Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop de Paște... în bucătărie. Rețetele preferate ale zodiilor: Pentru Fecioare, combinația de miel cu caise este divină
WhatsApp
Horoscop de Paște... în bucătărie: O mulțime de rețete și sfaturi despre rețete pline de aromă și originalitate, potrivite sau preferate de fiecare zodie în parte.
Horoscop de Paște... în bucătărie. Rețetele preferate ale zodiilor: Pentru Fecioare, combinația de miel cu caise este divină

Horoscop de Paște... în bucătăria zodiilor

 

Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Berbec

Paștele este despre ouă: În toate sosurile, dar mai ales în ciocolată. Dar vreți să aveți pe masă ceva ce nu ați mai pregătit până acum, puteți să vopsiți ouăle fierte în mod strălucitor! Încercați nuanțe de verde neon, roz sidefat sau chiar mov perlat. Veți face senzație.

Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Taur

Ați încercat vreodată să trăiți fără gluten? Din fericire, știința gastronomică a făcut pași mari și astăzi un pacient celiac își poate permite un fel de mâncare interzis înainte. Pregătiți un cozonac special din făină fără gluten și veți surprinde toți oaspeții. Sau puteți încerca acest Tort de iaurt. Rețeta surprinzătoare a Corneliei Rednic, fără gluten

S-ar putea să îți placă și: Pască cu brânză și ciocolată, fără aluat. Rețeta vedetă a mesei de Paște și secretul care o face extrem de ușor de pregătit

 
Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Gemeni

Pentru Gemeni, vacanța de Paște este un moment magic pe care copiii îl așteaptă cu nerăbdare tot restul anului. Deci, în timp ce de Crăciun avem brazi și pungi de cadouri, de Paște trebuie să decorăm ouă și să găsim surprize. Pentru a vă distra și mai mult copiii, puteți să le propuneți să organizeze împreună o cină de Paște sau chiar să pregătească o Salată Waldorf. Distracția este garantată, curățenia... mai puțin.

 
Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Rac

Prăjitura Televizor sau altă rețetă cu blat și cremă care s-a transmis din generație în generație și care rezistă de-a lungul timpului, înseamnă că este o rețetă fantastică. Ingrediente: aluat pufos, cremă cu ouă, o glazură fină și prăjitură perfectă este gata.

 
Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Leu

Leu este un vânător, un carnivor prin excelență. Ce masă a fi mai potrivită pentru el, dacă nu una în care carnea este vedeta. Acest antricot de vită ca la Kremlin, o rețeta rusească cu care nu veți da greș niciodată, este minunată. Carnea se topește în gură, iar preparatul va primi medalia de aur a invitaților.

Trebuie să încerci și: Salată boeuf. Rețeta clasică, românească, pe care bunicile o pregăteau de Paște

 
Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Fecioară

Mielul și caisele reprezintă una dintre cele mai vechi combinații din istorie și una dintre cele mai gustoase. Dacă familia ta abia așteaptă sărbătorile de Paște pentru a consuma carnea fragedă de miel, oferă-le această mâncare străveche. Gustul nu dezamăgește.


Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Balanță

Pregătirea deserturilor este motiv de stres? Nu sunteți sigur cum să deschideți o masă de Paște? Aveți încredere în tradiția românească: delicioasele și spectaculoasele Cornulețe cu untură: fragede de se topesc în gură. Rețeta care îți aduce aminte de gustul copilăriei


Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Scorpion

Dacă nu ai nicio idee pentru primul fel și nu vrei să faci ceva prea complicat, poți alege să pregătești o Supă de primăvară cu orez. Bogată în vitamine și revigorantă, este minunată mai ales pentru că poate fi servită în orice moment al zilei.

 
Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Săgetător

Paște pentru vegetarieni? Se poate! Falafel, delicioasele chifteluţe de post, sunt preparatul ideal. Mai este un aspect foarte favorabil de luat în considerare: în timp ce toată lumea va sta pe canapea luptându-se cu greutatea, tu te vei simți ușor și gata de acțiune.

Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Capricorn

Când conturul este perfect, este perfect pentru orice ocazie. Vorbim despre cartofi, cel mai bun adaos la preparatele principale. Acesta este unul dintre acele preparate pe care și un bucătar amator îl poate pregăti. Pentru masa de Paște, puteți pregăti un fel mai... primăvăratic: Salată de cartofi noi cu leurdă.

Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Vărsător

Prăjiturile răcoritoare de Paște vor restabili armonia după suita de preparate grele, cu carne, care umplu masa. Cu foi fine, suc de portocale și iaurt,celebra plăcinta grecească Portokalopita este o rețetă minunată de încercat.

Horoscop de Paște... în bucătăria nativilor Pești

Plănuiți un picnic a doua zi Paște? Este foarte potrivit, mai ales că anul acesta se îmbină perfect cu Ziua Muncii și cea a Tineretului. Dacă vremea este blândă, și se pare ca va fi, puteți pregăti pentru un picnic restrâns sau o ieșire la un grătar acasă la voi, la prieteni sau rude. Tot ce a rămas de la masa de Paște poate fi combinat, transformat și este gata pentru a fidin nou consumat.  Ați putea încerca și această Budincă din cozonac uscat. Un desert delicios și simplu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel