Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 27 martie: Vărsător, un prieten îți va spune ceva important. Balanță, nu-ți place să fii în contact cu o anumită persoană
WhatsApp
Stelele continuă să se miște și influențează fiecare semn al zodiacului. Aflați predicțiile horoscopului pentru duminică, 27 martie.

Berbec 27 martie

Conform predicțiilor horoscopului, ar trebui să încerci să te odihnești cât poți de mult și să nu-ți mai complici viața prea mult. Ceea ce te interesează este să-ți păstrezi liniștea sufletească și să nu lași evenimentele să te copleșească.

Taur 27 martie

Poți găsi o anumită înstrăinare de la o persoană de care îți pasă și pe care ai tot contactat-o: observi că nu îți mai răspunde pe același ton ca înainte. Nu-i da importanță.

Horoscop 27 martie: Previziuni pentru toate zodiile 


Gemeni 27 martie 

Prognoza de horoscop pentru această duminică este bună:  faci un pas important în ceva ce ține de zona profesională sau de studii.

Rac 27 martie 

Pronosticurile pentru această duminică: îmbunătățește-ți starea de spirit, deoarece în acest weekend știi că te vei îndepărta de unele surse de tensiune. Veștile despre bani vor fi încurajatoare. Asta îți aduce o oarecare ușurare.

Leu 27 martie 

Conform horoscopului celor guvernați sub semnul Leului, nu trebuie să zăbovești prea mult dacă vrei să realizezi ceva legat de forma ta fizică sau în legătură cu imaginea ta.

Fecioară 27 martie

Predicții horoscop: vine un moment de bună comunicare cu partenerul tău pe timp de noapte, iar adevărul este că s-ar putea să-ți placă mult de el și să îți pregătească o mică surpriză. Asta îți dă încredere.

Balanță 27 martie

Nu-ți place prea mult să fii în contact cu o anumită persoană, darămite să continui să vorbești la telefon. E bine să te deconectezi. 

Scorpion 27 martie 

Fii atent la cuvintele tale astăzi. Conform horoscopului celor stăpâniți sub zodia Scorpionului, sunt momente în care nu vă este clar ce vreți să spuneți. Este adevărat că s-ar putea să ai un ton mai sumbru, asta pentru că gândurile tale merg în alte zone. 

Săgetător 27 martie 

Conform horoscopului de duminică, fă o mică reflecție sau o activitate care te face cu adevărat să te bucuri sau să te simți mai bine.

Capricorn 27 martie 

Chiar daca nu iți doresti asta, azi este timpul sa te ocupi de anumite chestiuni care nu te-au făcut să te simți prea bine sau confortabil, pentru ca par plictisitoare și nu prezintă interes, dar gandeste-te ce oportunități ți-ar putea oferi. 


Vărsător 27 martie 

Un prieten îți spune ceva care te face să visezi la planuri importante.



Pești 27 martie 

Horoscopul zilei de duminică: nu te va bucura prea mult să fii nevoit să asculți ceva ce îți spun ceilalți și poate chiar să fie ceva tensiune în jurul tău. Respiră adânc și gândește-te ce este mai bine pentru tine și familia ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel