Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 22 septembrie. Racii obțin un profit neașteptat; se anunță o nouă etapă pentru Scorpion: Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Horoscop zilnic pentru joi, 22 septembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.
Horoscop 22 septembrie. Racii obțin un profit neașteptat; se anunță o nouă etapă pentru Scorpion: Previziuni pentru toate zodiile

Astrele sunt gata să te răsplătească cu determinare și mult potențial. În plus, ziua va fi predispusă la soluții neconvenționale, ceea ce înseamnă că șansele tale de a rezolva orice problemă vor fi foarte mari, mai ales dacă îți canalizezi energia în direcția potrivită. 

Vezi și: Horoscop special. Șase planete retrograde în septembrie 2022: Ce înseamnă și cum afectează zodiile?

Berbec

Astrele îl îndeamnă pe Berbec să se gândească la cum să își ridice ștacheta. Chiar dacă este mai mult sau mai puțin mulțumit de locul sub soare pe care îl ocupă, nu este un motiv pentru a se opri. Trebuie să continui să mergi înainte! Este o zi excelentă pentru a te gândi la pașii concreți pe care Berbecul îi poate face pentru a urca măcar cu o treaptă pe scara profesională, socială sau de altă natură. Vorbești cu șefii tăi? Implementați proiectul dumneavoastră de lungă durată? Continuă drumul! Nu așteptați ca altcineva să o facă pentru voi.

Taur

Taurul ar trebui să fie de două ori mai precaut: sunt posibile tot felul de încurcături și neînțelegeri jenante în toate domeniile vieții sale. O prudență deosebită trebuie exercitată în cazul banilor. Horoscopul avertizează că Taurul poate fi implicat într-o dispută pe teme financiare și chiar se poate trezi nevoit să se justifice! Pentru a evita ca acest lucru să se întâmple, ar trebui să se ocupe mai atent decât de obicei de problemele legate de bani.

Gemeni

Tot ce se află în mâinile Gemenilor va lua foc (în sensul bun) și fumul se va împrăștia în jurul lor! Gemenii sunt militanți, sunt gata să își depună eforturile pe orice front de lucru! Un alt lucru este că situația, parcă în bătaie de joc, le va cere din când în când să-și mute atenția de la o sarcină la alta. Din această cauză, Gemenii activi riscă să își petreacă întreaga zi practic în zadar. Pentru a evita acest lucru, astrele îi sfătuiesc, în ciuda provocărilor, să se concentreze doar pe ceva.

Horoscop 22 septembrie: Racii obțin un profit neașteptat

 

 

Rac

O zi excelentă pentru toți cei din Rac implicați în afaceri sau care pur și simplu nu intenționează să își rateze profiturile! Astrele le oferă Racilor șansa de a obține un profit chiar și acolo unde nu se așteptau. Totuși, acest lucru nu are nimic de-a face cu banii găsiți pe drum. Racul poate conta pe darurile generoase ale sorții doar dacă, înainte de a investi mult timp și efort într-un proiect. Chiar dacă a fost cu mult timp în urmă, iar Racula încetat deja să mai spere la rezultat.

Leu

O zi bună pentru a face planuri strategice pentru viitor. Creierul Leilor va funcționa clar, iar gândirea va fi caracterizată de globalism, așa că ar fi neproductiv să folosiți această zi pentru treburile casnice de zi cu zi. De altfel, astrele nu prea au legătură cu firea umilă a Leului, dar Leul nu va avea egal când vine vorba de a pune la cale planuri ingenioase. Leul nu va regreta planificarea zilei: ideile îl pot duce pe culmi noi!

Fecioară 

Fecioara este cea mai potrivită pentru a construi castele aeriene - acestea vor fi temeinice și pot fi construite chiar pe pământ într-o zi. Ziua înzestrează Fecioara cu o imaginație puternică, astfel că ideile, proiectele și planurile creative se pot revărsa din ea una câte una. Desigur, în timp, unele dintre aceste idei vor dispărea, dar Fecioara ar trebui să le asculte chiar și pe cele mai fantastice și de necrezut dintre ele.

Horoscop 22 septembrie: Se anunță o nouă etapă pentru Scorpion

 

Balanță

Balanțele au toate șansele să privească dincolo de orizont: situația le va pune în fața a ceva relevant pentru viitor. Poate că va fi vorba de idei și evoluții științifice, de înaltă tehnologie sau de un film SF. Sau poate că Balanța va întâlni o persoană a cărei gândire ieșită din comun nu cunoaște limite. Astrele sfătuiesc Balanța să-și deschidă mintea la idei îndrăznețe. Viitorul este aproape aici! Iar cel care nu crede în asta, este condamnat să rămână pentru totdeauna în urmă.

Scorpion

Se anunță o nouă etapă pentru Scorpion! Nu trebuie să se teamă, dimpotrivă, ziua îi va oferi noi oportunități și perspective. Circumstanțele sunt, în general, bune pentru Scorpion și, deși în viitorul apropiat pot exista inevitabilele griji și dificultăți ale perioadei de tranziție, astrele horoscopului asigură: totul va fi bine. Scorpionul va fi capabil nu numai să-și mențină poziția, ci și, în unele cazuri, va avansa cu mult.

Săgetător 

Orice ar începe să lucreze Săgetătorii, astrele îi sfătuiesc să nu se grăbească, deoarece există riscul de a lua o decizie pripită. Acesta va fi înclinat să facă mișcări pripite, precipitate! La un moment dat, Săgetătorului i se poate părea că tergiversarea este ca moartea, iar dacă a cedat acestui impuls, ar putea avea ghinion. Pentru a evita să facă greșeli (iar aceste greșeli sunt costisitoare) Săgetătorul va trebui să se controleze. Este mai bine să nu faci nimic decât să fii învinuit pentru mișcările prost gândite.

Horoscop joi, 22 septembrie 2022: Previziuni pentru toate zodiile

 

Capricorn

Capricornul va da din aripi ca un fluture și va înțepa ca o albină! Primul se referă la afacerile și responsabilitățile sale imediate, iar al doilea se referă la concurenții săi, care ar fi bine să nu-i stea în cale. Detractorii Capricornului nu pot fi decât înțelegători: orice încercare de a-i pune bețe în roate poate transforma Capricornul într-un instrument al răzbunării, folosindu-l inteligent împotriva dușmanilor săi.

Vărsător

Astrele sfătuiesc Vărsătorul să nu urmeze pe altcineva în nicio privință, ci să meargă pe propriul curs. Fără îndoială, nu este ușor, dar ziua îi înclină pe Vărsători spre independență, spre căutarea propriului drum în viață și a propriului "eu" unic. Acest lucru nu înseamnă că Vărsătorul trebuie să se opună celorlalți, dar dacă vrea să realizeze multe, trebuie să își caute propriul drum și să nu fie ca toată lumea.

Pești

În toate chestiunile, Peștilor le va fi greu să distingă importantul de neimportant. Aceștia pot acorda o importanță sporită chestiunilor secundare și, în același timp, pot uita complet de responsabilitățile lor primare. Peștii își vor petrece cea mai mare parte a zilei făcând lucruri care pur și simplu s-au întâmplat să fie primul lucru care le-a atras atenția sau ceva care i-a interesat. Cu toate acestea, dacă Peștii nu au nicio treabă urgentă care ar avea de suferit de pe urma unei astfel de dezorganizări, ziua va fi productivă, pentru că, indiferent de ceea ce își asumă, o vor face temeinic, "la obiect".


-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3     

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel