Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Care sunt zodiile cele mai potrivite pentru căsătorie în anul 2022. Se aud clopoței de nuntă
WhatsApp
În timp ce căsătoria nu mai este o noțiune la fel de populară ca odinioară, există nenumărați romantici care așteaptă cu nerăbdare ziua nunții lor. Iată care sunt cele mai potrivite semne zodiacale pentru căsătorie, clasate de la cel mai bun la cel mai rău.
Horoscop. Care sunt zodiile cele mai potrivite pentru căsătorie în anul 2022. Se aud clopoței de nuntă / Foto: Unsplash

Dacă visezi la ziua ta cea mare, probabil că ești curios cine va fi cel mai bun partener pentru un astfel de demers. Să iei decizia de a-ți petrece restul vieții alături de cineva nu este ceva ce trebuie luat cu ușurință - ca și cum ți-ai consulta horoscopul pentru un răspuns - și probabil că te-ai gândit mult la această noțiune.

Dacă ai astfel de întrebări, ai noroc, pentru că îți vom dezvălui care sunt semnele zodiacale care au stofă de căsătorie, conform YourTango.

Iubirea este un lucru frumos și fiecare semn are potențialul de a duce la bun sfârșit o poveste de dragoste pentru toată viața. Atunci când găsești persoana potrivită pentru tine, fă tot ce poți pentru a-i face să știe cât de specială și iubită este, iar dacă este menit să fie, restul se va aranja de la sine. 

Iată care sunt cele mai potrivite semne zodiacale pentru căsătorie.

 

1. Rac (21 iunie - 22 iulie) - Care sunt zodiile cele mai potrivite pentru căsătorie

 

Racii sunt profund emoționali, romantici și predispuși la legături. Le place să fie în cuplu, sunt loiali și, dacă ești suficient de norocoasă sau norocos să ai ocazia să te căsătorești cu unul dintre ei, te vei bucura de o viață lungă împreună, plină de dragoste.

 

2. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Capricornii sunt tradiționali, adesea de modă veche și, de obicei, orientați spre familie. Sunt devotați și demni de încredere și, deși sunt foarte muncitori la locul de muncă, vor avea grijă să își facă timp pentru persoana lor specială.

 

3. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

Dacă reușești să atragi atenția unui Berbec, ține-te bine. Sunt pasionali, impulsivi și iubitori, ceea ce îi face să fie unul dintre semnele zodiacale care sunt material de căsătorie și o partidă excelentă. Deși impulsivi uneori, Berbecii nu iau cu ușurință o decizie precum căsătoria, așa că poți avea încredere în sentimentele lor pentru tine.

 

4. Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Peștii sunt iubitori, cu siguranță. Au tendința de a se pierde în gândurile și visele lor cu ochii deschiși, dar probabil că visează la gesturi romantice cu care să te copleșească. Nu sunt deosebit de agresivi, așa că ar putea dura ceva timp până când vei vedea semnele afecțiunii lor, dar poți avea încredere în adevărul din spatele lor.

 

2. Foto: Unsp... (olivia-bauso-30uoqdm5qw0-unsplash.jpg)

 

5. Taur (20 aprilie - 20 mai) - Care sunt zodiile cele mai potrivite pentru căsătorie

 

Taurii sunt creaturi exclusiviste și indulgențe; cu toate acestea, sunt feroce de loiali. În cazul în care trezești un Taur suficient de mult pentru a le face energia să curgă, vor crea o conexiune romantică, iubitoare și de lungă durată.

 

6. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Gemenii sunt grijulii și inteligenți, totuși, au probleme în a lua decizii. Dacă vei cuceri inima Gemenilor, vei avea parte de o surpriză. Ei vor lua întotdeauna în considerare gândurile și sentimentele tale și sunt creaturi dinamice.

 

7. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Scorpionii sunt profunzi și atrași de misterele vieții. Este nevoie de un individ bine conturat și în continuă schimbare pentru a le păstra atenția. Dacă reușești să îi intrigi, vor fi un partener de viață excelent; cu toate acestea, fascinația lor se estompează ușor.

 

8. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Săgetătorul este de obicei un semn al independenței și al libertății; s-ar putea să nu fie ușor să așezi un Săgetător la casa lui. Cu toate acestea, atunci când te iubește cu adevărat te vei simți ca în filme. În plus, sunt extrem de amuzanți și sunt parteneri aventuroși și spontani.

 

9. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) - Care sunt zodiile cele mai potrivite pentru căsătorie

 

Balanțele adoră să fie înconjurate de frumusețe și sunt parteneri excelenți și indulgenți din punct de vedere vizual. Ei vor crea o atmosferă frumoasă în care toată lumea se va minuna. Prețuiesc echilibrul și dreptatea, ceea ce îi face să fie parteneri foarte diplomați.

 

3. Foto: Unsp... (sandy-millar-8vaqkynawhw-unsplash.jpg)

 

10. Fecioară (23 august - 22 septembrie) 

 

Fecioarele sunt, de obicei, extrem de independente și incredibil de muncitoare. Ei nu intră în relații rapid sau impulsiv, dar dacă ai răbdare, ai putea să reușești să legi una. Dacă o faci, vei găsi alinare în sentimentul lor de compasiune și sprijin.

 

11. Leu (23 iulie - 22 august)

 

Leii sunt sufletul petrecerii, dar de obicei vor atenție pentru ei înșiși. Este nevoie de o personalitate destul de remarcabilă pentru a capta atenția de scurtă durată a Leilor. Dacă ai reușit să furi inima Leului, veți fi veșnic distrați în căsnicie.

 

12. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Vărsătorii sunt fluturele social al zodiacului; sunt inventivi și inovatori. De obicei, sunt atât de ocupați cu proiecte și creații, încât au puțin timp pentru romantism. Sunt niște parteneri minunați, dar nu au nicio problemă în a fi singuri, așa că nu sunt atât de predispuși să se stabilească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel