Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop dragoste săptămânal: 21-27 martie 2022. Ce ți-au pregătit astrele în materie de sentimente
WhatsApp
Previziuni complete pentru toate zodiile despre dragoste și relație. Află dacă te vei îndrăgosti în această săptămână sau dacă îți va fi inima frântă. Astrele au pregătit câte ceva special pentru toată lumea. 
Horoscop dragoste săptămânal: 21-27 martie 2022. Ce ți-au pregătit astrele în materie de sentimente

Săptămâna începe cu posibilități frumoase de comunicare. Mercur și Jupiter sunt în conjuncție perfectă luni. Folosește-te de acest lucru pentru a crea povestea de dragoste pe care ți-o dorești! Până miercuri, Mercur se va conjuga cu Neptun, oferindu-ți o capacitate aproape magică de a-ți transpune ideile în realitate. Dragostea ar putea fi puțin instabilă marți, când Marte se va izbi de un cuadrat tensionat cu Uranus.

Este posibil ca un acces de furie din cauza faptului că nu aveți suficient spațiu să vă aducă în cele din urmă prea mult spațiu de respirație. Să echilibrezi nevoia de libertate cu nevoia de conexiune nu va fi ușor! Mercur intră în Berbec duminică, punând în evidență gândurile independente.

 

Berbec: Ești într-o dispoziție șireată

Este posibil ca dumneavoastră și soțul/soția să puteți face activități caritabile sau spirituale. În timpul unei vacanțe în străinătate sau al unei călătorii lungi, puteți petrece timp prețios împreună. Evitați să vă comportați agresiv. Petreceți timp de calitate cu partenerul și arătați-i sprijin emoțional. Ocupă-te cu atenție de neînțelegerile apărute din neant. Persoana iubită merită atenția ta, pe care oricum o oferi foarte rar. Tranzitul lui Mercur ar putea provoca neînțelegeri. Așadar, aveți răbdare cu membrii familiei.

 

Taur: Ești un prieten de nădejde

 

Taur, astrele sugerează că partenerul tău are nevoie de un prieten în acest moment și dacă îi devii umărul de plâns, acest lucru vă poate duce legătura la nivelul următor. Ascultă lucrurile pe care le are de zis partenerul tău și este posibil să realizeze cât de important ești, de fapt. Iubirea se câștigă cu greu și trebuie ținută la adăpost.

Taurule, dacă ziua nunții tale se apropie în curând, atunci asigură-te că toate aranjamentele necesare sunt făcute la timp. Celibatarii s-ar putea să vă petreceți cea mai mare parte a timpului visând cu ochii deschiși la persoana iubită, spune horoscopul dragostei. Familia ta ar putea să-ți susțină decizia, indiferent care ar fi aceasta. Nu uitați să purtați mereu un zâmbet, deoarece acesta vă rezolvă majoritatea problemelor.


Gemeni: Ai o săptămână destul de grea

 

Este în regulă dacă unele zile sunt jalnice, așa este viața și nu toate zilele vor fi fericite. Cu toate acestea, unele zone ale vieții tale nu sunt chiar atât de rele. Alături de partenerul iubit, s-ar putea să vă simțiți foarte bine. Săptămâna aceasta ar putea fi avantajoasă din punct de vedere financiar pe partea familiei tale.

Relațiile amoroase pornesc greu, dar lucrurile ar putea face progrese. Viața va veni cu dragoste și romantism. Celibatarii au ocazia să se bucure alături de partener de timp de calitate. Persoanele care au avut recent o relație, ar putea avea parte de momente memorabile. Într-o relație de căsătorie, copiii vor juca un rol important și ai putea primi o veste bună. De multe ori, puteți obține fericirea copilului, ceea ce vă poate întări relația.

 

Rac: Munca grea și efortul duc la succes

 

Te poți aștepta la o perioadă bună în viața ta amoroasă. Este posibil să aveți o mare oportunitate de a vă îmbunătăți comunicarea în viitor, ceea ce va duce la îmbunătățirea echilibrului în relația voastră. De asemenea, ai putea fi mai deschis, optimist și entuziast pe măsură ce săptămâna avansează. 

În aceste zile s-ar putea să aveți multă încredere în voi. Pentru a vă folosi punctele forte, trebuie să continuați să vă mișcați. Ați putea fi binecuvântat cu speranță, dragoste și bunătate pe parcursul acestei săptămâni, deoarece planetele ar putea lucra în favoarea ta. În orice moment dificil din această săptămână, este posibil să vă puteți baza pe ajutorul prietenilor.

 

Leu: O săptămână pozitivă

 

Un sfat în această săptămână plină de emoții este să vă păstrați calmul și să fiți gata să faceți față oricărei situații. Fii înțelegător față de cei dragi. Ești optimist și prietenos cu familia ta și îți place să petreci timp cu ei acasă. Pe mulți dintre voi vă așteaptă o săptămână bună în dragoste. Încrederea reciprocă și dragostea sunt cele două baze ale oricărei relații. Aceste trăsături pot fi la loc de cinste în această perioadă, ceea ce poate duce la momente fericite de conviețuire.

Firea ta plină de umor și sentimentele de iubire pentru partenerul tău ar putea juca un rol important în a-l face fericit. O săptămână bună pentru cuplurile proaspăt căsătorite. Exprimarea iubirii este baza unei relații. Cuplurile proaspăt căsătorite ar putea fi capabile să își exprime sentimentele de iubire pentru partenerii lor. O legătură strânsă în relația voastră se va crea datorită expresiilor voastre. Pentru femeile care plănuiesc să conceapă un copil s-ar putea dovedi a fi o săptămână bună pentru a vă transforma visul în realitate. Dar un avertisment este să nu vă angajați în discuții și comunicare cu partenerul, deoarece acest lucru ar putea duce la multe probleme.

 

Fecioara: Nu fiți ocupați, fiți productivi!

 

În ceea ce privește o relație, săptămâna ar putea începe greu, dar va fi bine pe măsură ce săptămâna va avansa. Trebuie să te uiți cu atenție la anumite influențe planetare, chiar și atunci când încerci să ai discuții sănătoase, pentru că ar putea duce la mai multe neînțelegeri. Cum începe săptămâna, probabil că sunt câteva probleme care pot apărea în relația voastră. Dar, pe măsură ce săptămâna avansează, situația nu face decât să se îmbunătățească.

Atracția poate crește progresiv în timp. Cu persoana iubită, trebuie să fii blând. Oferiți-le suficient spațiu și timp. Disperarea nu poate decât să ridice îngrijorări. Cu toate acestea, la sfârșitul acestei săptămâni, vibrațiile otrăvitoare îți pot afecta emoțiile și, prin urmare, trebuie să te miști cu grijă, chiar și atunci când îți dorești conversații sănătoase care pot duce doar la conflicte.

 

Balanță: Posibilități de muncă în față!

 

În viața sentimentală, această săptămână îți poate aduce bucurie și satisfacție. S-ar putea să aveți dificultăți în interacțiune. S-ar putea ca astrele să fie în favoarea ta pe măsură ce săptămâna avansează. Păstrați-vă capul sus, iar pozitivitatea voastră ar putea, probabil, să vă aducă fericire mai târziu în această săptămână în viața sentimentală. S-ar putea să vă ofere câteva noi întâlniri romantice.

Există o șansă de a restabili unele legături sociale anterioare pentru a vă face mult mai plăcut. 

 

Scorpion: Trage cu ochiul la ce să te aștepți în această săptămână

 

Predicția săptămânală te avertizează să nu îți faci așteptări mari. Realizările din această săptămână s-ar putea să nu fie conform așteptărilor tale în comparație cu cele din săptămâna trecută. De asemenea, nu este momentul potrivit pentru a experimenta cu partenerul tău în ceea ce privește relațiile. Evitați certurile, altfel relația poate fi compromisă. 

Săptămâna aceasta s-ar putea să-ți ofere momente bune pe plan sentimental. Relațiile la distanță ar putea primi un impuls atunci când partenerul tău plănuiește să se mute în locația ta. Ați putea deveni fericit după ce primiți această veste. Așa că pregătește-te să îl întâmpini. Cuplurile care se străduiesc să se căsătorească ar putea primi acordul de la părinții lor. Aceasta este cea mai bună săptămână pentru a începe ceva nou în ceea ce privește relațiile.

 

Săgetător: Se anunță o săptămână distractivă pentru romantici

 

Abordezi tot ceea ce faci cu putere, sinceritate, fermitate și simț practic. Deocamdată, munca și interacțiunile romantice ar putea beneficia mult de pe urma atitudinii tale. Ești într-o situație proastă, atât din punct de vedere mental, cât și fizic. În ciuda tendinței tale de a te forța, acum este momentul să te odihnești și să-ți refaci energia.

Precauția este preferabilă regretelor. Poți beneficia de capacitatea ta de a fi prudent și conservator în interacțiunile personale. Faceți ceea ce vă spune intelectul, dar nu vă închideți complet la punctele de vedere ale altora. Potrivit previziunilor tale săptămânale în dragoste, cuplurile căsătorite se pot distra cel mai bine în această săptămână făcând eforturi suplimentare unul pentru celălalt.

 

Capricorn: Săptămâna de evaluare a viitorului tău

 

S-ar putea să existe o serie de experiențe mixte, așa că ar fi bine să deveniți puțin precaut. Pozițiile planetare și semnificațiile lor pot determina starea de spirit din această săptămână.

Cei mai mulți dintre voi au avut o lună mixtă. Pentru a evita o despărțire, trebuie să vă gestionați izbucnirile și să acționați în mod corespunzător. Cu toate acestea, unii dintre voi pot fi iritați de frații și surorile persoanei iubite. Sunteți sfătuiți să vă respectați partenerul și să petreceți timp de calitate. Nativii îndrăgostiți ar putea avea rezultate pozitive, așa cum era de așteptat. Cuplurile care încearcă să convingă familiile pentru căsătorie ar putea avea succes. 

 

Vărsător: A răsărit Soarele și pe strada ta în dragoste

 

Săptămâna aceasta va fi dedicată petrecerii de timp de calitate cu partenerul. Eventualele frământări existente între voi doi ar putea fi rezolvate, iar dragostea eternă ar putea reveni acolo unde îi este menit. Sunt șanse mari să primești niște cadouri din partea partenerului tău. Cei singuri ar putea găsi niște tovarăși mult așteptați în această săptămână. Este o perioadă promițătoare pentru cuplurile care plănuiesc un copil.

 

Pești: O săptămână plină de surprize

 

Încercați să nu fiți agresiv și pretențios într-o relație. În viața amoroasă, unele provocări v-ar putea provoca stres. Nu vă lăsați influențat de prieteni și familie; evitați sugestiile negative, deoarece acest lucru ar putea să vă rupă relația de căsătorie. Există șanse de a avea o comunicare de la distanță cu actualul partener. Însă, o ceartă ar putea duce la ruperea unei relații. Ar putea exista provocări în ultima fază a acestei săptămâni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel