Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop floral. Află ce floare ți se potrivește în funcție de zodie
WhatsApp
Astrologia este o practică străveche care constă în urmărirea corpurilor cerești de pe cer pentru a face predicții despre viața de pe pământ. În timp ce mulți oameni își urmăresc horoscopul pentru divertisment, unii cred că există un adevăr în stele. Unul dintre aceste adevăruri poate fi preferința pentru plantele și florile care se potrivesc cu semnul tău astrologic. Află mai jos ce floare ți se potrivește în funcție de zodie. 
Horoscop floral. Află ce floare ți se potrivește în funcție de zodie

Care este semnul tău zodiacal? Ești un Scorpion pasional, un Taur practic sau un Rac romantic incurabil? Este posibil ca semnul tău zodiacal să nu-ți conducă destinul, dar îți poate oferi o privire în interiorul astrologiei florale. Așa că, data viitoare când te gândești să trimiți un buchet de lalele roșii îndrăznețe sau de crini parfumați, uită-te la stele pentru un pic de inspirație. Află ce floare se potrivește fiecărei zodii din horoscopul floral. 

Berbec (21 martie - 20 aprilie) - Lalele roșii

 

Născut sub simbolul berbecului cu picioare sigure, Berbecul, un semn de foc, este încrezător și feroce. Dinamici și plini de energie contagioasă, cei născuți sub acest semn zodiacal sunt de obicei cei care preiau conducerea - se oferă repede voluntari pentru aventură și preferă drumul mai puțin străbătut în locul teritoriului cartografiat anterior.

Potrivește entuziasmul și zelul Berbecului cu flori de culoarea pasiunii (romantice sau de altă natură), cum ar fi un buchet de flori de lalele roșii, orice-ar fi, dar nu foarte discret. Amețitor și plin de energie, Berbecul va face apel la dragostea lor pentru gesturile îndrăznețe și la aprecierea lor pentru ceea ce este ușor neașteptat.

Taur (21 aprilie - 21 mai) - Crinul maiestuos

 

Chiar dacă sunt cel mai bine cunoscuți pentru faptul că sunt încăpățânați și feroce ca un taur, simbolul semnului lor zodiacal, există, de asemenea, o latură indiscutabil caldă, romantică și senzuală a personalității Taurului. Și, deși acest semn de pământ este cunoscut și pentru sensibilitatea sa, ei nutresc o dragoste la fel de puternică pentru lucrurile frumoase, plăcere și confort, care se bucură să fie răsfățată.

Răspundeți aprecierii Taurului cu flori care fac apel la întreaga lor gamă de simțuri, cum ar fi un buchet de flori care prezintă crini maiestuoși. Simbolismul lor bogat va face apel la respectul Taurului pentru istorie, iar forma dramatică a crinului și parfumul parfumat îi va răsfăța latura romantică și senzuală.

Gemeni (22 mai - 21 iunie) - Trandafirul senzual

 

Ușor adaptabili și versatili, cu o imaginație vie (uneori la limita răutății), Gemenii sunt unul dintre cele mai creative semne zodiacale. Cu gemenii cerești ca simbol al semnului lor de naștere și cu o veselie asociată adesea cu semnele de aer, nu este de mirare că Gemenii au personalități extrem de sociabile și jucăușe. Calitățile lor expresive (de-a dreptul vorbărețe) și inteligente îi fac să fie prieteni iubitori de distracție și tovarăși prețioși.

Surprindeți un nativ din Gemeni cu un buchet de flori plin de trandafiri, o floare care simbolizează esența semnului lor zodiacal: iubirea și compania. Având capacitatea de a transmite o gamă largă de mesaje și sentimente în funcție de culoarea lor, trandafirii se potrivesc perfect cu laturile multidimensionale ale acestui semn zodiacal.

Rac (22 iunie - 22 iulie) - Delphinium

 

Adesea considerat cel mai emoțional dintre semnele zodiacale, nu este surprinzător să găsești o grămadă de romantici incurabili printre cei născuți sub semnul Racului. Unii spun că personalitatea Racului poate fi rezumată la un singur cuvânt: sensibilitate, iar alături de aceasta vine și o dispoziție răbdătoare, sociabilă și iubitoare.

Lasă aceste spirite generoase să știe cât de mult apreciezi compasiunea și grija lor cu un aranjament floral plin de delphinium (nemțișor de grădină), numit pe bună dreptate pentru florile lor în formă de delfin. Cu un simbolism legat de o inimă deschisă, de un atașament ardent și de un sentiment de lejeritate și ușurință, delphinium va face apel la sensibilitatea și romantismul Racului.

Leu (23 iulie - 22 august) - Floarea-soarelui

 

Cel mai dominant, spontan creativ și extrovertit dintre toate semnele zodiacale, Leii sunt, de asemenea, calzi, generoși și iubitori. Puternici, onorabili, încrezători în ei înșiși și demni, cei care împărtășesc acest semn de naștere gândesc și acționează în stil mare, iubind lumina reflectoarelor (furând-o, dacă trebuie).

Alegeți un aranjament floral pentru Leu care se potrivește cu personalitatea cu inimă mare a acestui semn de foc, cum ar fi un buchet de flori plin de floarea-soarelui care atrage atenția. Cu proporții grandioase, fețe deschise și un simbolism înrădăcinat în fericire și căldură, floarea-soarelui surprinde atât încrederea și puterea Leilor, cât și spiritul lor lipsit de griji și iubitor.

Fecioară (23 august - 23 septembrie) - Margarete elegante

 

Cu o înclinație pentru detalii, Fecioarele sunt adesea cunoscute pentru personalitatea lor meticuloasă și sârguincioasă. În timp ce persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt frecvent modeste și timide, sub exteriorul lor modest și rezervat se ascunde și o latură înțeleaptă și spirituală, cu o înțelegere ascuțită a oamenilor din jurul lor.

Surprindeți acest semn de pământ, altfel practic, intelectual și serios, cu un aranjament floral care să le provoace latura mai veselă. Margaretele, cu frumusețea lor de floare sălbatică, florile în formă de stea și textura luxuriantă - ca să nu mai vorbim de calitățile lor legendare fermecate - vor incita imaginația unei Fecioare și le vor atrage latura amuzantă.

Balanță (24 septembrie - 23 octombrie) - Hortensiile blânde

 

Considerată de mulți ca fiind cel mai dorit dintre semnele zodiacale, deoarece reprezintă apogeul anului, când se culege recolta muncii grele a primăverii, Balanța personifică echilibrul și armonia perfectă. Romantici și fermecători, cei născuți sub acest semn de aer sunt în mod natural buni și blânzi.

Cu tulpinile lor puternice din lemn și pompoanele dantelate în formă de stea, hortensiile personifică echilibrul contrariilor, o alegere potrivită pentru Balanțe. Simbolizând sinceritatea sinceră și recunoștința celui care dăruiește pentru natura înțelegătoare a destinatarului, un aranjament floral cu hortensii surprinde, de asemenea, dispoziția grijulie și blândă a Balanței.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie) - Bujori roșii 

 

Cunoscut ca fiind cel mai intens dintre semnele zodiacale, Scorpionii sunt deopotrivă puternici și pasionali. Tenacitatea și voința lor sunt imense, convingerea lor puternică (dacă nu chiar copleșitoare uneori), și totuși Scorpionii sunt, de asemenea, profund sensibili și ușor de mișcat de emoțiile lor. Atunci când sunt inspirați, se spune că cei născuți sub acest semn de apă pot depăși limitele în aproape toate demersurile. De fapt, se spune că Scorpionii au mai multe șanse de a deveni genii decât cei născuți sub orice alt semn zodiacal.

Răsfață-l pe senzualul și pasionalul Scorpion cu un buchet floral de bujori roșii luxurianți. Cu forma lor plină de lux și culoarea roșie îndrăzneață și pasională, aceste flori întruchipează atât sentimentul de romantism (o completare a sensibilității Scorpionului), cât și puterea. De asemenea, considerate un semn de bun augur și prosperitate, ele sunt o potrivire potrivită pentru potențialul feroce al Scorpionului.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie) - Garoafe simple și elegante

 

Centaurul, simbolul calului și al omului pentru semnul zodiacal Săgetător, reprezintă o combinație de intelect puternic asociat cu forța și energia fizică. Spirite puternice, independente și pline de energie, Săgetătorii sunt în mod natural deschiși la minte și însetați de noi moduri de gândire, tânjind după călătorii și explorări. Ambițioși și optimiști, speranțele unui Săgetător nu sunt ușor de spulberat și, poate din această cauză, tind să găsească mult noroc în viață.

Captați personalitatea multidimensională a Săgetătorului cu garoafe, o floare la fel de multidimensională. Asociată cu o multitudine de simbolistică - de la a iubi la fascinație, de la distincție la noroc (atunci când este albă), garoafele reflectă în mod adecvat natura pasională a acestui semn de foc, foamea de aventură, intelectul și norocul. Și, fiind o floare cunoscută pentru natura sa inerentă de lungă durată, garoafele personifică puterea și rezistența Săgetătorului.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie) - Violete africane 

 

Capricornul responsabil și de încredere este unul dintre cele mai stabile și serioase semne zodiacale, așa că nu este surprinzător faptul că este un semn de pământ, adânc înrădăcinat și mai fericit atunci când pământul din jurul său este sigur și stabil. Deși simțul practic și autodisciplina fac parte integrantă din natura lor, la fel ca noi toți, Capricornii apreciază puțină indulgență și frumusețe, motiv pentru care este atât de amuzant să îi surprinzi cu ele.

Personalitatea responsabilă și de încredere a Capricornilor îi face pe aceștia să fie îngrijitorii ideali pentru o plantă de lungă durată, iar violetele africane, cu florile lor viu colorate și petalele moi și catifelate, oferă un răsfăț în plus. Simbolizând fidelitatea - o trăsătură în concordanță cu natura stabilă a Capricornului - cu doar o notă de lux și senzualitate, violeta africană ar putea fi perechea perfectă a Capricornului.

Vărsător: 21 ianuarie - 19 februarie - Orhidee delicată

 

Nu vă lăsați păcăliți de dragostea pentru independență a Vărsătorului, sub înclinația acestui semn zodiacal pentru autonomie se ascunde și o dâră romantică înfloritoare. Un semn de aer cu o natură onestă, loială, spirituală și intuitivă, Vărsătorii sunt excepțional de dedicați și fideli persoanelor pe care le iubesc. Și pentru că, de obicei, se poate conta pe ei să vadă partea pozitivă a oricărei situații, oamenii pe care îi iubesc, adoră să fie în preajma lor.

Cu frumusețea sa liniștită, forma sa artistică și grația sa inerentă, orhideele sunt o completare perfectă a caracteristicilor spirituale și intuitive ale Vărsătorului. Și cu simbolismul legat de dragoste, frumusețe și putere, orhideele vor rezona cu simțul loialității acestui semn de naștere. Alege orhidee roz, care reprezintă afecțiunea pură, pentru a le alimenta tendința romantică sau surprinde-i cu orhidee pentru a transmite un farmec matur.

Pești (20 februarie - 20 martie) - Alstroemeria sofisticată

 

Cunoscuți pentru blândețea și răbdarea lor, cei născuți sub semnul zodiacal al Peștilor excelează în a se înțelege pe ei înșiși și pe ceilalți mai mult decât orice alt semn de naștere. Un semn de apă cu o inimă deschisă, un spirit generos și compasiune, nu este surprinzător faptul că Peștii tind să fie populari cu tot felul de oameni. Ușuratici și afectuoși, ei conduc mai degrabă prin emoție decât prin raționalitate și sunt mai des conduși de instinct decât de intelect.

Trimiteți unui Pești flori care să îi transmită admirația și aprecierea, ținând cont în același timp de faptul că personalitatea lor poate fi incomodă cu gesturile mari de afecțiune sau cu un aranjament floral care pare prea îndrăzneț sau ostentativ. Alstroemeria, cu florile lor delicate și aspectul lor de crin în miniatură, captează exact amestecul potrivit de frumusețe generoasă și splendoare liniștită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel