Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 29 mai: Taur, ai grijă la bârfe; zi cu bani pentru Scorpioni - previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de luni, 29 mai, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop 29 mai 2023 - previziuni pentru toate zodiile

Dacă te-ai născut astăzi: Ai o mare capacitate de a folosi cuvântul vorbit și scris, ceea ce vă este valoros la locul de muncă, dar și pe plan artistic. Finanțele, publicitatea, publicațiile, comerțul și călătoriile sunt câteva dintre domeniile în care te-ai descurca cel mai bine. Contactele tale sociale sunt în general utile pentru cariera ta. Ești atras și de politică, deși va trebui să-ți controlezi tendința de a dori să faceți prea multe lucruri în același timp. Totodată, ai fi un excelent critic de artă sau consilier de afaceri.

Horoscop zilnic 29 mai 2023

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ați putea să exagerați munca, dar rezultatele vă vor mulțumi. Seara veți împărtăși ore întregi de afecțiune cu persoana iubită. O zi completă.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Este momentul să faceți schimbări importante acasă, dar nu trebuie să fiți prea autoritar cu partenerul. Ceva ce auziți în treacăt va fi doar pe jumătate adevărat.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este o perioadă în care ar trebui să acordați atenție intuiției dumneavoastră. Astfel, ai putea fi în locul potrivit la momentul potrivit. O noapte excelentă pentru prietenie.

Rac (22 iunie - 23 iulie)

Deși perioada nu va fi propice pentru susținere financiară, nimic nu vă va opri să căutați noi direcții. Un prieten vă va face o surpriză fericită, așa că mergeți cu valul.

Leu  (24 iulie - 23 august)

Este o zi propice pentru chestiuni personale. Nu încercați să forțați circumstanțele în ceea ce privește o problemă de serviciu, continuați-vă planurile într-o manieră rezervată.

Vărsător (24 august - 23 septembrie)

Dragostea îi va aștepta pe cei care călătoresc în următoarele zile. Preocupați-vă de o problemă domestică. Întâlnire cu un vechi prieten seara.

Balanță (24 septembrie - 23 octombrie)

Nu socializați cu colegii de serviciu. Respectați o promisiune făcută unei rude. Bunul simț și simțul practic vor fi cheile succesului dumneavoastră în ziua de luni, 29 mai.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Dimineața veți lua decizii financiare importante. Fiți atenți la oportunitățile de a face bani. Un prieten va fi certăreț, așa că băgați de seamă ce faceți și spuneți.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

O întâlnire care va combina afacerile cu plăcerea nu se va materializa, oferindu-vă mai mult timp pentru a vă bucura de momente fericite alături de persoana iubită. Este o zi excelentă pentru cei cu joburi în domenii creative.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Oboseala de peste zi v-ar putea afecta. Acceptarea unei invitații nu va fi o atitudine servilă, ci încă un lucru pe care trebuie să-l faceți. Nu vă simțiți vinovat, faceți o treabă grozavă

Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)

O încredere mai mare în sine vă va ajuta în toate activitățile. Veștile de la un prieten vă vor bucura inima. Sfaturi primite la locul de muncă va vor aduce beneficii greu de imaginat.

 

---------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel