Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop dragoste. Care sunt zodiile care te vor înșela cu orice ocazie într-o relație
WhatsApp
Este tristul adevăr, dar oamenii născuți sub toate semnele zodiacale înșală persoane în fiecare zi. Nu există o regulă, însă de multe ori unele dintre zodii, tind să o facă mai des decât altele. Vezi care sunt semnele zodiacale care te vor înșela cu orice ocazie. Te regăsești printre ele? 
Horoscop dragoste. Care sunt zodiile care te vor înșela cu orice ocazie într-o relație / Foto: Unsplash

Desigur, fiecare are propria definiție a infidelității și există aproximativ un milion de acțiuni diferite care pot intra în categoria infidelității.

Oricare ar fi cazul infidelității, este oribil să fii înșelat, mai ales după ce te-ai îndrăgostit, pentru că te face să dezvolți probleme de încredere. care te fac să fii precaut în ceea ce privește viitoarele tale relații și este mai greu să lași oamenii să intre la fel de mult în viața ta pentru că nu vrei să fii rănit din nou.

 

Ce semn zodiacal este cel mai predispus să înșele?

 

Rezultatele unui studiu realizat de site-ul de întâlniri extraconjugale Illicit Encounters au arătat că Balanța, Gemenii și Capricornul sunt semnele zodiacale cele mai predispuse să înșele în relații, în timp ce Scorpionul s-a dovedit a fi cel mai fidel. 

Acum, nu toată lumea care aparține unei grupări astrologice va înșela și nici persoanele născute sub acele semne care sunt mai puțin predispuse să înșele nu vor fi ușă de biserică. Cu toate acestea, se pare că există unele semne zodiacale care sunt mai predispuse la tentații, iar o privire mai atentă la astre ne poate ajuta să înțelegem mai bine de ce.

Iată fiecare dintre semnele zodiacale masculine și feminine clasate în ordine, de la cel mai probabil la cel mai puțin probabil de a înșela.

 

1. Balanță. Horoscop dragoste

 

Balanțele sunt niște flirturi uriașe, motiv pentru care atât de mulți oameni ezită să intre în relații cu ele pentru început. Și poate că au dreptate să fie ezitanți.

Deși ai crede că flirtul ar înceta odată ce Balanța se află într-o relație serioasă, nu este așa. Și chiar dacă de obicei este inofensiv, uneori merge prea departe.

 

2. Gemeni. Horoscop dragoste

 

Gemenii sunt foarte pretențioși într-o relație, așa că, dacă nu îi poți oferi atenție non-stop, va găsi pe cineva care să o facă.

Femeile Gemeni pot fi destul de indecise, așa că îi place să aibă opțiuni, iar dacă mai există ceva ce îi oferi și pe care vrea să îl păstreze, te va păstra în preajmă pentru a obține acel lucru.

În ceea ce privește semnele zodiacale care nu sunt loiale, Gemenii sunt cei mai predispuși să înșele dacă vor totul și unul sau doi parteneri nu îi pot oferi asta. Cine poate spune că nu va ieși să găsească un al treilea?

 

3. Capricorn. Horoscop dragoste

 

Capricornul caută ceva foarte specific în relațiile sale - să câștige cât mai mult din ele. Asta înseamnă că el caută fericire, sprijin, stabilitate și poate chiar statut.

Pentru că toate acestea pot fi greu de găsit la un partener, atunci când le găsește, nu va fi unul care să riște să le piardă.

 

4. Taur. Horoscop dragoste

 

Motivul pentru care Taurul nu va înșela este acela că rămânerea fidelă partenerului îi aduce cele mai multe beneficii.

A avea o singură relație înseamnă că trebuie să facă un efort doar cu o singură persoană și nu se cheltuie energie în plus pentru a se strecura și a găsi scuze pe loc.

Da, Taurul este sincer prea leneș ca să se gândească măcar la înșelat. Dar ăsta este un lucru bun, nu-i așa? Egoist, poate, dar bun.

 

5. Rac. Horoscop dragoste

 

Racul este de departe unul dintre cele mai credincioase semne zodiacale și este al doilea cel mai puțin probabil dintre toate semnele zodiacale să înșele.

Familia este cel mai important lucru pentru ea și caută mereu un sprijin stabil și emoțional. Îi place să se simtă confortabil și în siguranță, iar înșelatul ar face-o să se simtă neliniștită și la limită tot timpul.

Pentru că unele dintre aceste motive par să fie și în beneficiul doar al ei, nu ocupă ultimul loc pe listă, dar nu va înșela și te poți baza pe asta.

 

6. Leu. Horoscop dragoste

 

Nu numai că Leul este dramatic, dar are nevoie să fie în centrul atenției tot timpul.

Dacă nu o tratezi ca pe regina pe care crede că este și mai ales dacă simte că începi să o ignori, va face tot ce îi trece prin cap pentru a se asigura că începi să îi acorzi din nou atenție.

 

7. Fecioară. Horoscop dragoste

 

Fecioara nu s-a gândit niciodată să se îndepărteze de persoana cu care este. Poate pentru că, cu farfuria ei deja ocupată, nici nu se poate gândi să se furișeze cu altcineva.

Fecioara este o zodie sinceră în care poți avea încredere și, până la urmă, dacă ar fi nefericită, ți-ar spune și ar pune capăt relației, decât să te înșele. Nu este o fană a dramei și nu este dispusă să fie sursa ei în propria viață.

 

8. Pești. Horoscop dragoste

 

În mod normal sensibil și super-emoțional, el nu se poate abține să nu acționeze la cea mai mică schimbare de dispoziție. Dacă este supărat pe tine și a ieșit în oraș în timpul nopții, nu se știe ce s-ar putea întâmpla.

În același timp, este mai puțin probabil să părăsească o relație, chiar dacă este nefericit, din cauza fricii de a-l răni pe cel cu care este. În mod ironic, el poate alege în schimb să se îndepărteze. Poate că în adâncul sufletului său speră să fie prins înșelând.

 

9. Berbec. Horoscop dragoste

 

Berbecul este devotat partenerului său fără îndoială.
Totuși, uneori poate părea nepoliticoas și dur, deoarece nu este cel mai bun când vine vorba de a-și exprima dragostea și angajamentul față de partener. Dar asta nu înseamnă că este plecat undeva și are o aventură.

Berbecul este loial până la capăt. În plus, știe cât de oribil s-ar simți dacă ar fi cel înșelat și nu ar putea niciodată să facă o altă persoană să treacă prin asta - niciodată.

 

10. Săgetător. Horoscop dragoste

 

Săgetătorul are niște standarde morale destul de înalte și nu ar vrea niciodată să facă ceva care să-i distrugă reputația.

Nu fi surprins dacă la începutul unei relații Săgetătorul sugerează o relație deschisă și spune clar că plănuiește să se vadă cu alte persoane.

Atunci când este deschis și sincer cu privire la ceea ce face și la ceea ce așteaptă în relația voastră în acest moment, nu este vorba de înșelăciune.

 

11. Vărsător. Horoscop dragoste

 

Vărsătorul s-ar putea să nu înșele fizic, dar poate începe să trimită mesaje de flirt unei vechi aventuri sau să ducă pe cineva în timpul unei ieșiri în oraș pentru a vedea câte băuturi gratuite poate obține din asta.

Și, deși nu este niciodată fizic, unii oameni consideră că aceasta este infidelitate emoțională, așa că este sigur că partenerul ei nu ar fi prea fericit dacă ar ști că se întâmplă acest lucru.

 

12. Scorpion. Horoscop dragoste

 

Scorpionul poate fi cel mai iubitor și mai dedicat partener pe care îl ai vreodată și poate rămâne așa pentru totdeauna - atâta timp cât tu faci același lucru pentru el.

În momentul în care află că i-ai fost infidel, chiar și în cel mai mic mod posibil, toate pariurile sunt anulate. I-ai pierdut loialitatea, iar Scorpionul nu se opune răzbunării. Aveți grijă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel