Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc săptămâna 4-10 octombrie 2021: Semnele de Apă sau Lemn vor câștiga bani frumoși. Previziuni generale
WhatsApp
Energia puternică a Pământului va aduce noroc pentru cei hotărâți: Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 4-10 octombrie, o săptămână în care se schimbă anotimpurile și care oferă ocazia de a finaliza afaceri amânate de mult timp.
Horoscop chinezesc săptămâna 4-10 octombrie 2021: Semnele de Apă sau Lemn vor câștig bani frumoși. Previziuni generale

Iată previziunile Taniei Bendz, bazate pe vechiul sistem chinezesc "bazzi", care înseamnă "opt caractere ale destinului" pentru horoscpul chinezesc al săptămânii 4-10 octombrie.

A doua săptămână din octombrie este o perioadă de schimbare între sezonul chinezesc (care durează două săptămâni) și luna chineză. Pe 8 octombrie, anotimpul echinocțiului de toamnă face loc anotimpului de rouă rece, iar luna Cocoșului de Foc înlocuiește luna Câinelui de Pământ. Sună destul de visător, desigur, dar, de fapt, în spatele metaforelor sonore chinezești se află descrieri destul de concrete, chiar cotidiene, ale forțelor naturii.

Horoscop chinezesc, anul Bivolului de Metal

 

Luna Câinelui are loc în luna octombrie a fiecărui an. Este semnul Pământului Yang, un munte solid, în pântecul căruia se ascunde metalul și arde focul. Atributul exterior al lunii Câinelui, trunchiul ceresc, este diferit în fiecare an. Anul trecut, câinele a fost Focul, iar anul acesta a fost Pământul. Se pare că puterea Pământului este dublată. Iar acest an al Bivolului, care este și el un semn de pământ, ne oferă o energie totală din partea Pământului în octombrie 2021.

Care este pericolul? Cei care au semne de Pământ bune vor avea parte de un impuls de energie. Cei care au un semn de Apă sau Lemn pot face bani frumoși în această lună. Sau ar putea încerca să cumpere sau să vândă proprietăți.  Cei afectați de energia Pământului pot întâmpina dificultăți în realizarea planurilor lor și se pot simți presați de forțe exterioare. Iar cei care aveți Capricornul în hartă, ar trebui să fiți atenți la sănătatea voastră și, "fără să așteptați o peritonită", să vă ocupați de îngrijire preventivă. De exemplu, faceți un control medical, faceți o sesiune de antrenament pentru sănătate și, în final, mergeți la sala de sport.  

Horoscop chinezesc săptămâna 4-10 octombrie 2021. Previziuni complete pentru toate semnele

 

Horoscop chinezesc săptămâna 4 - 10 octombrie 2021

 

Luni, 4 octombrie, Lemn, Yin și Cocoșul


O zi de luni bună, cu siguranță. Mai multe combinații favorabile de energii în același timp vor permite ca planurile mult amânate să se concretizeze. 

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face în această zi de luni este să planificați și să vizualizați. Nu fiți leneși, nu vă grăbiți și concentrați-vă asupra a ceea ce doriți să realizați în viitorul apropiat sau îndepărtat. 

Lucrurile care implică începerea unor proiecte diferite vor merge bine: construcții, începerea unei afaceri, obținerea unui nou loc de muncă, începerea unei formări. 

Ziua este favorabilă și pentru chestiuni medicale, achiziții de proprietăți, investiții. Metalul Yin este responsabil de această sferă și este reprezentat în această zi de două semne ale Cocoșului în același timp.    

S-ar putea să nu fie o zi bună pentru cei care au un Iepure în hartă. Iepurele de an poate deveni brusc deprimat, iepurele de lună poate fi stresat la locul de muncă, iar iepurele de zi riscă să se certe cu partenerul său de viață. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

 

Marți 5 octombrie, Foc, Yang și Cocoș


Energia de marți este Pământul înflăcărat. O zi pentru acțiuni decisive. Va exista multă energie și o dorință de a schimba ceea ce trebuie schimbat. Acest lucru va fi facilitat de o înțelegere precisă a modului exact în care trebuie să o facă. Intuiția și gândirea strategică vor apărea chiar și în cazul celor care nu au avut niciodată așa ceva. 

Într-o astfel de zi, se recomandă să eliminați în mod activ obstacolele, blocurile și clemele. Cum, mai exact? Curățenie generală, intenția de a deveni o persoană diferită, de a scăpa de obiceiurile proaste, de mediul toxic, de kilogramele în plus sau de lene. Începeți aceste activități de marți și șansele ca ele să ducă la rezultatul dorit vor fi semnificativ mai mari. 

Pentru că marți este o zi a Câinelui, poate fi o zi bună de câștiguri financiare pentru cei care au un Domn al Apei și un Dragon în hartă sau în mediul lor. Nobila comoară stelară se va deschide pentru așa ceva. Cum s-ar putea manifesta acest lucru? O plată de onorariu, o afacere bună, achiziționarea unei proprietăți scumpe. Pentru cei care au un Stăpân al Lemnului în această zi, este, de asemenea, o zi foarte favorabilă pentru a câștiga bani. 

Pentru cine nu va fi marți de bun augur? Cei care au un Dragon în hartă. Cei născuți în anul Dragonului nu se vor simți bine, cei care au ziua de naștere în aprilie pot fi stresați de muncă, iar cei care au un Dragon în stâlpul zilei se pot certa cu soțul/partenerul.  

Te-ar putea interesa și: Horoscop 4 - 10 octombrie 2021. Berbec, o săptămână plină de emoții. Pești, te așteaptă o schimbare mare! Previziuni pentru toți nativii 

 

Miercuri 6 octombrie, Foc, Yin și Porc


Foc de far în liniștea unui lac rece - așa s-ar putea descrie energiile zilei de miercuri. Intuiția se va ascuți, iar motivele ascunse anterior pentru acțiuni vor deveni clare.

Ziua este bună pentru multă muncă. Eforturile vor aduce rezultate.  Este bine să începi proiecte noi, să semnezi contracte, să negociezi investiții și să te muți într-o casă nouă.

Ziua va fi marcată de comunicare - cei care au tăcut până acum vor vorbi. Prietenii și familia vor împărtăși secrete și vor avea conversații intime. Nu are rost să vă certați, să vă împrumutați, să cereți împrumuturi, să obțineți tratament medical și să mergeți la tribunal - aveți șansa de a vă împotmoli în toate acestea pentru o perioadă lungă de timp. 

Nu este o zi bună pentru cei care au un Șarpe în hartă - vor fi destul de supărați. Șerpii după an ar putea suferi de arsuri la stomac, șerpii după luna de naștere abia se vor abține la serviciu, iar cei născuți în Ziua Șarpelui vor dori să își certe soțul/soția. 

  

Joi, 7 octombrie, Pământ, Yang și Șobolan


Combinația de energii de joi este un munte în ocean. Energia puternică, neclintită și încăpățânată a Pământului Yang și energia la fel de puternică, emoțională și impetuoasă a Șobolanului.

Va fi o zi plină de evenimente, care nu trebuie luată cu ușurință. Spațiul permite luarea de decizii, finalizarea afacerilor neterminate, desfășurarea de negocieri.

Călătoriile sunt benefice - acestea vor fi favorizate de apele mari. Renovările, construcția de case și nunțile sunt favorabile. 

Nu ar trebui să participați la concursuri într-o astfel de zi, șansele de a câștiga sunt minime.

Ziua nu este deosebit de favorabilă nici pentru persoanele din zodia Calului. Caii pe an, nu vă permiteți să fiți nervoși, vă poate afecta sănătatea. Cei născuți în luna Calului - nu vă certați la serviciu, iar cei născuți în ziua de Cal, nu vă programați deloc afaceri importante în această zi de joi.  

 

Vineri, 8 octombrie Yin, Pământ și Bivol


Vineri se va schimba anotimpul și luna. Câinele pământului va intra în vigoare. Câinele este un semn de Pământ, anul Bivolului este, de asemenea, un semn de Pământ, iar vineri va fi o zi de Pământ plină. Pe scurt, va fi foarte greu de ridicat.

Anotimpurile sunt întotdeauna consumatoare de energie și am prefera să nu planificăm nimic important pentru vineri. Așteptați până când energiile se așează. 

Dacă nu există nicio scăpare, iar pe harta ta se află stăpânul zilei, Apa, și Dragonul în apropiere, există o afacere imobiliară care se poate face vineri. Dar cea mai bună strategie pentru această zi rămâne odihna.

Nu va fi deloc distractiv vineri pentru cei de la Capră. Vor fi supuși la multă presiune și iritare - cine de la cine o primește: Capra după anul nașterii - de la rude, Capra după lună - de la colegi și șefi, Capra după zi - de la soț/soție.

Sâmbătă, 9 octombrie, Yang, Metal și Tigru


Energia zilei este o confruntare. Puterea Metalului Yang versus puterea Tigrului, semnul Arborelui Yang.  În astfel de zile, cel mai bine este să te îndepărtezi de elemente, să nu te împotrivești și să te lași purtat de val.

Nu inventați nicio afacere importantă și nu organizați evenimente grandioase și greu de organizat - sunt șanse mari ca lucrurile să nu decurgă așa cum ați plănuit. S-ar putea să pierdeți timp, bani sau să rupeți planuri și planuri.

Folosiți ziua de sâmbătă pentru vizite la teatru, muzee și concerte.

Ziua nu este favorabilă pentru persoanele cu Maimuță în hartă. Maimuțele în funcție de anul nașterii au grijă de sănătate, cele născute în luna Maimuței (august) nu se gândesc la muncă, iar cele născute în ziua Maimuței nu-și stresează soții și soțiile. 

 

Duminică, 10 octombrie, Yin, Metal și Iepure


Duminică va fi ca un zumzet de mașină de tuns iarba. Yin Metal va tăia iarba Iepurelui (semnul Lemnului Yin).

Ziua promite să fie agitată, plină de afaceri și activă. Dar nu aplicați această activitate la chestiuni cu adevărat importante. Nu este nevoie să vă grăbiți; nu este o zi de bun augur în mod cert. Duminica este o zi bună pentru a face un bilanț și pentru a planifica viitorul.

Ar fi înțelept să vă relaxați, să vă faceți un masaj relaxant, să coaceți o quiche și să organizați o petrecere de ceai consistent sub un candelabru galben. Cu toamna afară, te vei simți bine!

Acest ultim sfat este deosebit de bun pentru Cocoș. Pentru voi, Cocoșilor, totul poate fi greșit în această zi. Nu vremea, nu te gândești la muncă, nu te gândești la comportamentul partenerului tău de viață. Moderați-vă agresivitatea - mâine lucrurile vor arăta foarte diferit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel