Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 23 februarie. Fecioarele primesc o ofertă „periculoasă“, Capricornii stau pe un butoi cu pulbere: Previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul zilei de miercuri, 23 februarie 2022 pentru toate semnele zodiacale. Aici puteți găsi previziuni pentru dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 
Horoscop 23 februarie. Fecioarele primesc o ofertă „periculoasă“, Capricornii stau pe un butoi cu pulbere: Previziuni complete

Miercuri, 23 februarie 2022, o zi în care oamenii își scot la iveală cele mai rele calități, ceea ce devine o problemă atât pentru cei din jur, cât și pentru ei înșiși. 

Nemulțumirea față de sine și față de viață pe care mulți o pot simți dimineața se poate transforma pe parcursul zilei în iritare și chiar agresivitate. În ciuda acestui fapt, este necesar să vă mențineți echilibrul - vă va ajuta să evitați să faceți lucruri de care v-ar fi rușine mai târziu. 

 

Horoscop 23 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec (21.03 - 20.04)

Este necesar să se respecte planul schițat pentru ziua respectivă: este posibil să existe oameni care vor vorbi pentru a reduce sarcina - nu este o chestiune de principiu - nu-i ascultați. 

Taur (21.04 - 21.05)

Este de dorit să anulați toate întâlnirile de afaceri și negocierile și să refuzați să comunicați cu șeful dumneavoastră - în orice caz, relația, de care depinde foarte mult din punct de vedere profesional și financiar, va fi stricată. 

Gemeni (22.05 - 21.06)

Întâlnirile romantice, precum și întâlnirile cu rudele, chiar dacă au fost planificate, în prealabil, pentru această zi, ar trebui amânate, cu excepția certei, care de altfel se va prelungi mult timp, nu vor aduce nimic. 

Rac (22.06 - 22.07)

Este important să ai grijă nu numai la acțiunile și cuvintele tale, ci și la gândurile tale: o dorință rea, neintenționată, o scăpare a minții, se va împlini repede și apoi, din păcate, se va întoarce. 

Leu (23.07 - 21.08.)

La locul de muncă, este important să te ocupi doar de responsabilitățile tale imediate, fără să te implici în intrigi de culise: nu numai că îți vor lua timp, dar îți vor strica și reputația. 

Fecioară (22.08 - 23.09)

Primirea unei oferte profesionale lucrative - cum ar fi acceptarea unui nou post sau mutarea la un alt loc de muncă - nu este atât de profitabilă pe cât pare la prima vedere - acest pas trebuie gândit bine. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Balanță (24.09 - 23.10)

La provocări, al căror scop în această zi este să vă scoată din echilibru, chiar și persoanele apropiate sunt capabile astăzi să vă aducă la disperare - nu reacționați la ele, este mai bine să lăsați cuvintele furioase să vă treacă pe lângă urechi. 

Scorpion (24.10 - 22.11)

Ziua este nefavorabilă pentru proiecte profesionale serioase, dar, dacă nu puteți sta cu mâinile în sân în această perioadă, trageți în sus "cozile" acumulate, oricum nimeni nu o face pentru dvs.

Săgetător (23.11 - 21.12)

Înainte de a vă grăbi să veniți în ajutorul unei persoane, care vă cere, asigurați-vă că are cu adevărat nevoie de voi - cel mai probabil va fi vorba de o fraudă banală. 

Capricorn (22.12 - 20.01)

Ziua în care flăcările scandalului se pot aprinde din orice scânteie - cea mai neînsemnată - așa că încearcă să nu te implici în conflicte, chiar dacă ți se va părea că trebuie să o faci. 

Vărsător (21.01 - 18.02)

Ziua este nefavorabilă pentru orice tranzacție financiară: în special nu se recomandă semnarea unor documente importante, de care depinde bunăstarea ta financiară - atât acum, cât și în viitor. 

Pești (19.02 - 20.03.)

Ar trebui să ai mereu grijă la ceea ce spui, dar astăzi - mai ales: orice cuvânt neglijent este plin de conflicte, "mulțumită" cărora va fi ușor să-ți faci un dușman serios. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel