Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 30 august - 5 septembrie 2021. Fecioară, încearcă să scapi de cei care îți promit lucruri false. Săptămână dificilă pentru Scorpion
WhatsApp
Acum puteți citi horoscopul săptămânal din 30 august până în 5 septembrie 2021. Predicția completă despre sănătate, bani și dragoste în funcție de zodia ta.
Horoscop 30 august - 5 septembrie 2021. Fecioară, încearcă să scapi de cei care îți promit lucruri false. Săptămână dificilă pentru Scorpion

Te-ar putea interesa și: Horoscop Chinezesc 30 august - 5 septembrie: Joi începe să plouă cu bani, dar urmează vineri - cea mai nefavorabilă zi de până acum

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

În această săptămână vei avea nevoie de multă afecțiune, pentru că te afli într-un moment în care te simți neînțeles. Din acest motiv, abordați acele persoane pe care știți că vă oferă ceea ce aveți nevoie. Stați departe de cei care nu vă plac, bine?

De asemenea, în ceea ce privește munca, Horoscopul dvs. este sigur că veți ieși din orice impediment. Ești o persoană foarte decisivă, dar nu lăsa ambiția să te învingă.

În cele din urmă, dacă nu odihnești orele necesare, sănătatea ta va avea de suferit. Fii foarte atent cu această problemă.

Citește și Horoscop rune 30 august - 4 septembrie. Mihai Voropchievici: „Gemeni, veți primi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă”

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Purtarea unei măști nu funcționează întotdeauna. Probabil că te prefaci cu unele sentimente de ceva timp, dar săptămâna aceasta va trebui să te eliberezi. Începe septembrie și ar trebui să fie timpul de recuperare pentru lumea ta emoțională.

Pe de altă parte, în prezent sunteți oarecum saturat de muncă. Aveți o mulțime de lucrări în așteptare pe care nu le puteți uita. Din acest motiv, Horoscopul dvs. vă recomandă să îl fracționați și să nu încărcați cu prea multe funcții.

În cele din urmă, începeți să exersați, Taur. Începeți cu ceva simplu și apoi treceți la ceva mai complex. Noroc.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Familia și prietenii tăi sunt oarecum enervați cu tine, deoarece nu le arăți sentimentele tale sincere. Ești întotdeauna evaziv și nu petreci timpul pe care îl merită. În această săptămână va trebui să schimbi acest aspect al personalității tale.

De asemenea, intri într-o săptămână complicată dacă vorbim despre domeniul muncii. Va trebui să rezolvați diferite situații confuze, dar cu efort puteți. Cu toate acestea, nu vă lăsați purtați de o energie proastă.

În cele din urmă, acele dureri pe care le simți nu vor dispărea. Va trebui să mergeți urgent la medic pentru a le rezolva.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Energiile voastre nu vor fi pozitive săptămâna aceasta, Rac. Mai mult, probabil că vă simțiți trist și nu doriți să faceți nimic. Află însă că aceste sentimente provin de la oameni din jurul tău care nu te plac.

În ceea ce privesc obiectivele dvs. profesionale, totul va fi perfect. Energiile cerești se poziționează pe semnul vostru. Cu toate acestea, inițial va trebui să depășești o anumită confuzie.

În cele din urmă, septembrie este o lună complicată. Vă poate afecta sănătatea dacă nu vă relaxați. Rutina poate ajunge să te enerveze foarte mult.

Leu (23 iulie - 23 august)

În cursul acestei săptămâni va trebui să luați multe învățături noi. Toate energiile Universului sunt poziționate în semnul vostru. În primul rând, emoțional, îți vei da seama cât valorezi. Îți va crește stima de sine, iar alții o vor prețui.

În al doilea rând, în munca ta vei experimenta schimbări care te vor face să te maturizezi. Deschide-ți mintea și acceptă toate variantele. Te vei simți mai bine cu ei, într-adevăr.

În al treilea rând, vei începe să te simți mai bine. Viața ta va intra într-un echilibru perfect între mintea și corpul tău.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

În această săptămână care începe septembrie te simți splendid. Energia pozitivă va țâșni prin pori și toată lumea din jurul tău va observa. Din acest motiv, încearcă să scapi de toți acei oameni care îți promit lucruri false.

În altă ordine de idei, la locul de muncă vei fi extrem de eficient. Continuă pe această cale, pentru că te descurci foarte bine.

În cele din urmă, această energie vă va afecta sănătatea într-un mod pozitiv. Te simți bine, suficient de puternic pentru a cânta de pe acoperișuri ceea ce simți.

 

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2021

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Calmul vă va duce la viața emoțională în această săptămână, pentru că nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Cu toate acestea, va trebui să cereți ajutor uneori. Dacă nu te simți bine, nu-ți fie rușine să spui asta.

În ceea ce privește locul de muncă, totul este radiant. Aveți multă energie pozitivă și noi orizonturi se așteaptă în față. Felicitări, Balanță.

În cele din urmă, ca în orice altceva, vei fi sănătos. Energia pe care o eliberați îi vindecă și pe cei din jurul vostru. Profitați de ocazie pentru a face lucruri noi și distractive.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta va fi dificilă pentru tine, pentru că ești cel mai mare dușman al tău. Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că ceea ce credeți nu trebuie să fie adevărat. În multe momente ai fost plin de pesimism și te-ai deteriorat personal.

Acest aspect vă va afecta și obiectivele de afaceri. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ai este încrederea. Ești suficient pentru a-ți face treaba.

În cele din urmă, tu însuți îți faci mintea tulbure și nu vezi mai departe. Înțelegeți că schimbarea este în voi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cei dragi și prietenii tăi sunt întotdeauna disponibili pentru a-ți oferi tot sprijinul de care ai nevoie. Aflați acest lucru și uitați de alte persoane care vă iau mai multă energie decât vă dau. Universul te susține tocmai în această privință.

Pe de altă parte, munca ta începe să te plictisească. Vrei să improvizezi, să experimentezi noi emoții și să te simți viu. Este timpul să vă încercați norocul.

În cele din urmă, fii atent în jurul oamenilor din jurul tău. Dacă absorb toată energia pozitivă, ești foarte deteriorat. Acest lucru poate fi decisiv pentru sănătatea ta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Există câteva săptămâni în care sunteți centrul atenției, dar săptămâna aceasta nu va fi. Cineva pe care îl iubești va avea nevoie de dragostea și înțelegerea tuturor, așa că vei fi în fundal. Nu este nevoie să creați conflicte sau probleme, deoarece totul va trece în câteva zile.

În ceea ce privesc obiectivele dvs. profesionale: puteți aspira la mai mult. Te mulțumești cu vise mediocre. Întotdeauna ți-ai dorit mai mult și poți face acest lucru.

Ai o stare bună de sănătate. Nu-ți face griji pentru un lucru, Capricorn.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

În această săptămână energiile rele te vor vizita și vor face parte din mintea ta, dar nu-ți face griji. Acesta este un lucru normal care se întâmplă de obicei. Ceea ce trebuie să știi este că performanțele tale trebuie să fie calme și să fie conștiente de toate.

La fel, la locul de muncă vei respira tensiune. Această situație vă va afecta eficiența, dar lăsați timpul să curgă. Săptămâna viitoare va fi mai bine.

În cele din urmă, toate aceste energii vă lasă cu un corp nesănătos. Nu vă faceți griji excesive, deoarece puteți trezi probleme de sănătate.

Pești (20 februarie - 20 martie)

În ultima vreme ați fost ghidat prea mult de subconștient, de ceea ce ați înțeles că vă spune Universul. În această săptămână, acest lucru trebuie să se schimbe. Încercați să luați decizii emoționale pe baza beneficiului dvs. personal.

De asemenea, în ceea ce privește munca, trebuie să știi că trebuie să lupți la maximum. Dacă te împingi, vei obține cu siguranță ceea ce ți-ai propus. Energiile cerești se concentrează în acest tărâm.

În cele din urmă, vorbirea despre problemele tale din când în când este recomandată pentru sănătatea ta. Dacă nu, vei fi blocat la orizont.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel