Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Astrologii au anunțat cele mai bune zile pentru căsătorie, în această vară
WhatsApp
Astrologii cred că fericirea noilor familii poate fi sporită, dacă nunta este jucată într-o zi favorabilă. Experții au alcătuit un calendar lunar de nuntă pentru vara anului 2021, pentru cuplurile îndrăgostite, care vor să se căsătorească.

Cea mai favorabilă dată pentru nuntă în prima luna a verii este data de 20 iunie. În această zi, Luna se va afla în zodia Balanței, ceea ce va spori starea romantică a cuplului pentru următorii ani. În același timp, nu ar trebui să te căsătorești pe 17, 26 și 29 iunie, deoarece în aceste zile Luna se va apropia de zodia Capricornului. Această combinație le sugerează mirilor că relația lor își va pierde din senzualitate.

Horoscop. Cinci semne ale zodiacului vor rămâne, în această vara, fără loc de muncă

De asemenea, astrologii îi sfătuiesc pe tineri să se căsătorească pe data 16 iulie, când Luna se află în zodia Balanță. Familia creată, în această zi, va fi foarte prietenoasă și strâns legată, poziția astrelor reduce semnificativ riscurile de divorț. Cu toate acestea, nu ar trebui să planificați o nuntă pe 29 iulie. luna va scădea în această perioadă și, odată cu aceasta, și energia noilor familii.

Horoscop săptămâna 14 – 20 iunie 2021: Peștii riscă să piardă mulți bani, Taurii - schimbări radicale în viața personală

În august, există mai multe date favorabile pentru crearea unei familii: 13, 15, 20 și 22. Căsătoriile înregistrate în această zi se vor distinge prin încredere și lipsa geloziei. În același timp, astrologii îndeamnă tinerii să se abțină de la nunți pe 4, 26 și 31 august. Astrologii avertizează că în aceste zile există o mare probabilitate de certuri care pot distruge cuplul.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel