Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 11 iulie - 17 iulie 2022
WhatsApp
Săptămâna aceasta Venus, planeta finanțelor și a proprietăților imobiliare aduce o energie nouă și proaspătă, permițându-vă să vă simțiți mai conectați la alegerile și deciziile pe care le luați. Venus în Rac îți permite să iei decizii care se bazează pe hrănirea ta și a viselor tale cele mai profunde. 
Horoscop zilnic 3 septembrie 2022. Primul weekend din septembrie se anunță încărcat. Previziuni complete

Pe măsură ce Luna Plină în Capricorn se aliniază cu Venus care se deplasează în Rac, este clar că schimbarea este în aer, dacă o poți vedea ca pe o oportunitate și nu ca pe o sentință. 

Luna Plină din această săptămână este a doua Super Lună Plină dintr-o serie de trei pe care le vom experimenta în această vară, ceea ce înseamnă că va exista un punct culminant în jurul acestui eveniment lunar, dar acel lucru probabil nu va atinge punctul culminant până la a treia, luna viitoare. 

Luna Plină în Capricorn prezintă o oportunitate norocoasă de a îmbrățișa adevărul pe care Pluton aliniindu-se cu această lună îl va scoate la suprafață. Fiind vorba de o Super Lună înseamnă că totul este amplificat și mai intens. 

Acesta este cu adevărat un moment frumos pentru tine de a folosi ceea ce este scopul lui Pluto alături de Luna Plină în Capricorn, care va introduce un upgrade pentru tine și pentru viața ta.

Racul este un semn de apă emoțional care îți va permite să fii capabil să te conectezi la adevărul propriilor tale sentimente epurând tot ceea ce nu este sinele tău cel mai autentic, ceea ce reprezintă o parte esențială a transformării tale. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie) - Cea mai norocoasă zi: Duminică, 17 iulie 

 

Venus în Rac aduce speranță pentru casa și viața ta de familie, deoarece aici se restabilește pacea. Va trebui în continuare să lucrezi la ceea ce a apărut recent, dar acum ești sprijinit de univers pentru a face exact acest lucru. Asigură-te că lucrezi pentru ceea ce speri cu adevărat să construiești și nu te lași prins în răni recente. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai) - Cea mai norocoasă zi: Duminică, 11 iulie 

 

Uranus în Taur se va uni cu Soarele Racului astăzi, oferindu-ți un moment strălucitor pentru a pune toate schimbările recente să lucreze pentru tine. Uranus în semnul tău a adus tot felul de oportunități norocoase și benefice în viața ta, dar cum se intersectează astăzi cu Soarele tău, este vorba de a acționa pozitiv. Ești complet susținut în acest moment, este important să continui să ai încredere.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie) - Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 iulie

 

Venus se încheie în Gemeni, ceea ce va aduce oportunități pozitive pentru tine când vine vorba de finanțele tale. Pe măsură ce se conectează cu Saturn în Vărsător, astăzi vei primi o răsplată karmică pozitivă pentru munca anterioară pe care ai depus-o. Este important să te asiguri că vei profita de șansele care apar astăzi, crezând în faptul că ești demn să primești o abundență mai mare. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie) - Cea mai norocoasă zi: Duminică, 17 iulie

 

Venus este cel mai bine cunoscută pentru că este planeta iubirii, dar reprezintă, de asemenea, finanțele și bunurile imobiliare. Pe măsură ce intră în Rac pentru tine, înseamnă că ești capabil să ai propriul tău sistem de credință în jurul abundenței actualizat, astfel încât să poți face schimbările pe care le-ai căutat. Este un moment excelent pentru demersuri imobiliare sau pentru a face o schimbare care, în cele din urmă, va aduce mai multe oportunități financiare. 

 

Leu (23 iulie - 22 august) - Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 iulie 

 

Luna în Vărsător de astăzi te aduce în contact cu propriul sentiment de împlinire, imediat după ce Luna a atins vârful în Capricorn. Acest lucru îți permite să folosești o parte din acea energie de manifestare, astfel încât să poți vedea mai clar unde, în viața ta, ai permis ca anumite tipare să continue mai mult timp decât ar fi trebuit, în retrospectivă, să o faci. Doar tu poți alege să urmezi o cale de mai mare împlinire. 

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie) - Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 iulie

 

Luna Plină în semnul de pământ tovarășul Capricornului se aliniază foarte mult cu tine, ajutându-te să vindeci ceea ce ai fost provocat să depășești. Folosește această energie de pământ împământenită pentru a-ți stabili obiective importante și pentru a realiza tot ceea ce ți-a stat pe inimă în ultima vreme să se manifeste. Este un moment puternic pentru tine să începi să profiți de oportunitățile pe care universul ți le trimite în cale. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) - Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 iulie

 

Luna în Vărsător va aduce o energie aeriană grozavă pentru a vă ajuta să vă desprindeți de orice mentalitate actuală în care v-ați aflat. Este important să recunoști că ai nevoie de noutate în viața ta, dar pentru a introduce efectiv acest lucru trebuie să schimbi modul în care gândești despre lucruri. Folosește această oportunitate pentru a-ți remodela sistemele de credință anterioare, astfel încât să poți vedea că ceea ce cauți este deja ceea ce posezi. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) - Cea mai norocoasă zi: Duminică, 11 iulie

 

Astăzi este o ocazie minunată de a putea ajunge la un loc mai profund de simțire în interiorul tău. Te vei simți mai puternic din punct de vedere emoțional și vei fi capabil să navighezi în situații care te-au provocat anterior. Acest lucru înseamnă că ai încredere mai profundă în propriile tale sentimente, astfel încât vei putea să profiți mai ușor de oportunitățile de transformare. 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) - Cea mai norocoasă zi: Marți, 12 iulie

 

Venus își încheie perioada de timp în Gemeni, care deține domnia asupra vieții tale romantice, în timp ce Luna se deplasează prin semnul tău de Săgetător. Este o energie intensă astăzi, care se referă la viața ta emoțională și la alegerile pe care le faci din cauza ei. Asigură-te că recunoști pe deplin efectul pe care relația ta romantică îl are asupra vieții tale, deoarece este cu adevărat mult mai mult decât niște simple întâlniri; este vorba despre destinul tău. 

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) - Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 iulie 

 

Luna Plină anuală în Capricorn luminează cerul astăzi ca o Superlună care va ilumina mai puternic ceea ce a fost ascuns de tine până acum. În timpul acestei luni, este important să îți recunoști propriul adevăr, mai ales cu Pluton în semnul tău care se aliniază cu Luna, deoarece va fi important să vezi lucrurile așa cum sunt în săptămânile următoare. Acest lucru îți va permite să primești cu adevărat toate momentele norocoase pe care universul ți le-a rezervat. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) - Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 iulie

 

Saturn în Vărsător se aliniază cu Venus în Gemeni astăzi, aducându-ți câteva momente divine care te vor ajuta să simți că universul este cu adevărat de partea ta. Este momentul să poți să te abandonezi cu adevărat propriei căi și să ai încredere că ești ghidat chiar și atunci când ți se pare că nu există decât întuneric sau confuzie. Renunță la ceea ce nu a funcționat și permite-ți cu adevărat să vezi cât de mult este. 

 

Pești (19 februarie - 20 martie) - Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 16 iulie

 

Pe măsură ce Luna face tranziția în Pești, este timpul să te întorci în părțile din tine care te fac cu adevărat, tu. Luna din Pești are un mod de a te reconecta la inima ta, astfel încât să îți onorezi cele mai profunde adevăruri și astfel încât sentimentele tale să fie implicate în tot ceea ce faci. Nu lăsa frica de a fi rănit să fie ceea ce te reține, este timpul să crezi cu adevărat în magia pe care viața chiar o reprezintă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel