Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Cele mai geloase semne ale zodiacului. Crezi că te regăsești în clasament?
WhatsApp
Astrologul Liana Jemciujnaia a menționat că stelele influențează adesea caracterul unei persoane. Specialistul în astrologie a făcut topul celor mai geloase semne ale zodiacului. Printre acestea de află: Taurul, Racul și Capricornii.
Horoscop. Cele mai geloase semne ale zodiacului. Crezi că te regăsești în clasament

Deci, Taurul este extrem de gelos, cu toate că încearcă să nu-l arate. Își păstrează emoțiile în interior, însă în unele situații răbufnește și ajunge să fie implicat în conflicte grave.

Horoscop. Topul celor mai rele soacre din zodiac. Feriți-vă de Balanțe, care sunt greu de mulțumit

Al doilea semn zodiacal gelos este Racul. Dacă partenerul unui Rac se uită la altcineva, atunci putem asista la o confruntare furtunoasă dintre cei doi.

Capricornii sunt, de asemenea, geloși. Dacă au suspiciuni cu privire la loialitatea partenerului, nu se vor liniști până nu vor afla  adevărul. 

Horoscop. Semnele zodiacului, care vor întâlni marea iubire în luna octombrie. Cupidon le aduce surprize unor nativi

 

Cele mai certărețe semne ale zodiacului 

 

Berbecul nu doar că este unul dintre cele mai certărețe semne ale zodiacului, ci și unul dintre cele cu care vă certați cel mai mult! Berbecului îi place să creeze discuții acolo unde nu ar trebui să existe. Chiar dacă nu se întâmplă des, Berbecului îi place să inventeze motive pentru a se certa. Ei sunt persoane nesigure și prin discuțiile aprinse reușesc să scape de nesiguranță. Fiți atenți cu nativii Berbec, spun astrele. 

Horoscop. Nativii din aceste semne ale zodiacului au toate șansele să devină milionari

Nativilor Scorpion le place în mod deosebit să se certe și să te certe. Este aproape imposibil să nu câștige: dacă vor să aibă o confruntare cu tine, nu le vei scăpa ușor! Dacă ai o discuție aprinsă cu un Scorpion, mai bine să o lași baltă, spun astrele.  

Este imposibil să ai o zi liniștită dacă ai invitat un nativ Taur să rămână cu tine! Reprezentanții acestui semn sunt cei mai controversați dintre toate semnele zodiacului și își fac mereu auzită vocea! Taurul este unul dintre semnele care simte cel mai mult nedreptatea și nu se oprește când vine vorba de ceartă. Nu te lupta cu un Taur: el te va ataca fără milă!

Astrologii au dezvăluit care sunt cele mai manipulatoare femei din horoscop. Feriți-vă de femeile Leu!

 

Capricornilor le place să nu aibă aceeași părere ca altcineva! De multe ori tinde să-și provoace intelectual partenerul. Întrucât au întotdeauna ceva de spus, nativii Capricornu cred adesea că dețin adevărul suprem. Nu se opresc niciodată din luptă, chiar dacă nu se dovedește cu nu au dreptate! De fapt, Capricornul își recunoaște greu greșelile.

Pe primul loc al clasamentului se află cei născuți sub semnul Racului. Este imposibil să câștigați atunci când vă certați cu un Rac. Nativilor nu le este frică să abordeze probleme dificile și nu tac în fața nedreptății!  Dacă doriți să luptați, atunci ar fi bine să aveți un Rac de partea voastră. Nu doar că va veni cu argumente, ci este gata să lupte dacă cineva care are nevoie de ajutor.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel