Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc. 2021, anul perfect pentru căsătorie pentru aceste şase zodii
WhatsApp
2021 este un an bun pentru căsătorie pentru jumătate din zodiile din Horoscopul chinezesc. Vedeți dacă sunteți printre ele și alegeți o zi propice pentru a vă căsători, în funcţie de semnul dvs.
Foto ILUSTRATIV

Citeşte şi: Horoscopul runelor în Săptămâna Patimilor, de Mihai Voropchievici: Leul va da lovitura. Visele Gemenilor se vor împlini

Şarpe

Semnul zodiacal al Șarpelului realizează uniunea / compatibilitatea perfectă cu Şarpe (巳), Bivol (丑) (din Ramurile Pământești) cu Tai Sui (Marele Comandant de Astrologie Chineză) în 2021. Compatibilitatea sau armonia cu Tai Sui înseamnă o bună relație socială, popularitate în rândul mulțimii, iar compatibilitatea reprezintă, de asemenea, atractivitate și popularitate. Pentru cei singuri, înseamnă că șansa lor de a atrage și de a întâlni pe cineva special va crește și, în același timp, această relație armonioasă / compatibilă cu Tai Sui va duce cu ușurință la o uniune conjugală.

Cocoş

Semnul zodiacal al Cocoșului realizează o unire / compatibilitate satisfăcătoare Bivol (丑), Cocoş (酉) (din ramurile pământești) cu Tai Sui (Marele Comandant de Astrologie Chineză) în 2021. Compatibilitatea cu Tai Sui înseamnă o bună popularitate socială, consolidarea forței personale și îmbunătățirea capacității de a atrage sexul opus. De asemenea, va crește șansa de a întâlni persoane de sex opus care sunt iubitoare și grijulii, ceea ce duce la rândul său la o căsătorie.

Şobolan

Semnul zodiacal al Șobolanului atinge armonia / compatibilitatea Şobolan (子 din Tulpinile Ceresti), Bivol (丑 din Ramurile Pământești) cu Tai Sui, ceea ce semnalează că nativii din zodia Şobolan vor atrage un partener și vor forma o uniune conjugală. Cei care sunt singuri sau nehotărâţi, vor fi foarte probabil să înceteze statutul de celibatar pentru a se căsători în curând.

Tigru

Semnul zodiacal al Tigrului formează o armonie / compatibilitate cu Tai Sui (Marele Comandant al Astrologiei Chineze) în 2021. Tai Sui le aduce noroc Tigrilor în dragoste. Cu toate acestea, astfel de relații și relații nu trebuie să fie făcute publice. Este ușor atât pentru bărbați, cât și pentru femei, să întâlnească pe cineva. Dacă sunt mai toleranți și lucrează din greu, astfel de relații tind să conducă la o uniune conjugală.

Maimuţă

Semnul zodiacal al Maimuței nu are nicio coliziune sau conflict cu Tai Sui (Marele Comandant al Astrologiei Chineze) în 2021, dar Tai Sui le favorizează norocul în dragoste și relațiile romantice. Cu toate acestea, s-ar putea să vă coste puțin mai mulți bani decât de obicei dacă întâlniţi pe cineva. La urma urmei, este normal să investești mai mult într-o relație. Dacă sunt dispuși să cheltuiască mai mulți bani și eforturi, relațiile vor duce la o uniune conjugală.

Porc

Semnul zodiacal al Porcului nu are nici el vreun conflict cu Tai Sui, dar Tai Sui și Sui Gan (tulpini) formează o compatibilitate favorabilă, ceea ce înseamnă că nativii Porc vor obține un certificat de căsătorie și vor lega nodurile cu cineva. Prin urmare, nativii Porc nu pot fi singuri în acest an. Poate că au deja o relație din 2020, dar se vor căsători în 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel