Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 29 iunie 2022. Taur, te amenință un pericol. Scorpion, îți vei arăta partea ta cea mai agresivă. Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Citește horoscopul pentru miercuri, 29 iunie 2022 și află ce ți-au pregătit astrele în relațiile tale romantice, la muncă și în viața de zi cu zi. Previziuni complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.
Horoscop 29 iunie 2022. Taur, te amenință un pericol. Scorpion, îți vei arăta partea ta cea mai agresivă. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 29 iunie - Berbec

Ai grijă la chestiunile inimii pentru că miercuri te-ar putea supăra. Nu face lucruri pe care ulterior le-ai putea regreta, pentru că de multe ori tu ești de vină pentru dezamăgirile și neajunsurile tale în dragoste, din cauza geloziei tale teribile și a caracterului tău posesiv și furios. Miercuri ar trebui să fii atent.

Horoscop 29 iunie - Taur

Uneori treci de la a fi precaut și prudent la a lua inițiative total îndrăznețe în care riști totul pe o singură carte și tocmai acesta este pericolul care te amenință miercuri. Un mare sentiment de optimism te poate determina să faci ceva nebunesc la serviciu sau în afaceri, dar mai târziu s-ar putea să regreți.

Horoscop 29 iunie - Gemeni

Venus și Mercur în zodia ta comunică îndrăzneală, inteligență și capacitatea de a-i conduce pe ceilalți în direcția pe care o dorești, așa că miercuri vei avea o zi destul de bună la serviciu și în viața socială, deși puțin mai conflictuală în problemele inimii, unde va exista posibilitatea unor neînţelegeri.

Horoscop 29 iunie - Rac

Sensibilitatea ta imensă este, fără îndoială, cel mai bun lucru pe care îl ai, mai ales când o canalizezi bine, atunci ai putea să asumi lumea și să faci o lucrare care să-și lase amprenta printre cei dragi. Dar atunci când o canalizezi prost, poate deveni cel mai mare dușman al tău, așa că ar trebui să stai departe de tristețe.

Horoscop 29 iunie - Leu

O Lună afectată te poate face mai nerăbdător, înflăcărat și mai supărat decât de obicei miercuri și poate duce la potențiale conflicte la locul de muncă sau în viața ta privată, care ar trebui să fie evitate. Trebuie să iei lucrurile mai calm, va fi doar o mică furtună trecătoare.

Horoscop 29 iunie - Fecioară

Se apropie noi timpuri mai benigne și mai favorabile pentru tine, o nouă etapă în care vei fi mai aproape de a-ți realiza visele sau de a-ți vedea îndelungatele eforturi și sacrificii răsplătite. Toate căile ți se deschid atunci când sufletul tău este în pace și eliberat de emoțiile negative obișnuite.

 

Horoscop zilnic 29 iunie 2022

 

Horoscop 29 iunie - Balanță

Te așteaptă o zi excelentă pentru a te dedica la tot felul de sarcini și pentru a face o activitate fizică și intelectuală enormă, dar și pentru a relaționa și a te deschide către o viață socială intensă, mai ales dacă poți obține fructul pe care ți-l dorești din acele relații. Este o zi foarte inspirată și nu trebuie să o ratezi deloc.

Horoscop 29 iunie - Scorpion

O Lună afectată te poate conduce să arăți oamenilor din jurul tău partea ta cea mai agresivă sau negativă miercuri. Probleme noi și neașteptate se adună pentru tine atât în ​​viața profesională, cât și în treburile de familie, dar este doar o serie proastă care va dispărea imediat. Fii răbdător.

Horoscop 29 iunie - Săgetător

Te așteaptă o zi norocoasă, mai ales la locul de muncă, afaceri și chestiuni materiale sau lumești în general. Tocmai pericolul este că nu dai importanță posibilelor dezavantaje, nu trebuie să fii prea optimist sau succesele pot fi mai puțin durabile decât ți-ai imaginat.

Horoscop 29 iunie - Capricorn

Trebuie să-ți abandonezi temerile și grijile, viața nu este întotdeauna o vale de lacrimi sau o cale plină de primejdii. Uneori lucrurile merg bine și se culege rodul a ceea ce s-a semănat. Același lucru vi se poate întâmpla și miercuri, iar dacă aveți un succes sau o bucurie, ar trebui să vă bucurați de el și să acceptați acest binemeritat tribut.

Horoscop 29 iunie - Vărsător

Este un moment bun pentru tine, s-ar putea să nu te aștepți la mari lovituri de noroc, dar munca și sacrificiile tale vor aduce roade mari. Regreți pentru că dăruiești mult și în schimb primești foarte puțin, dar în curând vei vedea că și acest trend se va schimba pentru că tot binele pe care îl dai altora ți se va întoarce fără ezitare.

Horoscop 29 iunie - Pești

Încă o dată, este necesar să insiști să nu ai atât de multă încredere în oamenii din jurul tău, cei care par să te iubească foarte mult. Conspirația este în jurul tău și realizările tale pot fi în pericol sau poate nu atât de consolidate pe cât crezi. O persoană foarte apropiată te poate trăda atunci când te aștepți mai puțin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel