Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 7 iulie. Venus opoziție cu Saturn: Cad măștile în relațiile de iubire
WhatsApp
Horoscop 7 iulie. Previziuni pentru zodii. Mercur formează o cuadratură cu Neptun, iar Venus este în opoziție cu Saturn, dar formează și un sextil cu Nodul Lunar și în trigon cu Chiron. Altfel spus: e momentul ca măștile să cadă în relațiile de iubire.
Horoscop 7 iulie. Venus opoziție cu Saturn: Cad măștile în relațiile de iubire

Venus opoziție cu Saturn: Venus, planeta iubirii, iar Saturn, marele malefic, învățătorul.Este momentul de a trage unele învățăminte dintr-o relație de iubire. Unele lecții pot fi însă dureroase...

În aceste zile există șanse de a face pace cu cineva cu care sunteți într-o dispută,  de a conveni asupra dezvoltării relațiilor, asupra vieții împreună. Acest timp este foarte reușit pentru a dezvălui trădarea unui partener, dacă există, de a prinde un partener cu minciuna sau de a descoperi adevărul din spatele vorbelor dulci spuse.

Vezi și: Horoscop. Cele trei zodii care vor fi 'lovite în plin' de Luna Nouă din iulie: "Se dă apelul de trezire!"

Horoscop 7 iulie. Venus opoziție cu Saturn: Previziuni pentru toate zodiile

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Berbec

Zi propice pentru a atinge ceea ce doriți (în limite rezonabile). Poți merge cu îndrăzneală înainte, dar cu condiția să nu fii prea sensibil la accesele de mândrie. Nu fii nervos în privința fleacurilor. Dacă sunteți chinuiți de o atitudine nedreaptă și o manifestare a grosolăniei, atunci trebuie doar să vă distanțați de persoanele neplăcute pentru voi. Încercați să abordați filozofic problema care a apărut.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Taur

Prietenii, rudele, cunoscuții buni vă pot vizita casa. Fii ospitalier și politicos. Poate că veți învăța o mulțime de lucruri noi și interesante. Această zi va fi deosebit de favorabilă pentru Taurul adolescent. Nu este nevoie să vă preocupați de starea dumneavoastră de sănătate.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Gemeni

Vă așteaptă o zi de lucru obișnuită. Este recomandat să reduceți activitatea și să vă ordonați gândurile și sentimentele. Dacă te dedici creativității, îți poți face lumea interioară armonioasă. Puteți trece de la încăpățânare și iritabilitate la complacere și conformitate. Jertfa ta în legătură cu cei mai apropiați oameni îi va surprinde pe mulți. Prezentați copiilor activitățile dvs., care vor fi fericiți să comunice cu dvs.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Rac

Această zi este favorabilă pentru realimentarea bugetului. Este posibil ca astăzi să fiți apreciați. Ei te vor asculta. Sugestiile și evoluțiile dumneavoastră nu vor fi ignorate. Dar nu ar trebui să lucrați astăzi cu noțiuni noi de afaceri, cel puțin este mai bine să nu semnați nimic. Munca va necesita concentrare de energie, acasă veți fi așteptat să fiți implicat și grijuliu.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Leu

Zi de lucru liniștită. În ciuda posibilelor știri neplăcute, veți putea stabili și întări relații cu ceilalți, vă puteți îmbunătăți situația financiară. Succesul dumneavoastră va depinde de rezistență și de o soluție corectă la toate problemele dificile. Parerea ta va fi ascultata. Din partea celor dragi, dragostea și respectul pentru tine vor crește.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Fecioară

Este posibilă o explozie emoțională. Ceea ce a fost conceput se poate împlini, cele mai prețuite vise pentru o persoană de sex opus se vor împlini. Profitați de momentul oportun pentru a implementa restanța. Fiți atenți atunci când vă ocupați de afaceri și valori mobiliare.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Balanță

Astăzi, este posibilă o creștere a vitalității, ceea ce îți va oferi încredere în abilitățile tale. Ziua va fi foarte distractivă, dar încearcă să nu-ți pierzi simțul proporțional. Speranțele și planurile dumneavoastră pot fi susținute de influențatori și puteri superioare. Veți putea evita intrigile oamenilor răi și lacomi invidioși datorită perspicacității și reacției rapide.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Scorpion

Astăzi nu merită să faci planuri pe termen lung, fii atent doar la actualități. Este posibil ca în viitorul apropiat să aveți idei promițătoare, propuneri serioase și sprijin semnificativ din partea unor persoane influente. Încearcă să nu te pierzi în cercul nesfârșitelor probleme. Rămâneți vesel și optimist. În relațiile tale cu ceilalți, trebuie să fii atent la lipsa de sinceritate.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Săgetător

Ziua este favorabilă pentru rezolvarea unor probleme importante, achiziții majore, achiziții imobiliare, investiții. Dacă nu sunteți în vacanță, este recomandat să faceți acest lucru cât mai curând posibil. După-amiaza, oboseala generală vă va afecta starea de bine. Ai nevoie de odihnă și de o schimbare de peisaj.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Capricorn

O zi contradictorie, duală, bogată în surprize, plăcută și nu atât de plăcută. Fii pregătit pentru asta, încearcă să ții situația sub control. Inteligența naturală și flexibilitatea vă vor ajuta să evitați complicațiile.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Vărsător

Zi norocoasa. Nimic nu îți poate întuneca starea de spirit. Eficiența va crește, randamentul va fi tangibil - veți fi observat și veți primi recunoaștere. După-amiaza, sunt posibile vizitele oaspeților, ceea ce nu va fi prea împovărător pentru dvs., deoarece comunicarea cu acești oameni este plăcută pentru dumneavoastră Pentru a evita situațiile conflictuale cu bătrânii, arătați răbdare și tact maxim.

 

Horoscop pentru 7 iulie 2021 Pești

O zi propice pentru obținerea unui mare succes în diferite operațiuni profitabile de afaceri. Posibil o propunere de afaceri profitabilă care ar trebui acceptată. Dedicarea și discreția dumneavoastră sunt demne de respect. Grăbește-te să îți implementezi planul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel