Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Ce îl face să fie atât de nebun după tine în funcție de semnul tău zodiacal
WhatsApp
Poate că știi deja ce tip de iubită ești, dar dacă nu știi, atunci pun pariu că te-ai întrebat. Doamnelor! Acesta este un lucru pe care trebuie să îl știți: Ce îl face să fie atât de nebun după tine în funcție de semnul tău zodiacal
Horoscop. Ce îl face să fie atât de nebun după tine în funcție de semnul tău zodiacal / Foto: Unsplash

Uneori, tot ce ai nevoie să auzi este că relația ta este stabilă și de ce un tip este cu tine. Așa că folosește acest ghid pentru a afla ce fel de iubită ești TU, ca să știi exact de ce este el atât de înnebunit după tine, în funcție de semnul tău zodiacal.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbecii preferă hainele confortabile în locul îmbrăcămintei. Ai un simț al stilului deosebit, dar athleisure va fi întotdeauna prima ta alegere atunci când ieși în oraș. Și pentru că nu petreci mult timp pregătindu-te, poți fi gata din mers, ceea ce este unul dintre motivele pentru care iubitul tău te iubește atât de mult. 

Optimismul și entuziasmul tău reprezintă un mare plus în relație, pentru că iubitul tău știe că îl poți înveseli mereu sau îl poți înveseli atunci când lucrurile devin dificile. 

Dar poți, de asemenea, să faci ca lucrurile să se tensioneze foarte repede. Ești irascibilă și, odată ce intri într-o stare de spirit, uneori îți este greu să ieși din ea. Învață să renunți la lucrurile mărunte. 

Ești genul de fată care nu se dă bătută, nici în dormitor, nici în afara lui. Ce bărbat nu iubește asta?


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Ești un maestru bucătar care adoră să încerce rețete noi. Ceea ce lucrează în favoarea ta, deoarece se spune că "drumul spre inima unui bărbat trece prin stomacul lui". Iubitul tău cu siguranță nu se supără să fie cobaiul tău. De fapt, probabil că se laudă cu toți prietenii lui despre cât de talentată bucătăreasă ești!

Ești, de asemenea, de încredere, devotată și responsabilă. Băiatul tău știe că, dacă ar avea vreodată probleme, ai veni să-l scoți pe cauțiune. 

Dar unul dintre cele mai mari defecte ale iubitei tale este că ești prea posesivă. Ai încredere în el când îți spune că Kelly este doar o prietenă. 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Te înțelegi bine cu toată lumea, chiar și cu prietenii lui, pentru că ești atât de iute la minte, sociabilă și amuzantă. Îi place că te poate duce la una dintre petrecerile prietenilor lui și nu va fi nevoie să stea lângă tine toată noaptea. Te pricepi de minune să îți faci prieteni de una singură. 

Îl uimești constant cu cât de multe știi din toate cărțile pe care le-ai citit. Ești un pic tocilară, dar el adoră această latură a ta. 

Gemenii sunt, de asemenea, blânzi și afectuoși. Dacă a avut o zi grea, știe că poate veni acasă la tine și vei ști exact ce să faci sau să spui pentru a-l face să se simtă mai bine. 

Totuși, ești indecisă. Când te întreabă ce sau unde vrei să mănânci, își dorește ca tu să fii sinceră în legătură cu ceea ce vrei. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)


Racii sunt artiști, sau cel puțin au o apreciere pentru arte. Ai putea petrece ore în șir la muzeu, doar asigură-te că nu-ți iei iubitul cu tine când mergi. Îi place că ești atât de pasionată de artă, dar nu-i place când trebuie să se plimbe prin muzeu pretinzând că îi place ceea ce vede. 

Uneori poți fi capricioasă și pesimistă, dar ești loială prietenilor și familiei tale. Ești genul de fată care ar renunța la tot ce face pentru a merge să-i ajute pe cei pe care îi iubești. Aceasta este latura pe care iubitul tău o iubește. 

 

Leu (23 iulie - 22 august)


Ai un gust pentru lucrurile mai fine din viață, nu este nimic în neregulă cu asta, doar asigură-te că nu îl faci pe iubitul tău să te scoată tot timpul la restaurante scumpe. 

Leii au o inimă caldă și un simț al umorului deosebit. Iubitul tău adoră faptul că poți râde de el și cu el. Latura ta amuzantă te face, de asemenea, să fii un succes total cu publicul lui. 

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)


De luni de zile te-ai apucat de sănătate, bei smoothie-uri de kale și urmărești câți carbohidrați mănânci, iubitul tău adoră faptul că vrei să ai grijă de tine, dar urăște modul în care te distrugi uneori în zilele de trișat. Asigură-te că îți amintești că te iubește pe tine și corpul tău exact așa cum ești. 

Fecioarele sunt amabile și harnice. Uneori te concentrezi prea mult pe muncă și uiți să pui timpul și energia necesare pentru a face o relație fericită și sănătoasă. Fii prezentă și apreciază tot ceea ce ai. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Ești genul de fată care nu te deranjează să te murdărești puțin. Balanța iubește aerul liber, ceea ce este perfect din moment ce și iubitul tău o face. Îi place că te poate lua cu el în excursii cu cortul și la pescuit. Dar trebuie să înveți că, uneori, el vrea doar să facă o excursie cu băieții, fără iubită. Ura ta de a fi singură iese ca fiind lipicioasă, iar băieților nu le plac fetele prea lipicioase. Ține minte că asta este o modalitate de a ucide o relație foarte repede. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Ești un prieten adevărat. Este una dintre cele mai bune calități ale tale. Iubitul tău adoră faptul că vei fi acolo pentru prieteni atunci când au nevoie de tine, doar asigură-te că nu îi prioritizezi mereu în detrimentul lui. Și el contează. 

Ești pasională și dedicată, dar ești și neîncrezătoare și devii geloasă cu ușurință. Nu lăsa această latură a ta să preia controlul. Dacă iubitul tău crede că nu poți avea încredere în el, atunci ce rost mai are să fii într-o relație cu el?

 

Săgetător (22 noiembrie - 19 decembrie)


Ești o persoană total extrovertită. Ai un simț al umorului și o carismă deosebită. Îți faci prieteni cu ușurință, ceea ce îl liniștește pe iubitul tău, pentru că știe că nu va trebui niciodată să își facă griji că tu ești acea fată ciudată din colț la o petrecere. Dar el își face griji pentru că nu pari să ai un filtru. Spui tot ce-ți trece prin cap și asta poate fi o mare problemă uneori. Nu ai vrea să-l jignești pe vărul sau fratele lui preferat, nu-i așa? 

 

Capricorn (20 dec. - 19 ian.)


Capricornii sunt foarte orientați spre familie și iubesc tradiția. Iubitul tău adoră faptul că ești apropiată de familia ta, dar probabil că nu-i place cum voi doi petreceți mereu cinele din timpul săptămânii și sărbătorile cu ei. Asigură-te că ești corectă și că te vezi și cu familia lui din când în când. 

Ești un maestru al autocontrolului. Ești genul de fată care poate să meargă prin Target cu o listă și să nu cumpere nimic în plus (atât de geloasă). Iubitul tău adoră faptul că te poate lua cu el la mall dacă are nevoie de ceva și că nu vei dori să-l târăști cu tine prin fiecare magazin pentru a cumpăra ceva.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorii sunt incredibil de inteligenți și foarte buni la rezolvarea problemelor. Ești genul de prietenă care știe cum să facă lucrurile să meargă. Nu există nimic mai sexy pentru iubitul tău decât atunci când îl poți impresiona cu abilitățile tale.

De asemenea, nu ai nevoie să îl vezi în fiecare zi pentru că nu te deranjează să fii singură. Iubitul tău adoră faptul că puteți sta o săptămână fără să vă vedeți și totul să fie bine. Amândoi duceți o viață ocupată și sunteți o fată independentă. 

Dar uneori te pricepi prea bine să fii singură. Asigură-te că nu fugi de sentimentele tale. Dacă ești supărată pe iubitul tău pentru ceva, spune-i. Nu sta o săptămână fără să-l vezi și să-l faci să creadă că totul este în regulă. 

 

Pești (19 februarie - 20 martie)


Peștii iubesc muzica. Simt o legătură cu ea la nivel spiritual și emoțional. Ești genul de iubită care este mereu dispusă să meargă la un festival de muzică pentru a merge să vadă trupe de care nu ai auzit niciodată.

Dar ai tendința de a te teme să încerci și alte lucruri. Nu-ți fie teamă să mergi în aventuri și să încerci lucruri noi. Mai ales lucrurile pe care iubitul tău îi place să le facă. S-ar putea să descoperi că îți place ceva ce nu credeai că îți va plăcea vreodată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel