 martie

 

Gemenii strălucesc cu genialitatea lor, iar cu Mercur de partea lor, înțeleg perfect semnele. Cu toate acestea, energia scade, iar pauzele devin esențiale pentru a menține ritmul.

Sfatul zilei: Nu vă puteți permite să săriți peste pauze, ele sunt esențiale.

 

Rac. Horoscop 28 martie

 

Racul este incendiar, emanând senzualitate și pasiune în toate acțiunile. Focul său interior lui poate îngreuna concentrarea în alte domenii, dar aduce o putere magnetică în relații.

Sfatul zilei: Descarcă-ți energia în plus la sală.

 

Leu. Horoscop 28 martie

 

Leul este despotic și alergic la efuziunile amoroase în această zi. Cu o prioritate clară pe afaceri, nu este dispus să piardă timpul cu dramele romantice. Vrei doar să te concentrezi în totalitate pe afaceri, care este singura ta prioritate în acest moment.

Sfatul zilei: Înscrieți-vă la un curs de gătit.

 

Fecioară. Horoscop 28 martie

 

Fecioara speră să fie recunoscută și apreciată în muncă, cu toate eforturile depuse. Cu Luna în favoare, își găsește puțină încredere în sine, dar trebuie să își amintească aptitudinile sale specifice.

Sfatul zilei: Nu aspirați la Făt-Frumos.

 

Balanță. Horoscop 28 martie

 

Balanța își poate încetini ritmul după zile agitate. Trebuie să facă față deciziilor luate în grabă și să accepte consecințele, chiar dacă unele pot fi neplăcute.

Sfatul zilei: Concentrează-te asupra situațiilor înainte de a acționa.

 

Scorpion. Horoscop 28 martie

 

Scorpionul se pregătește pentru reveniri puternice în viața sa, fie că este vorba de pasiune sau prietenie. Cu o încărcătură magnetică senzuală, atrage atenția și creează relații excelente.

Sfatul zilei: Trebuie să-ți revezi vechii colegi de clasă.

 

Săgetător. Horoscop 28 martie

 

Săgetătorul se simte obosit și frustrat, cu Marte și Venus împotriva sa. Nu este înclinația să se implice în dragoste sau aventuri, preferând să se concentreze pe proiectele sale.

Sfatul zilei: Cumpărați ce aveți nevoie acum ca să nu vă grăbiți în ultimul moment.

 

Capricorn. Horoscop 28 martie

 

Capricornul nu pierde timpul cu știri științifice și se concentrează pe dragoste. Sentimentele sale înfloresc, iar el se dăruiește cu pasiune și afecțiune.

Sfatul zilei: Începeți de pe acum să pregătiți petrecerea de Paște.

 

Vărsător. Horoscop 28 martie

 

Vărsătorul este concentrat pe proiectele sale, ignorând dragostea pentru moment. Cu Luna strâmbă, se închide și evită interferențele în planurile sale.

Sfatul zilei: Nu vă mai fixați așa ușor pe proiecte imposibile.

 

Pești. Horoscop 28 martie

 

Peștele se lasă purtat de misticism și pasiune în această zi. Cu Venus, Marte și Luna de partea sa, se dedică complet iubirii și erotismului, fiind mereu gata să exploreze noi dimensiuni ale sentimentelor.

Sfatul zilei: Întotdeauna gata să spui da!

 

--------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt  
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g  
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G  

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel