Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 27 decembrie - 2 ianuarie 2022. Berbec, vin vești bune. Leu ești total vrăjit. Ce aduce ultima săptămână din an pentru zodii
WhatsApp
Verifică-ți horoscopul pentru săptămâna 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022. Descoperă-ți horoscopul complet despre sănătate, bani și dragoste pentru toate semnele zodiacale.
Horoscop 27 decembrie - 2 ianuarie 2022. Berbec, vin vești bune. Leu ești total vrăjit. Ce aduce ultima săptămână din an pentru zodii

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Influențele astrale prevăd că această săptămână va fi foarte pozitivă pentru tine. Vin vești bune. Eliberați energie bună și alții o observă, aura voastră este într-un moment foarte bun.

Horoscopul tău săptămânal prezice că în această săptămână superiorii tăi vor avea încredere în tine cu un proiect important. Vei avea o mare responsabilitate. Trebuie să știi să te organizezi, pentru că ai o mare putere în mâinile tale.

Săptămâna aceasta este posibil să suferiți o mică stare generală de rău. Nu te speria, ca nu este nimic. Este doar din cauza unui pic de stres, relaxează-te.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

În timpul săptămânii trebuie să te conectezi cu realitatea și să nu mai fantezi. A visa este grozav, dar mai întâi ar trebui să fii realist. Îndeplinește cele mai imediate obiective pentru a putea mai târziu să mergi la visul tău.

Săptămâna aceasta vei fi o persoană foarte recunoscută în munca ta. Acorzi foarte multă atenție fiecărui detaliu și asta te face o persoană unică. Continuați să lucrați așa.

În timpul săptămânii cineva va încerca să te ispitească cu mâncare nesănătoasă. Nu accepta oferta lui. Fă-o cu respect și argumentează că încerci să mănânci mai sănătos.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Influențele astrale din această săptămână vă avertizează că ar trebui să acordați atenție mediului înconjurător. Sunt lucruri care se dezechilibrează. Trebuie să fii atent ca să poți opri la timp, să găsești o soluție.

Săptămâna aceasta te vei grăbi să-ți atingi obiectivele la locul de muncă. Nu te stresa pentru că obiectivele sunt mai complexe decât par, pentru lucrurile se merge încet. Dacă aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să întrebați colegii dumneavoastră.

Ai senzația că plictiseala prinde putere în viața ta. Pentru a o contracara, trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, în această săptămână vei avea un aspect fabulos, care va lasa pe mulți fără suflare. Dorința de a începe bine noul an iese din fiecare din porii tăi și fizicul tău o face evident. 

Acest lucru se reflectă în atitudinea ta la locul de muncă. Dai dovadă de încredere în tine, ceea ce face tot ce spui mai credibil ca niciodată.

Atât de multe întâlniri sociale și de familie din ultimele zile au lăsat amprenta asupra nivelului tău de energie. Încercați să vă odihniți bine în următoarele zile.

Leu (23 iulie - 23 august)

Nu-ți vei lua ochii de la o persoană în următoarele zile, Leu. Ești total vrăjit și asta te face să nu te mai gândești la tine. Nu lăsa fericirea altcuiva să fie mai presus de a ta.

Odată cu sosirea noii săptămâni te vei simți foarte motivat să-ți realizezi proiectele. Acest lucru te va face foarte productiv în munca ta.

În cele din urmă, veți fi serios să vă puneți în formă. Vei fi surprins de cât de bună ai starea fizică.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Horoscopul dumneavoastră săptămânal indică faptul că vă aflați într-un moment de stimă de sine scăzută și acest lucru vă afectează relațiile personale. Mintea ta face o mișcare proastă asupra ta, de aceea ar trebui să începi să te iubești mai mult.

Acest lucru te afectează la locul de muncă, crezi că nu ești capabil să realizezi ceea ce îți propui. Amintiți-vă că nu este cazul. Tu ești cel care stabilește limitele.

Până la sfârșitul acestei săptămâni îți vei da seama că trebuie să schimbi gândirea. Vei încerca să vezi lucrurile într-un mod mai pozitiv.

 

Horoscopul pentru săptămâna 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, profită de ultima săptămână a anului pentru a rezolva diferențele cu cei din jur. Lasă totul bine legat pentru a începe noul an fără a fi nevoie să te întorci.

La nivel de muncă, ar trebui să te lași să iei criticile personal. Încercați să fiți obiectivi și să reacționați într-un mod mai atent la ceea ce ar putea spune. Dacă poți depăși impulsivitatea, succesul profesional este garantat.

Cât despre sănătate, ești bine, dar vei fi oarecum sensibil. Te întristează să mai lași un an să treacă, dar vrei și să-l întâmpini pe cel nou cu brațele deschise.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) 

Scorpion, ia tot timpul necesar pentru a lua decizii, deoarece acestea vor marca destinul vieții tale. Gândește-te la consecințele schimbărilor pe care decizi să le faci înainte de a le face pentru a te asigura că vor fi benefice pentru tine.

La nivel de muncă, vei simți că trebuie să faci o schimbare în viața ta. Observați că în prezent nu progresați așa cum ar trebui. Nu ezitați să evaluați toate opțiunile pentru a obține o îmbunătățire pentru viitorul dumneavoastră profesional.

Pentru a vă bucura de sănătate este important să vă controlați dieta. Alege foarte bine ceea ce mănânci și evită excesele.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sagetator, Horoscopul tău pentru această săptamană, în domeniul iubirii, îți recomandă să te deschizi pentru a cunoaște oameni noi. Te simți blocat de mult timp și asta te-ar putea ajuta să evoluezi.

Din punct de vedere profesional, pe tot parcursul acestei săptămâni ți-ar putea oferi sarcini care nu-ți plac prea mult. Având în vedere acest lucru, tot ce poți face este să fii sincer cu tine și cu colegii tăi și să încerci să ajungi la un acord.

Pentru sănătatea ta fizică și psihică, ideal ar fi dacă te-ai hotărât să mergi la plimbare cel puțin o jumătate de oră pe zi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, în domeniul relațiilor, vei simți că nu te potrivești cu oamenii din jurul tău. Nu uitați că această percepție este trecătoare și că se va întâmpla.

În ceea ce privește economia, amintiți-vă că nu trebuie să cheltuiți prea mult în aceste sărbători. Nu scapă de sub control și fii responsabil cu economiile tale.

În această săptămână te vei simți cu adevărat copleșit. Ar trebui să încerci să iei pauze care să te ajute să te simți mai calm. Fă-ți puțin timp pe zi pentru a practica yoga sau meditația și relaxează-te, această terapie va fi grozavă pentru sănătatea ta.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Vărsător, în domeniul iubirii, Horoscopul tău prezice că nu trebuie să fii nerăbdător. Schimbările majore necesită timp să apară, așa că nu fi copleșit dacă nu vin. Totul în ritmul său.

În domeniul profesional, săptămâna aceasta trebuie să explici clar, atât ție, cât și celorlalți, care este limita pe care nu o poți depăși. Stabilirea liniilor directoare vă va ajuta să avansați, atât financiar, cât și profesional.

De asemenea, amintește-ți că este foarte bine pentru sănătatea ta să îți permiți din când în când să-ți împlinești o poftă.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Stelele indică faptul că relațiile cu rudele tale cele mai apropiate se vor îmbunătăți în zilele următoare. Cel mai bun lucru pentru tine va fi să ai o relație bună, știi ce se spune, familia este pe primul loc.

Astrele indică faptul că, după efortul și perseverența pe care le-ai depus în proiectele tale, îți vor oferi satisfacție și bunăstare în zilele următoare. Nu vă abateți și continuați așa.

Faptul de a dormi îți va oferi trupului și sufletului o odihnă și se va umple cu energia de care vei avea nevoie în următoarele zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel