Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 4 octombrie 2021. Foarte multe tensiuni în dragoste pentru Lei, Vărsătorii încep să aibă probleme serioase cu banii: Previziuni complete
WhatsApp
Descoperiți horoscopul dvs. pentru luni, 4 octombrie 2021. Horoscop complet despre sănătate, bani și dragoste pentru toate semnele zodiacului.
Horoscop 4 octombrie 2021. Foarte multe tensiuni în dragoste pentru Lei, Vărsătorii încep să aibă probleme serioase cu banii: Previziuni complete

Horoscop pentru luni 4 octombrie 2021. Luna Nouă și trecerea Soarelui schimbă puțin cărțile pentru unele semne. Dar cum va decurge ziua ta? Ce semne vor fi favorizate de astre în această zi de 4 octombrie?

Horoscop 4 octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

 

Horoscop 4 octombrie 2021 Berbec


Venus va începe joi un tranzit important, dar dacă ai început o poveste recentă s-ar putea să ai încă îndoieli. Trebuie să știi că relațiile care s-au încheiat în ultimele luni cu greu vor putea fi recuperate, mai bine te lași purtat de noi iubiri. Nu vă faceți griji, de săptămâna viitoare vor fi vești bune. La serviciu, până la sfârșitul lunii va trebui să faci o alegere: încearcă să ai răbdare și să te concentrezi, pentru că astrele din 2022 vor fi de partea ta!

Horoscop 4 octombrie 2021 Taur


Atenție la poveștile de dragoste care se nasc în această perioadă: sunt multe de recuperat acest da, dar trebuie să ai și răbdare. Încearcă să te lași mai mult în voia sorții, uneori ești agresiv, poate pentru că ți-e frică de ceea ce ai trăit și nu vrei să retrăiești aceleași situații din trecut. Zilele vor fi pasionale, toate pentru a fi savurate din plin. La locul de muncă, ascultați sfaturile unei persoane cu autoritate, pentru că acestea se vor dovedi neprețuite. Încearcă să fii mai diplomat și mai puțin impulsiv, mai ales în zile ca vineri, când vei ajunge la apogeul nervozității tale!

Horoscop 4 octombrie 2021 Gemeni


Dacă o poveste de dragoste nu funcționează și ați încercat în toate felurile să o salvați, poate că a venit momentul să spuneți că e suficient. Nu vrei să te lași păcălit și nici nu vrei să pierzi timpul, relațiile care au luat naștere acum le evaluezi cu atenție. La locul de muncă, ești responsabil, dar și foarte creativ, iar acest lucru te va ajuta. Cei care se pot implica nu trebuie să dea înapoi, vin răspunsuri bune pentru cei care au de rezolvat litigii juridice sau birocratice!

Horoscop 4 octombrie 2021 Rac


Din cauza lui Marte ai putea fi obosit, iar miercuri în dragoste e bine să fii foarte atent: Venus rămâne favorabilă că da, dar e cineva în jurul tău care nu te înțelege așa cum ți-ai dori și poate e cazul să te îndepărtezi. La locul de muncă, trebuie să investești în proiecte noi: zilele de la mijlocul săptămânii vor aduce cu ele discuții și vor bulversa echilibrul, pe de altă parte, continui să ai îndoieli cu privire la viitorul afacerii tale. Nu știi ce să faci!

Horoscop 4 octombrie 2021 Leu


În dragoste trebuie să rezolvi multe tensiuni, ai grijă mai ales în primele zile ale săptămânii pentru că Venus este controversată. Dacă ați avut o discuție cu o persoană, este mai bine să amânați orice discuție până joi. Sunteți puțin intolerant, uneori nimic nu vă convine și nu-i suportați pe cei care încearcă să vă taie aripile. La locul de muncă, acum se poate spera la tensiuni. De joi, Venus revine favorabil, iar Soarele și Marte rămân active: ce poți cere mai mult? Sunteți mai puțin îngrijorat și acum lucrurile sunt mai bune!

Horoscop 4 octombrie 2021 Fecioară


Venus va începe joi un tranzit controversat: ești o persoană hotărâtă, nu accepți compromisuri și iubești claritatea, dar acum cineva ambiguu bate la ușa ta. Și asta te enervează. Aveți grijă în weekend, ați putea avea parte de discuții foarte aprinse. La locul de muncă, unele relații se schimbă, ești un pic neliniștit, dar te obișnuiești cu totul și știi cum să mergi mai departe. Destinația este întotdeauna mai aproape!

Horoscop 4 octombrie 2021 Balanță


Mercur și Soarele sunt în tranzit în semnul tău și acest lucru te va ajuta să faci noi cunoștințe. Gata cu negativismul, este adevărat că este dificil să ai încredere, mai ales dacă tocmai ai trecut printr-o despărțire, dar totul se poate schimba dacă primul care se schimbă ești tu. De ce să nu vă lăsați și voi să vă plimbați, să vă aventurați? La locul de muncă, totul este în creștere, iar pentru cei care au propria afacere sau fac tot posibilul pentru a o pune pe picioare se anunță liniștiți. Este mai bine să finalizați proiectele până cel târziu în aprilie 2022, treceți la treabă!

Horoscop 4 octombrie 2021 Scorpion 


Venus se va afla în semnul tău zodiacal doar pentru această săptămână: profită de ea și nu subestima o întâlnire. Ești foarte senzuală și pasională joi și vineri, mai ales că Luna va fi de partea ta: ce ți-ai putea cere mai mult? Ești puțin gelos, totuși: încearcă să ții acest lucru sub control, pentru că ai putea sufoca o relație și să o distrugi din fașă. La serviciu, e mai bine să fii responsabil: știi cum să lași totul să alunece pe tine, dar acum sosesc propuneri bune de primit cu brațele deschise!

Horoscop 4 octombrie 2021 Săgetător


Venus este pe cale să intre în semnul dvs.: ați putea primi un apel telefonic frumos sau ați putea avea o întâlnire plăcută. Totul va depinde de tine (și de norocul tău), dar cerul este promițător: lasă-te purtat de iubire, chiar dacă vrei să trăiești doar o aventură "hit and run". La locul de muncă, sunteți acum puternic și hotărât: încercați să vă planificați activitatea, nu vă așteptați la totul deodată. Cu timpul, proiectele și răspunsurile vor sosi!

Horoscop 4 octombrie 2021 Capricorn


În sfârșit, ai chef să te lași purtat de dragoste, chiar dacă trecutul se întoarce să îți bată la ușă din când în când și mai sunt câteva noduri de dezlegat. Este mai bine să fugi de situațiile dificile și miercuri este posibil ca cineva să te pună la încercare, dar tu știi că răspunzi mai bine la provocare prin tăcere. La locul de muncă, ai chef să faci lucruri și ești deja proiectat în viitor. Poate că muncești prea mult și câștigi prea puțin, dar acum este mai bine să fii mulțumit. Atenție la ziua de joi, pentru că Marte va fi disonant, mai bine să ai răbdare!

Horoscop 4 octombrie 2021 Vărsător


Venus va reveni de partea ta începând de joi, dar este bine să eviți discuțiile și ciocnirile. Gândiți-vă bine înainte de a acționa și de a spune ceea ce credeți. Luna trecută a fost dificilă pentru sentimente (dar nu numai) și acum încercați să vă reveniți. La locul de muncă, mulți oameni doresc să încalce acordurile pentru că le consideră stresante și nesatisfăcătoare. S-ar putea să te enervezi din cauza banilor, ai prea multe angajamente și taxe!

Horoscop 4 octombrie 2021 Pești


Poveștile de iubire născute în ultima lună pot continua acum, dar ai grijă, pentru că joi ți-ai putea schimba atitudinea. Ești sensibil și cu nimic nu te poți răzgândi: poate că o propoziție spusă prost, un moment te va face să întorci spatele persoanei cu care te întâlnești? La serviciu, mai sunt câteva probleme de rezolvat, dar de vineri lucrurile vor merge mai bine. Aveți noi responsabilități, dar totul pare să meargă greu. Nu vă fie teamă: între decembrie și februarie, o mulțime de noutăți și de oportunități bune vor bate la ușa dumneavoastră. Aveți răbdare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel