Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc: Care sunt zodiile care vor avea mari probleme în martie
WhatsApp
Horoscopul chinezesc a găsit semnele care vor avea probleme în luna martie.
Horoscop chinezesc: Care sunt zodiile care vor avea mari probleme în martie

Este că, din poziționarea stelelor la naștere, astrologia orientală prezice viitorul apropiat al fiecărui individ. Acest lucru ajută fiecare semn să se pregătească pentru ceea ce urmează și să se îmbunătățească în toate aspectele vieții tale.

Odată cu venirea unei noi luni, vor fi anumite semne care vor primi propuneri grozave, precum și cei care, din păcate, nu vor începe luna martie în cel mai bun mod.

Horoscop special. Ce zodii vor domina în 2023: Un celebru astrolog spune nativii care vor fi norocoșii acestui an

 

Ce semne ale astrologiei chinezești se vor confrunta cu o mare problemă

 

Tigru

Sunt cei născuți în anii 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 și 2022. Începutul lor de an nu va fi bun și asta pentru că, în luna martie, vor fi anunțați de vești care îi afectează.

Potrivit experților în astrologie, aceștia se vor confrunta cu provocări sau obstacole în zona de lucru, ceea ce le va genera o provocare personală pentru a putea depăși aceste probleme. Ceea ce ar trebui să facă este să nu se streseze rapid și să se gândească clar la posibilele soluții.

Maimuță

De asemenea, îi găsim pe cei care au date de naștere în anii 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 și 2016. Horoscopul indică faptul că vor fi cei mai afectați în această a treia lună a anului și nu vor avea noroc. Problemele pot veni de la muncă și vor trebui să facă tot posibilul pentru a le rezolva.

Vor veni vremuri dificile, complicate, dar, ca orice, trebuie să știe că toate se rezolvă. Apoi, astrologii subliniază că în timpul anului, maimuțele vor avea succes. Va fi cheia să ai o mentalitate pozitivă.

Horoscop special. Care sunt zodiile cu cele mai mari șanse de a deveni bogate în 2023

 

Ce înseamnă prima întoarcere a lui Saturn în astrologie?

 

Mișcarea lui Saturn este unul dintre punctele cheie. Și asta pentru că este foarte asemănător cu Jupiter și, prin urmare, marchează perioade importante din viața fiecăruia.

În acest fel, este prima dată când Saturn se întoarce de când existăm și marchează o perioadă de mari schimbări: este de obicei între 27 și 30 de ani și este etapa în care ființele umane își construiesc de obicei structuri conexe și economice.

Ei se stabilesc să formeze ceea ce va fi proiectul de viață al următorilor lor 30 de ani. În plus, este timpul în care se despart de familia de origine și creează un spațiu pentru a transforma ceea ce au învățat până acolo în probleme specifice. În acest proces sunt momente de interogare profundă și de rezolvare înainte, pentru a crește felul în care fiecare își dorește să înfrunte viața.

Această etapă anunță necesitatea urgentă de a părăsi identitatea anterioară și de a îmbrăca „un costum nou”. Acela al adulților în vârstă responsabili.

În acest fel, prima întoarcere a lui Saturn este intrarea cosmică la vârsta adultă. Apare la aproximativ 28 de ani și se încheie astfel un ciclu de existență mai ușor, mai infantil și ceea ce vine, atunci când ajunge, este pentru că personalitatea este mai matură și apare în momentul în care oamenii caută să-și forțeze autonomia.

Horoscop Chinezesc 2023. Cui aduce Anul Iepurelui de Apă noroc, dragoste, bani și împlinire: Previziuni pentru toate zodiile

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel