Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Cum sunt zodiile în dormitor și cu cine se potrivesc cel mai bine
WhatsApp
Chiar dacă este un subiect tabu, toată lumea este curioasă de performanțele zodiilor.. ei bine în dormitor. Pentru că nu este doar instinctul nostru evolutiv, ci și dorința noastră de a ne conecta! Dacă te întrebi cum este fiecare semn zodiacal în pat (și nu ai timp să le testezi pe toate cele 12), noi avem răspunsurile.
Horoscop. Cum sunt zodiile în dormitor și cu cine se potrivesc cel mai bine / Foto: Unsplash

Cu siguranță ai propriile tale fantezii în care te cufunzi noaptea târziu și îți dorești ca partenerul tău să te ducă în al 9-lea cer în fiecare seară. Și pentru că toată lumea are ceva frumos și unic la ea, merită să aibă parte de experiența potrivită. 

Fie că ești o femeie-fatală Săgetător care pur și simplu te atrage în pat doar cu privirea, fie că ești un Capricorn romantic și rafinat, toți avem un tip care ni se potrivește. Așadar, iată cum sunt zodiile în dormitor. 

 

Berbec. Cum sunt zodiile în dormitor


Cele mai bune perechi: Balanță, Leu și Săgetător

Când vine vorba de sex, mergi direct la subiect și ești *foarte* orientat spre obiective! Există un aspect foarte crud și aspru în ceea ce privește felul în care ești în pat, ceea ce are sens, deoarece planeta ta guvernatoare este Marte, zeul războiului. Apetitul tău carnal este vorace și ai mereu chef de o partidă bună. Nu ai nevoie să fii curtat cu cine de lux, vorbe dulci sau lenjerie sexy, pentru că radarul tău pentru chimie sexuală este întotdeauna instantaneu. Cel mai rapid mod de a excita un Berbec este să-i spui că este cea mai sexy persoană pe care ai văzut-o vreodată și să vorbești serios.


Taur. Cum sunt zodiile în dormitor


Cele mai bune perechi: Scorpion, Fecioară și Capricorn

Ești un partener sexual incredibil de senzual și dedicat, Taur. Pentru că ești asociat cu cele cinci simțuri - vedere, sunet, gust, atingere și miros - ești o persoană care vrea să fie complet imersată în experiență. În mintea ta, răbdarea este numele jocului, acesta fiind unul dintre motivele pentru care preludiul este esențial pentru tine. Te excită întotdeauna masajele, uleiurile esențiale, lumânările, muzica și, bineînțeles, cadourile! Și pentru că ești guvernat de Venus - planeta frumuseții - ești o persoană care urmărește să facă experiența cât mai plăcută din punct de vedere estetic. 


Gemeni. Cum sunt zodiile în dormitor

 

Cele mai bune perechi: Săgetător, Balanță și Vărsător

Reputația ta cu două fețe te avantajează, Gemeni. În dormitor, poți fi atât dominant cât și dominat. Partenerul tău trebuie să înțeleagă că ai nevoie de varietate în dormitor, pentru că, altfel, te vei plictisi. Isteț, vorbăreț și răutăcios, cunoști fluent limbajul vorbitului murdar și, pentru că îți place să vorbești despre sentimentele tale, ești genul de partener care rostește "Te iubesc" în momentul orgasmului, chiar dacă este vorba de o aventură de o noapte fără sens. Ce se spune în dormitor, rămâne în dormitor! 


Rac. Cum sunt zodiile în dormitor

 

Cele mai bune perechi: Capricorn, Scorpion și Pești

Sexul cu un Rac este o experiență de-a dreptul magică. Ghidați de legănarea naturală a oceanului lor de emoții, cei din Rac trec prin mai multe faze (ceea ce are sens, având în vedere că sunt guvernați de Lună). Într-o zi, s-ar putea să se simtă incredibil de excitați și excitați, dar de îndată ce se simt prea expuși, se vor strecura înapoi în carapacea lor! Pentru ca un Rac să se bucure cu adevărat de această experiență, trebuie să fie complet vulnerabil și investit emoțional. Dar atunci când un Rac găsește un partener care se potrivește cu energia lor, sexul este ceva din altă lume. 


Leu. Cum sunt zodiile în dormitor

 

Cele mai bune perechi: Vărsător, Săgetător și Berbec

Dacă ești Leu, ești o persoană care nu se va mulțumi niciodată cu mai puțin decât sexul cu adevărat uluitor. Și pentru că ești guvernat de soarele strălucitor și încrezător, îți dorești să fii cu un partener care poate adora pământul pe care calci fără să devină prea obsedat de tine. La urma urmei, ai nevoie ca partenerul tău să te lase să te simți flămând pentru doar un *puțin* mai mult. Deși ești faimoasă pentru abilitatea ta de a atrage atenția iubiților din prima clipă, există ceva sălbatic și animalic în ceea ce privește felul în care ești în pat. Este ca și cum ai fi în căutarea pasiunii adevărate; un animal sălbatic la pândă! 


Fecioară. Cum sunt zodiile în dormitor

 

Cele mai bune perechi: Pești, Taur și Capricorn

Ești floarea pe care toată lumea vrea să o culeagă, Fecioară. Deși ai putea avea o vibrație stoică și modestă, în secret emiți tot felul de sentimente subliminale care îi fac pe cei potriviți să știe că ai chef să fii curtată. Ești subiectul clasic; cineva care urmărește să mulțumească. De fapt, simplul gând de a ști că îți satisfaci partenerul este ceea ce te face să fii satisfăcut. Deși Fecioarele sunt incredibil de generoase în dormitor, au nevoie și de un partener care să le satisfacă standardele înalte de conectare sexuală.


Balanță. Cum sunt zodiile în dormitor

 

Cele mai bune perechi: Berbec, Gemeni și Vărsător

La suprafață, o Balanță pare atât de cizelată, imaculată și distantă, încât s-ar putea să nu-ți poți imagina cum ar fi în dormitor. Cu toate acestea, nu ar trebui să judeci niciodată o carte după copertă, pentru că Balanțele au o latură *foarte* diferită a personalității lor, care sare în evidență atunci când sunt turbate de dorință. Fiind semnul zodiacal al armoniei, ai putea fi surprinsă să afli că Balanțele sunt de fapt excitate de extreme. Indiferent de orientarea lor sexuală, ele sunt adesea atrase de tipurile de "băieți răi"; persoane cu dorințe extreme care fac Balanța să simtă că își poate echilibra energia! 


Scorpion. Cum sunt zodiile în dormitor

 

Cele mai bune perechi: Taur, Pești și Rac

Scorpionii sunt atât de renumiți pentru abilitățile lor sexuale, încât ai crede că sunt actori porno! În timp ce Scorpionii sunt incredibil de misterioși și greu de descifrat, ei se deschid complet în dormitor, arătându-i partenerului lor fiecare colț al vastului univers care există în sufletul lor. Un Scorpion face întotdeauna sex ca și cum ar fi ultima dată când va face *mai* sex, asigurându-se să savureze până la ultima picătură de pasiune rămasă. Și pentru că Scorpionul este atât de încrezător în abilitățile sale sexuale, are un mod de a atrage pretendenții cu cântecul său de sirenă, scufundându-i într-un abis adânc de dorință sexuală. 


Săgetător. Cum sunt zodiile în dormitor

 

Cele mai bune perechi: Vărsător, Leu și Pești

Dacă ești Săgetător, ești un aventurier în suflet și un om pasional, calități care strălucesc atunci când faceți sex. Ești o persoană deschisă în dormitor în toate formele sale multiple și s-ar putea să nici nu știi cu siguranță ce te excită, pentru că gusturile și dorințele tale evoluează mereu cu fiecare experiență sexuală! Pentru că încerci mereu să îți trăiești viața la maxim, îți place să te culci cu persoane care îți pot arăta o lume cu totul nouă; persoane cu abilități sexuale avansate care te pot învăța ceva despre conexiunea carnală. Însă, ce se întâmplă cu tine în dormitor este demn și de cele mai bune filme romantice, deoarece pasiunea cu care iubești este de neegalat.


Capricorn. Cum sunt zodiile în dormitor

 

Cele mai bune perechi: Rac, Taur și Fecioară

La suprafață, nu ai crede că un Capricorn ar putea să facă sex. La urma urmei, acest semn de pământ este elegant și demn este definiția însăși a clasei. Cu toate acestea, toată această energie sexuală trebuie să se ducă undeva, iar atunci când pasiunea lor începe să devină prea intensă, este ca și cum o viață întreagă de dorință reprimată se dezlănțuie! Acest semn zodiacal regal și hotărât are o prezență foarte dominantă în dormitor. De asemenea, ei apreciază stabilitatea și respectul din partea partenerului lor, motiv pentru care întreaga lor măiestrie sexuală apare adesea atunci când sunt cu cineva în care au încredere. 


Vărsător. Cum sunt zodiile în dormitor

 

Cele mai bune perechi: Leu, Gemeni și Săgetător

Credeți sau nu, Vărsătorul este de departe unul dintre cele mai perverse semne din zodiac! La suprafață, ar putea fi ușuratici, reci, calmi și liniștiți, dar sub acel exterior distant care nu trădează nicio emoție, un Vărsător este mereu învârtit de gânduri murdare. Acesta este semnul zodiacal care este cel mai probabil să aibă fantezii sexuale ieșite din comun, găsindu-se atras de tot felul de persoane excentrice și neconvențional de atrăgătoare. Vărsătorul este întruchiparea lucrului greu-jocului greu, sentiment pe care îl aduc și în dormitor. Și pentru că Vărsătorul este semnul zodiacal asociat cu dragostea platonică, este foarte probabil să le placă ideea unei situații de tip "prieteni cu beneficii". 

 

Pești. Cum sunt zodiile în dormitor

 

Cele mai bune perechi: Săgetător, Rac și Scorpion

Sexul cu un Pești este un vis devenit realitate și asta nici măcar nu este o exagerare. Dacă ești un Pești, ai mereu chef să evadezi din realitate, chiar și în dormitor! Imaginația ta este incredibil de vie, iar fanteziile tale sunt atât de detaliate, încât l-ar face să roșească până și pe autorul cărții 50 de umbre ale lui Grey. Sexul pasional ar fi chiar pe placul tău și ți-ar veni natural, Pești. Și pentru că nu ai nevoie să umpli fiecare moment cu sex transpirat și lipsit de inhibiții, ești și un partener care se bucură de o îmbrățișare lungă după o partidă bună. Vrei să te conectezi cu adevărat cu partenerul tău, trup *și* suflet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel