Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop aprilie 2021. Berbeci, bucuraţi-vă cât durează! Previziuni despre dragoste şi bani
WhatsApp
La începutul lunii aprilie, suntem încă în sezonul Berbec - facem mișcări îndrăznețe! Afirmându-ne pe noi înșine! Ne luăm rămas bun de la inhibițiile noastre! Planeta de comunicare Mercur se alătură "petrecerii" în semnul Berbecului pe 3, amplificând și mai mult energia de foc. Cerem ce vrem când vrem! Luna nouă din Berbec sosește pe 11 și este un moment pentru a ne declara cu mândrie intențiile fără a ne îngrijora de sentimentele altcuiva. Acesta nu este un moment pentru tact. Aflaţi cum va arăta luna aprilie pentru fiecare zodie.
Horoscop special. Dragoste și bani: 6 semne zodiacale vor da marea lovitură în vara anului 2022

Berbec

Este încă sezonul tău, Berbec, așa că bucură-te cât durează! Vei atinge încrederea maximă și exprimarea de sine atunci când Mercur trece în semnul tău pe data de 3. La luna nouă de pe 11, stabiliți intenții pentru modul în care veți continua să acordați prioritate îngrijirii de sine, chiar și atunci când toate privirile nu sunt asupra voastră. Planeta voastră conducătoare, Marte, se mută în Rac pe 23, ceea ce aduce căldură în viaţa voastră. Colegul tău de cameră sau partenerul provoacă dramă și perturbă rutina. Această tensiune vă poate determina să vă mutați (într-un apartament nou sau într-un oraș nou) și s-ar putea să fiți surprinși de cât de repede planul se aşează în următoarele câteva săptămâni. Indiferent de modul în care îl învârtiți, sunteți rădăcinat literal sau metaforic.

Horoscop Dragoste:

Deși luna aceasta este mai concentrată pe sine decât pe relație, crește o tensiune cu partenerul tău din 11 până în 17 când ești extrem de fixat de muncă. Dacă nu vă puteți închide laptopul nici măcar pentru o singură masă, cum veți rezolva vreodată problemele din parteneriatul dvs.?

Horoscop Bani:

Venus intră în sectorul dvs. financiar pe data de 14 și, pentru o dată, nu sunteți trist când vă uitați la soldul contului dvs. de verificare. Apoi, pe 26, luna plină din Scorpion aduce un impuls uriaș veniturilor comerciale comune sau portofoliului de acțiuni. Deși nu sunteți cunoscut pentru răbdarea dvs., investițiile pe care le-ați făcut în octombrie au dat roade acum.

 

Taur

Cu soarele, Mercur și Venus călătorind prin sectorul inconștient la sfârșitul lunii, dormiți mult și vă simțiți, în general, deconectați de lume. Sigur, îți vezi colegii pe Zoom în fiecare zi, dar când te-ai implicat ultima dată în viața lor? Se simte bine să stai jos, nu-i așa? Bucurați-vă de vacanța din realitate - care atinge vârful lunii noi pe 11 - cât timp puteți. Odată ce planeta voastră conducătoare Venus se mută în semnul vostru pe data de 14, lucrurile încep să se miște rapid și schimbarea este singura constantă. Folosiți-vă sezonul (din 19) pentru a vă actualiza garderoba, îmbunătățiți îngrijirea pielii și, în cele din urmă, reveniți la terapie. Îngrijirea de sine merită investiția.

Horoscop Dragoste:

Fie că ești singur sau într-un cuplu, luna plină din Scorpion pe data de 26 scoate la suprafață toată dinamica relației tale nesănătoase. Scorpionii nu se opresc până nu ajung la miezul unei situații, așa că, dacă ai evitat o conversație cu un nou partener, este timpul să devii realist.

Horoscop Bani:

În timp ce ieşiţi destul de des la prânz în prima jumătate a lunii, evitați să cumpărați lucruri dincolo de ceea ce aveți nevoie. Sunteți tentat să faceți câteva achiziții pe care le regretați ulterior. Odată ce sezonul începe pe data de 19, sunteți mult mai preocupat de propria estetică și sunteți gata să vă bucurați de bunăstarea dumneavoastră.

 

Gemeni

Cu Mercur - planeta voastră conducătoare - care aleargă în jurul zodiacului la viteza maximă (așa cum vă place), luna dvs. poate fi împărțită în trei ere distincte. Prima eră (până pe a 3-a) este axată pe carieră, cu o energie vitală a șefului. A doua eră este de a lua legătura cu prietenii. Această perioadă atinge vârful în luna nouă pe 11, când o situație incomodă îți amintește să fii intenționat cu cine te conectezi. (Repetă după mine: nu trebuie să fii prieten cu toată lumea.) A treia eră începe pe 19 și este un moment de odihnă și relaxare. Utilizați sezonul Taur pentru a lua o pauză de la chat-urile dvs. de grup și pentru a vă readuce la curent.

Horoscop Dragoste:

Luna aceasta este mai mult despre prieteni decât despre îndrăgostiți, dar dacă v-aţi îndrăgostit, este posibil să nu aveți de ales decât să vă expuneţi sentimentele când Marte se conectează cu Jupiter pe 17. Nu sunteți de obicei o persoană care se abţinei, dar ați așteptat atmosfera perfectă pentru acest gest romantic. Faceţi saltul!

Horoscop Bani:

Marte se mută în Rac și sectorul dvs. de venituri personale pe 23, ceea ce înseamnă că ați putea cheltui mult mai mulți bani decât ai avut. Deși a doua parte a lunii este pentru a face o pauză, este posibil să trebuiască să lucrați în plus la luna plină pe 26 pentru a finanța toate acele "răsfăţuri".

 

Rac

Sunteți cu toții în fruntea lunii, pe măsură ce soarele, Mercur și Venus se deplasează în sectorul dvs. de carieră. Deși sunteți, de obicei, prietenul și membrul familiei la care toată lumea vine pentru sprijin emoțional, pur și simplu nu aveți timp. La luna nouă de pe 11, sunteți gata să eliberați toate lucrurile care v-au împiedicat de la slujba de vis. Aceasta ar putea include renunțarea la relații pe care le-ați depășit pe parcurs. Sezonul Taur începe pe 19 și te-a concentrat pe crearea de rețele și construirea comunității. Cum te poți implica mai mult în a face diferența în micul tău colț de lume?

Horoscop Dragoste:

Deși luna aceasta este despre afaceri, luna plină de pe 26 cade în sectorul tău de plăcere și ar putea fi o noapte minunat de romantică. Dacă ai văzut pe cineva nou, în această seară s-ar putea crea sau rupe conexiunea.

Horoscop Bani:

Lucrați mult mai mult decât de obicei în această lună, ceea ce corespunde cu o compensație suplimentară. Dacă lucrați independent, sezonul Taur (din 19) este cea mai bună oportunitate pe care ați avut-o tot anul pentru a vă conecta cu noi clienți și colegi. Pe măsură ce soarele (ego-ul) îl întâlnește pe Uranus (șoc și temere) pe data de 30, ești plăcut surprins când un prieten vine cu un ajutor financiar.

 

Leu

Fie că sunteți super-religios sau ateu convins, există un sentiment de spiritualitate în aer în această perioadă. Poate că îți cunoști viitorii socri care iau religia mult mai în serios decât tine - cine știa că sunt atât de mulți pași pentru sărbătoarea Paștelui? La luna nouă de pe 11, ești inspirat să faci un ritual întreg din stabilirea intențiilor tale pentru luna viitoare. Vrei totul. Apoi, pe 19, începe sezonul Taurului și, deși nu renunți în totalitate la creșterea ta spirituală, ești mult mai concentrat asupra lumii materiale. Cariera ta pentru a fi exact. Vor veni schimbări mari pentru imaginea dvs. publică, care ar putea chiar să vă dezrădăcineze situația de viață în jurul lunii pline pe 26.

Horoscop Dragoste:

În a doua parte a lunii (din 19), timpul tău se concentrează pe muncă și pe avans în carieră, ceea ce ar putea provoca o ruptură cu partenerul tău. Totul ajunge la un punct culminant în jurul zilei de 25, când îți dă un ultimatum în relație. Dacă decideți să faceţi un compromis - fără telefoane de lucru în weekend - vă vor aduce beneficii pe termen lung.

Horoscop Bani:

Mercur este planeta comunicării, dar și a comerțului și, pe măsură ce se deplasează cu viteza fulgerului în jurul zodiei în această lună, găsiți o mulțime de oportunități de a aduce mai mulți bani. După data de 19, când Mercur ajunge în sectorul dvs. de carieră, solicitați o creștere, rate mai mari de la clienții dvs. sau ore mai bune.

 

Fecioară

Cu planeta voastră, Mercur, care se mișcă ca o albină ocupată prin zodiac, luna aceasta este împărțită în trei secțiuni distincte. Până în ziua a 3-a, închideți câteva probleme de relații confuze apărute în martie. Pregătește-te pentru câteva lacrimi finale! După 3, vă concentraţi pe decontarea datoriilor și elaborarea detaliilor unui parteneriat de afaceri, în special în jurul lunii noi, pe 11. Apoi, pe 19, Mercur alunecă în Taur, mutându-ți focalizarea către călătorii și învățare superioară. O ocazie de a urma un curs sau un antrenament pe care îl doriţi de ani de zile apare pe 24. Profitați de șansă cât puteți!

Horoscop Dragoste:

Mercur se conectează cu Pluto care vă schimbă viața pe data de 2 și dacă există o conversație profundă pe care ai evitat-o ​​cu partenerul tău (sau cu un prieten cu beneficii), porțile se deschid și o rezolvi.

Horoscop Bani:

Până pe 14 - în timp ce planeta Venus cu bani este în Berbec - ești preocupat de sortarea datoriilor și negocierea unor condiții mai bune de împrumut. În luna nouă de pe 11, sunteți gata să faceți o investiție uriașă. Fie că este vorba de mutarea într-un apartament mai mare împreună cu iubitul dvs. sau de lansarea unui nou serviciu împreună cu partenerul dvs. de afaceri, va fi multă muncă susţinută. Ai încredere că merită!

 

Balanţă

Pe măsură ce începe luna, fie te simți super iubit, fie super sufocat de toată atenția pe care o primești. Sau amândouă! Vă puneți toată energia în relațiile voastre, indiferent dacă este o a doua aniversare Zoom extraordinară pentru prietenii cei mai buni sau vă îndrăgostiți rapid de cineva despre care ați crezut că ar fi doar o aventură. Planeta voastră conducătoare, Venus, se mută în Taur pe 14, ceea ce mută accentul pe resurse comune, precum și pe datorii comune. Un împrumut sau o investiție de afaceri care vă dădea probleme în ianuarie și februarie se rezolvă în cele din urmă - într-un mod neașteptat - în jurul datei de 22, când Venus întâlnește inovatorul Uranus. Se pare că lucrul în colaborare este mult mai ușor decât încercarea de a face totul de unul singur.

Horoscop Dragoste:

Dacă ai simțit că ai nevoie să apeși butonul de resetare a relațiilor tale, vei avea ocazia la luna nouă pe 11. Ați făcut o mulțime de muncă în ultima lună pentru a renunța la încurcături toxice și acum este momentul să vă concentrați pe parteneriate care vă susțin cu adevărat nevoile. Testul final este atunci când o persoane din trecut care te înnebunește te contactează în aceeași zi. Găsiți forța de a ignora mesajul.

Horoscop Bani:

Deși sezonul Taurului (din 19) pune accentul pe finanțele comune, luna plină pe 26 este un moment culminant pentru resursele personale. Lasă-te să primești această abundență fără să-ți pui la îndoială valoarea.

 

Scorpion

Aprilie, pentru dvs., este pentru a seta rutine durabile. Este vorba de a sorbi momentul în loc de a derula. Este vorba despre găsirea unui echilibru între viața profesională și viața personală atunci când trăiți efectiv la locul de muncă. Este atât de greu, dar merită. Luna nouă de pe 11 cade în sectorul tău zilnic și este momentul perfect pentru a te angaja cu adevărat într-un stil de viață mai sănătos. Apoi, planeta voastră Marte se deplasează în Rac pe data de 23, sporindu-vă atât curiozitatea, cât și pofta voastră. Cum poți transforma acea călătorie de vis într-o realitate? Este timpul să începeţi să plănuiţi. Luna plină de pe 26 este în semnul tău, așa că răsfăță-te. 

Horoscop Dragoste:

Sezonul Taur începe pe 19 și pentru tine este vorba despre relații. Dar nu în felul în care te așteptai. Și cu Venus în Taur, te simți cu adevărat iubit și apreciat de partenerul tău, dar simți și că ai căzut într-o rutină. Cum poți anima lucrurile? Folosiți luna plină în semnul dvs. pe 26 pentru a afirma ceea ce aveți cu adevărat nevoie.

Horoscop Bani:

Cu Marte în sectorul datoriilor și impozitelor până pe 23, lucrați la cea mai grea parte a obținerii unui contract de leasing, a obținerii unui împrumut sau a bugetului pentru un proiect de îmbunătățire a locuințelor. Tocmai când te gândești că nu-ți poți permite visul, banii vin pe măsură ce Marte se conectează cu Jupiter pe data de 17. Miracolele chiar se întâmplă!

 

Săgetător

Aprilie este împărțită în două perioade foarte distincte pentru tine, Săgetător. Prima parte a lunii (sezonul Berbec) este soare. Indiferent dacă petreceți timp suplimentar cu copiii dvs., participați la câteva întâlniri sau vă implicaţi într-un proiect creativ, vă simțiți plin de viață! Bucurați-vă cât puteți, mai ales în jurul lunii noi de pe 11. Odată ce sezonul Taur începe pe 19, sosesc dușurile din aprilie (și acele zile gri) și tot ce faci este să lucrezi. Cum vă puteți optimiza rutina pentru a vă îmbunătăți nu numai munca, ci și sănătatea? Luna plină de pe 26 este o șansă de odihnă și de o pauză de la măcinarea zilnică.

Horoscop Dragoste:

Sezonul Berbec este o poveste romantică și riscantă pentru dvs., atingând luna nouă pe 11. Dar dacă ceea ce căutați este un partener angajat, ar putea fi mai greu de găsit. Dacă sunteți deja într-o relaţie, partenerul dvs. este probabil în mișcare și este greu să petreceţi timp luna aceasta, mai ales după data de 19 când lucrurile se aglomerează și pentru dvs.

Horoscop Bani:

Fluxul dvs. financiar a fost total sub control în acest an, motiv pentru care ar putea fi un șoc când Marte se va muta în Rac pe 23, aducându-vă în atenție probleme cu împrumuturi sau datorii. Poate că până la urmă afacerea pe care ai obținut-o cu împrumutul pentru mașină nu a fost atât de uimitoare. Lucrurile se vor rezolva în cele din urmă, dar numai după multe negocieri. Începeți să efectuați aceste apeluri acum!

 

Capricorn

Oricât de mult vrei să ieși și să te bucuri de vremea mai caldă și de lumina de la capătul tunelului acestei pandemii, rămâi blocat acasă. Fie că este vorba de construcția casei tale, de o vizită prelungită a socrilor sau de o excursie pentru a-ți vedea mama, nu poți ieși afară. Din fericire, odată cu începerea sezonului Taur pe data de 19, veți avea o activitate recreativă în viața voastră. Chiar și un joc frisbee cu câinele prin parc sună uimitor în acest moment! Până la luna plină, pe 26, simțiți o groază socială în timp ce vă întrebați deja când veți avea ocazia să hibernați.

Horoscop Dragoste:

Lucrurile au fost destul de stabile în relația voastră, dar toate acestea se schimbă când Marte intră în sectorul parteneriatului dvs. pe 23. Pregătește-te pentru conflictele pe care le-ai evitat să iasă la suprafață cu o mulțime de discuții emoționale. Dacă supraviețuiești în următoarele șase săptămâni, relația ta devine mai puternică.

Horoscop Bani:

2021 a fost cu adevărat anul tău de economisire. În unele zile, simți că rulezi în numerar, iar în alte zile, simți că nu vei ajunge niciodată la obiectivele tale financiare. De exemplu: la luna nouă, pe data de 11, sărbătorești în cele din urmă economisirea acelei plăți doar pentru a-ți da seama, odată cu începerea sezonului Taur, pe data de 19, că trebuie să te gândești la un fond de facultate pentru copiii tăi.

 

Vărsător

Toată lumea are nevoie de atenția ta acum sau cel puțin așa se simte. Cu planetele care se acumulează în Berbec și în sectorul dvs. de comunicare, căsuța de e-mail este în permanență plină, iar prietenii dvs. sună de șase ori pe zi. Folosiți luna nouă pe 11 pentru a seta niște limite mai stricte pentru timpul dvs. Nu vă simțiți vinovați să vă respectaţi timpul. Sezonul Taur începe pe 19 și ar putea aduce schimbări majore situației tale de viață. Indiferent dacă vă optimizați biroul de acasă sau vă împachetați literalmente pentru a vă muta într-un oraș diferit, nimic nu rămâne la fel.

Horoscop Dragoste:

Cu planeta Marte de acțiune care aduce căldura în sectorul relației tale pentru cea mai mare parte a lunii, primești mai multă acțiune decât ai avut într-un timp îndelungat. Pe data de 17, eşti gata să te stabileşti după prima întâlnire. 

Horoscop Bani:

Un moment imens pentru cariera ta ajunge cu luna plină în Scorpion pe 26. Semințele pe care le-ai plantat la luna nouă în octombrie înfloresc și în sfârșit primești recunoașterea pe care o meriţi. Deși este posibil ca acest lucru să nu dea roade din punct de vedere financiar până la sfârșitul acestui an, aveți avântul pentru a construi ceva acum.

 

Peşti

La începutul lunii aprilie, vrei să îți crești activele și să te bucuri de abundența care vine cu ea. În luna nouă de pe 11, nu există nimic care să împiedice acest stil de viață. Dacă doriți o sticlă de vin natural, primiți o sticlă de vin natural. Odată ce sezonul Taur începe pe 19, programul tău începe să se umple și îți dai seama că nimic din această bogăție nu înseamnă nimic dacă nu-ți poți gestiona timpul. Toată bugetarea și programarea se plătesc la luna plină, pe 26, când primiți oferta perfectă pentru a urma un curs.

Horoscop Dragoste:

Dacă aveți o relație, partenerul dvs. este atât ocupat, cât și foarte frugal luna aceasta. Îți strică mentalitatea de abundență! Dacă sunteți singur și vă simțiți lipsit de curent, lucrurile se încălzesc romantic pentru dvs. după ce Marte intră în Rac pe 23.

Horoscop Bani:

În luna nouă de pe 11 - după săptămâni de sortare a extraselor de cont bancare și soluționarea datoriilor vechi - doriți să lăsați în urmă toate greșelile financiare anterioare. Dar nu atât de repede! În zilele de 16 și 17, trebuie să plătiți ultima factură medicală uriașă sau. Abia atunci poți începe cu adevărat de la capăt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel