Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Ce tip de inteligență ai, în funcție de semnul tău zodiacal
WhatsApp
Există multe tipuri diferite de inteligență. S-ar putea să ai un IQ de geniu, dar să nu ai niciun fel de inteligență „de viață”. Cu toții suntem geniali și creativi într-un anumit fel, iar tipul de inteligență pe care îl ai este adesea influențat de semnul tău zodiacal.

Fie că ești un semn de foc, de pământ, de aer sau de apă, inteligența ta este remarcabilă. Astrele nu spun că ai doar un singur tip de inteligență, ci doar că este posibil să ai o cantitate mai mare dintr-un anumit tip.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Ce tip de inteligență ai

 

Berbecii au o inteligență intuitivă; pot vedea posibilitățile oricărei situații și nu se tem să aibă încredere în instinctul lor și să își asume riscuri.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai): Ce tip de inteligență ai

 

Taurii au o inteligență corporală și kinestezică, deoarece sunt capabili să își coordoneze mintea cu corpul. Unul dintre modurile în care învață este să treacă printr-o acțiune și să dezvolte o memorie musculară.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Ce tip de inteligență ai

 

Din moment ce Gemenii se ocupă de comunicare, nu este surprinzător faptul că cel mai mare tip de inteligență al lor este cea lingvistică. Ei sunt întotdeauna capabili să găsească cuvântul exact potrivit pentru a exprima ceea ce vor să spună.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie): Ce tip de inteligență ai

 

Racul are un tip de inteligență emoțională. Ei se înțeleg extrem de bine pe ei înșiși, ceea ce simt și ceea ce își doresc.

 

Leu (23 iulie - 22 august): Ce tip de inteligență ai

 

Leii au o inteligență creativă și sunt capabili să evalueze și să se adapteze la orice situație sau persoană.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Ce tip de inteligență ai

 

Fecioarele au o inteligență logică și sunt foarte buni la a calibra ceva, la a veni cu o ipoteză și la a le dovedi că sunt corecte.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Ce tip de inteligență ai

 

Balanțele au inteligență muzicală și sunt excelente la a discerne sunetele, înălțimea, tonul și ritmul și înțeleg limbajul muzicii.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Ce tip de inteligență ai

 

Scorpionii sunt cunoscuți pentru că au o inteligență perceptivă și sunt foarte greu de păcălit. Ei pot vedea prin tine, indiferent de ceea ce faci sau spui.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Ce tip de inteligență ai

 

Săgetătorii au o inteligență existențială. Le place să abordeze marile întrebări de ce trăim și de ce murim. De aceea sunt însetați mereu de curiozități și sunt atrași de călătoriile spirituale.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Ce tip de inteligență ai

 

Capricornii au o inteligență practică, deoarece sunt mari rezolvatori de probleme. Își pot echilibra extrasul de cont, pot rezolva o problemă la locul de muncă sau își pot da seama cum să se pensioneze până la vârsta de 40 de ani.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Ce tip de inteligență ai

 

Vărsătorii au o inteligență spațială foarte puternică și pot genera, roti și transforma mental imagini vizuale.

 

Pești (19 februarie - 20 martie): Ce tip de inteligență ai

 

Peștii au o inteligență mistică, cu o înțelegere puternică a tuturor lucrurilor vii și capacitatea de a citi natura. De aceea sunt atrași de călătoriile în natură, unde se pot conecta cu ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel