Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc. Simbolul norocos pe care trebuie să îl porţi în acest an
WhatsApp
Suntem încă la începutul Anului Nou Lunar, care s-a întâmplat vinerea trecută, 12 februarie. În cultura chineză, aceasta este o perioadă sacră a anului pentru a atrage prosperitatea și a îndepărta ghinionul. Acum, că suntem în Anul boului, un simbol norocos de remarcat este Șobolanul. Aici, autorul și expertul în feng shui, Anjie Cho, explică de ce este cazul și cum să valorifice energia abundentă a șobolanului în anul viitor.
horoscop chinezesc

De ce este norocos Șobolanul anul acesta?

 

Potrivit lui Cho, pentru a înțelege de ce Șobolanul este un simbol norocos în astrologia chineză, trebuie să cunoașteți povestea.

„A existat o împărăteasă înțeleaptă în China Antică”, explică Cho, „iar ea și împăratul au decis că ar dori să aibă o cursă grozavă în care să invite toate animalele din regat să participe, pentru a determina ordinea a animalelor zodiacale chinezeşti."

Șobolanul, care era destul de mic - dar și destul de deștept - și-a chemat prietenul Bou și a spus că ar trebui să câștige cursa împreună. Boul a fost de acord și, astfel, Șobolanul a călărit Boul prin întreaga cursă, prin râuri și peste munți. "În timp ce se apropiau de linia de sosire", spune Cho, "Șobolanul a sărit de pe bou și a venit pe primul loc. Și aceasta este povestea modului în care șobolanul a intrat pe primul loc și boul a venit pe locul al doilea".

Dacă ți-a plăcut această știre cu Horoscop Chinezesc poți citi și Horoscop rune 22-28 februarie cu Mihai Voropchievici: "Zodia cu o săptămână de schimbări majore, benefice"

Acum, s-ar putea să sune ca o șmecherie din partea șobolanului, dar Cho spune că boul a fost fericit să vină pe locul al doilea și că sunt încă considerați semne zodiacale prietenoase. „Sunt de fapt cea mai compatibilă relație din sistemul zodiacal chinezesc”, adaugă ea.

Așadar, în Anul boului, îmbrățișarea simbolismului șobolanului se crede că ajută la evitarea ghinionului.

 

Cum să lucrați cu energia șobolanului


În ramura feng shui a lui Cho (numită feng shui BTB), este considerat norocos să ai cu tine în acest an o figurină tridimensională, cu aspect realist, a unui șobolan. În plus, puteți atrage prosperitatea și petrecând cu oamenii născuți în timpul unui an al șobolanului (care include 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 și 2020).

„Ar trebui să ai întotdeauna figurina pe corp”, adaugă ea. (De fapt, ea și-a creat propriul farmec pentru brelocuri de șobolan, pentru a ușura purtarea acestei pietre de atingere.) „Este ca un memento că ești protejat și 'o modalitate de a' recunoaște ciclurile naturii”.

De aceea, valorificarea puterii șobolanului înțelept și plin de resurse - în special în timpul anului de bou - ar putea să vă ajute să abordați 2021 cu ceva mai multă ușurință, istețime și, bineînțeles, prietenie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel