Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Care sunt cele mai atrăgătoare semne zodiacale și calitățile lor. Clasament realizat de astrologi
WhatsApp
Fiecare dintre noi este unic și are ceva "special" care ne face să ieșim în evidență, însă, semnul zodiacal are o influență mare asupra comportamentului, gusturilor și calităților atractive ale unei persoane. Astfel datorită zodiei, unele persoane tind să fie mai plăcute decât altele. Dacă te-am făcut curios, citește să vezi care este cel mai atractiv semn zodiacal.
Horoscop. Care sunt cele mai atrăgătoare semne zodiacale și calitățile lor. Clasament realizat de astrologi / Foto: Unsplash

Răspunsul este foarte disputat, dar se consideră că primele 5 cele mai atractive semne zodiacale sunt, de obicei, Scorpionul, Balanța, Taurul, Berbecul și Leul.

Horoscopul este o modalitate incredibil de distractivă de a afla mai multe despre noi înșine și despre oamenii din jurul nostru, mai ales când vine vorba de calitățile care pot atrage prieteni sau interese romantice.

Așadar, fie că ești interesată să afli mai multe despre persoana pe care o îndrăgești și ceea ce o face să se simtă bine, fie că vrei să știi unde te clasezi, calitățile fizice și trăsăturile de personalitate ale semnului tău zodiacal joacă un rol în modul în care te percep ceilalți, conform YourTango.

Bineînțeles, deși un semn zodiacal poate să nu fie atrăgător pentru unele persoane, asta nu înseamnă că nu este totuși atrăgător! De fapt, calitățile non-fizice pot fi cele mai importante. Pe ce loc te situezi?

 

1. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Cel mai atrăgător lucru la Scorpion este misterul lor.

Scorpionii sunt cunoscuți ca fiind persoane intense și misterioase, care îți vor zgudui lumea și apoi te vor lăsa pe marginea drumului întrebându-te ce s-a întâmplat. Latura lor întunecată și misterioasă este atractivă pentru celelalte semne zodiacale.

O altă trăsătură dezirabilă a Scorpionilor este pasiunea lor pentru convingerile lor. Aceste persoane nu se tem să își spună părerea și vor lupta întotdeauna pentru ceea ce cred că este corect.

 

2. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

Cel mai atractiv lucru la Balanță este sensibilitatea lor.

Balanțele sunt persoane extrem de sensibile și diplomatice care caută pacea, echilibrul și armonia. Ei sunt întotdeauna conștienți de ceea ce simt ceilalți.

Balanțele îți vor fi alături atunci când vei avea nevoie de ajutor sau de sprijin, dar vor fi acolo și atunci când vei dori să dezbați probleme emoționale sau filosofice.

 

3. Taur (20 aprilie - 20 mai)

 

Cel mai atractiv lucru la Taur este succesul lor.

Există ceva mai sexy decât o femeie sau un bărbat care știe cum să își facă treaba bine? Taurii sunt umili, dar determinați să reușească și, datorită perseverenței și încăpățânării lor, tind să fie lideri excelenți în orice industrie.

Cei născuți sub semnul Taurului sunt oameni loiali, dar și foarte generoși, cărora le place să fie înconjurați de lucruri frumoase. De asemenea, le place să-i răsfețe pe cei dragi.

 

4. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

Cel mai atrăgător lucru la Berbec este pasiunea lor.

Cei născuți sub semnul Berbecului sunt extrem de pasionali, impulsivi, determinați și foarte independenți.

Berbecii sunt, de obicei, foarte fermecători și atractivi și sunt cu siguranță cei mai pasionali iubiți din astrologie. Sunt încrezători, încăpățânați, au nevoie de mișcare constantă și nu se tem să alerge după ceea ce își doresc în viață. Pasiunea feroce pe care o poartă îi face complet irezistibili pentru celelalte semne zodiacale.

 

5. Leu (23 iulie - 22 august)

 

Cel mai atrăgător lucru la Leu este farmecul lor.

Leii sunt persoane fermecătoare și entuziaste în mod natural, iar acestea sunt cele mai dezirabile două calități ale lor.

Aceste persoane sunt vedete înnăscute - sunt mereu în centrul atenției, iar entuziasmul lor este contagios. Nu există nicio îndoială că Leii sunt fermecători și radiază căldură, dar acești căutători de atenție pot fi uneori egoiști și manipulatori.

 

6. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Cel mai atrăgător lucru la Săgetători este inima lor.

Oamenii consideră că inima Săgetătorilor este plină de iubire, bunătate și spontaneitate. Săgetătorii sunt super-atractivi dacă ești în căutare de un partener cu care să trăiești o poveste de dragoste ca în filme.

Aceste persoane sunt blânde, cu spirit liber, iubitoare de distracție, pasionale și aventuroase. Sunt persoane foarte active și energice care prețuiesc onestitatea și pot veni întotdeauna cu idei amuzante sau cu noi aventuri pentru a-și umple timpul.

 

7. Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Cel mai atrăgător lucru la Pești este mintea lor. Peștii sunt persoane foarte emoționale și flexibile.

Sunt foarte buni ascultători, așa că atunci când ai o problemă, te vor asculta fără să te judece sau să te întrerupă și îți vor da cele mai bune sfaturi.

Chiar dacă pot fi naivi uneori, Peștii au suflet bătrân și sunt foarte înțelepți, așa că nu vor lăsa pe alții să îi calce în picioare cu ușurință.

 

8. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 

Cel mai atrăgător lucru la Fecioară este inteligența lor.

Cei născuți sub semnul Fecioarei sunt persoane comunicative, sensibile, organizate și de sprijin, fiind mereu acolo pentru a da o mână de ajutor sau pentru a rezolva o problemă.

Inteligența este cea mai atractivă trăsătură a Fecioarei. Nu există nimic mai sexy decât cineva care nu se teme de provocări și căruia îi place să ia problemele în piept.

 

9. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Cel mai atrăgător lucru la Gemeni este înțelepciunea lor.

Persoanele născute sub semnul Gemenilor sunt incredibil de inteligente, adaptabile, curioase și ușoare. Gemenii sunt unul dintre cele mai atractive semne zodiacale pentru că sunt mari povestitori și prieteni și mai buni.

Dacă trebuie să vă anulați planurile sau dacă lucrurile nu au mers așa cum ați plănuit, Gemenii vor înțelege în totalitate. Iar această trăsătură uimitoare îi face să fie unul dintre cele mai bune semne cu care să fii prieten.

Oamenii adoră personalitățile lor spumoase și entuziasmul lor pentru învățare. Cu toate acestea, trebuie să fii atent, deoarece, chiar dacă sunt fermecători, acești oameni tind să aibă o limbă ascuțită.

 

10. Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

Cel mai atrăgător lucru la Rac este protectivitatea lor.

Cei născuți sub semnul Racului tind să fie foarte sentimentali, grijulii și iubitori și este foarte greu să nu te îndrăgostești de ei.

Sunt destul de imprevizibili și le pasă cu adevărat de toți cei din viața lor. Sunt foarte susținători și întotdeauna vor să-i ajute pe ceilalți să realizeze orice urmăresc.

 

11. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Cel mai atractiv lucru la Capricorn este unitatea lor.

Capricornii sunt cunoscuți pentru personalitatea lor tăcută; cu toate acestea, chiar dacă sunt tăcuți, sunt incredibil de concentrați, persistenți și determinați să reușească în fiecare domeniu al vieții lor.

Rămân fermi în convingerile și valorile lor și pot fi greu de convins să se deschidă.

 

12. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Cel mai atractiv lucru la Vărsător este modul lor unic de a privi lumea.

Cei născuți sub semnul Vărsătorului tind să fie foarte atrăgători pentru excentricitatea lor. Atitudinea lor prietenoasă îi face absolut irezistibili.

Acești oameni văd de obicei viața altfel decât alții și sunt foarte atractivi atunci când sunt în elementul lor. Vărsătorul este extrem de iubitor și de susținător și va rămâne alături de tine, indiferent cât de grele sunt lucrurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel