Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 26 iunie pentru toate zodiile: Taur, ai bani de încasat; Rac, pregătește-te de fluturi în stomac
WhatsApp
Citește horoscopul pentru duminică, 26 iunie 2022 și află ce ți-au pregătit astrele în relațiile tale romantice, la muncă și în viața de zi cu zi. Previziuni complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 
Horoscop 26 iunie pentru toate zodiile. Taur, ai bani de încasat; Rac, pregătește-te de fluturi în stomac

Dacă te-ai născut astăzi: Rezervat atât în temperament, cât și în impulsuri, aveți tendința de a delibera cu atenție înainte de a lua o decizie. Aveți o fire timidă și sensibilă la criticile celorlalți. Odată ce oamenii ajung să te cunoască cu adevărat, sunt surprinși de simțul debordant al umorului.

Horoscop 26 iunie - Berbec

O situație tensionată la orizont: familia nu va răspunde la solicitările dumneavoastră, însă o rudă mai îndepărtată v-ar putea oferi o nouă perspectivă asupra situației. Ziua de duminică este una favorabilă din punct de vedere social și sentimental, deci bucurați-vă de o ieșire cu prietenii.

Horoscop 26 iunie - Taur 

Probabil că nu veți reuși să încasați banii care vă sunt datorați, dar veți obține alt tip de venituri obținute prin muncă. Satisfacție pe plan social. Atenție la sănătate, ar putea apărea mici probleme, însă nimic grav.

Horoscop 26 iunie - Gemeni

Gemenii vor fi puțin mai retrași decât de obicei. Ideal ar fi să nu țineți problemele doar pentru voi, ci să le vorbești cu un prieten. Ați putea primi o ofertă de muncă sau de o colaborare, însă ceva nu sună bine acolo și se vor ridica multe semne de întrebare.

Horoscop 26 iunie - Rac 

O conversație intimă cu un prieten apropiat sau un membru al familiei va fi extrem de benefică. Comportamentul nepotrivit al unui copil sau rudă de vârstă mai mică vă va pune într-o situație jenantă. Seara se anunță una romantică, așa că pregătiți-vă de fluturi în stomac.

Horoscop 26 iunie - Leu

Chiar dacă vei fi ager și intuitiv, nu trebuie să faci judecăți pripite. Vei primi și banii pe care îi așteptai și vei putea pleca rapid. Dacă alții își fac planuri de vacanță, voi plănuiți ceva modificări în casă.

Horoscop 26 iunie - Fecioară

Dimineața nu începe bine pentru Fecioare, care s-ar putea confrunta cu niscaiva certuri. Din acest motiv, programul ar putea fi dat peste cap. În dragoste, sentimentele se vor aprofunda.

Horoscop 26 iunie pentru toate zodiile

 

Horoscop 26 iunie - Balanță

Chiar dacă intuiția ta a fost bună, bunul simț va fi cel care te va ajuta în muncă și în relațiile sociale. Duminică se anunță întâlniri importante sau o reîntâlnire cu niște prieteni vechi.

Horoscop 26 iunie - Scorpion 

Unii dintre scorpioni vor avea ocazia să vorbească în public sau în fața familiei extinse reunite. Vor fi făcute niște anunțuri importante, așa că mare atenție. Veți planifica o excursie specială cu partenerul dumneavoastră. Rezultate bune în relația cu prietenii.

Horoscop 26 iunie - Săgetător 

Bunătatea și bunăvoința ta îți vor deschide uși importante pentru carieră, dar nu va fi un moment potrivit în care să soliciți o colaborare. Rudele te vor sprijini financiar, în cazul în care treci printr-o pasă mai proastă. 

Horoscop 26 iunie - Capricorn

Veți lucra bine în echipă și veți obține beneficii prin intermediul unui prieten. Dacă dimineața începe greu, mai târziu, în cursul zilei, vă veți simți fericit și într-o dispoziție festivă.

Horoscop 26 iunie - Vărsător

Duminică este o zi favorabilă din punct de vedere financiar, cu condiția să dați dovadă de prudență. Va fi o idee bună să satisfaceți dorințele unei rude. O problemă etică vă va îngrijora.

Horoscop 26 iunie - Pești

Încercați să obțineți ceea ce doriți fără să fiți prea autoritar. Cooperează cu familia ta și controlează-ți temperamentul. O sarcină va fi îndeplinită în mod satisfăcător. 

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel