Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 22 iulie 2022. Taur, vei avea multe griji. Capricorn, fii atent la capcane! Previziuni zilnice complete pentru toate zodiile
WhatsApp
Citește horoscopul pentru vineri, 22 iulie 2022 și află ce ți-au pregătit astrele în relațiile tale romantice, la muncă și în viața de zi cu zi. Previziuni complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.
Horoscop 22 iulie 2022. Taur, vei avea multe griji. Capricorn, fii atent la capcane! Previziuni zilnice complete pentru toate zodiile

Berbec

O rază nearmonică a lui Saturn va face ziua să nu fie excesiv de plăcută, ci mai degrabă predispusă la emoții negative, care ți se pot întâmpla cu rațiune sau fără. Viața intimă sau familia îți pot crea probleme. Într-un fel sau altul vei lua o cană mică cu apă rece.

Taur

Vei fi asaltat de griji economice, îndoieli sau nesiguranțe cu privire la situația ta sau la modul de a-ți rezolva problemele. Uneori vor fi îndoieli sau temeri bine întemeiate, dar în alte cazuri vor fi pur și simplu speculații fără sens. În orice caz, fii prudent în afaceri și finanțe.

Gemeni

Dispoziția astrelor te va face să scoți vineri latura ta cea mai rece, cerebrală și premeditată, deși asta, departe de a fi un lucru rău, te va ajuta să te bucuri de o zi foarte favorabilă și predispusă la succes sau realizări, mai ales la locul de muncă. Vei avea noroc în călătorii și relații.

Rac

Vineri îți vei etala marea ta sensibilitate mai mult ca niciodată și vei căuta iubirea și tandrețea ca aerul pe care îl respiri, pentru că în adâncul sufletului tău te simți foarte vulnerabil în mijlocul acestei lumi violente. Dar este o zi bună pentru tine pentru că întotdeauna va exista cineva care te va ține în brațe.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Leu

În exterior ai succes și alții te admiră sau chiar te invidiază, mulți vor să te imite sau să-ți caute prietenia. Totuși, în adâncul sufletului tău, vineri nu te vei simți bine, întristarea sau angoasa îți vor pune stăpânire pe inimă deși cei în jurul tău nu vor observa. Ei te adoră, dar te vei simți trist.

Fecioară

Vineri te așteaptă ziua obișnuită de luptă și muncă până la epuizare, dar fără să primești nicio recompensă. Ai putea chiar să descoperi că te strofoci prea mult pentru a lucra și a rezolva toate problemele, dar apoi laurii se dau altora. Dar nu ar trebui să vă faceți griji, este doar o zi proastă.

 

Horoscop zilnic 22 iulie 2022

 

Balanță

Vineri va trebui să te confrunți cu ceva care prin natura ta este deosebit de neplăcut pentru tine, să te confrunți cu tensiuni, lupte, neînțelegeri sau conflicte, fie în munca ta, fie în viața intimă sau poate chiar în ambele. Te afli tocmai într-un moment în care ai nevoie de liniște și de a fi într-un mediu de armonie.

Scorpion

Foarte recent ai fi putut arunca totul și totuși vineri te vei descoperi mult mai pozitiv și capabil să atragi norocul și succesul, mai ales în activitățile tale de muncă și sociale. Deși în exterior pari ermetic, în realitate impulsurile și emoțiile tale sunt cele care îți controlează viața și destinul.

Horoscop. Cele mai insensibile semne ale zodiacului. Aceste patru semne sunt de neclintit în fața emoțiilor

Săgetător

Ai grijă cu cei din jur, mai ales cu prietenii sau cei în care ai cea mai mare încredere, nu tot ce strălucește este aur, mai ales ai grijă dacă te alături cu cineva pentru a face afaceri sau trebuie să depui niște bani sau să semnezi un fel de document. Norocul va fi cu tine, dar ai grijă ce faci.

Capricorn

Ai grijă la capcane și trădări, mai ales în probleme de muncă și financiare, există pericole care atârnă asupra ta chiar dacă nu le vezi, așa că nu ar trebui să ai încredere în nimic altceva decât în ​​tine. O persoană care îți este foarte aproape și îți împărtășește multe lucruri este de fapt dușmanul tău. 

Vărsător

Vineri viața sentimentală va avea o importanță mai mare decât în ​​mod normal pentru tine, chiar dacă este doar în mintea ta. Pentru tine este esențial să trăiești viața pe care ți-o dorești și, de asemenea, să fii alături de persoana despre care îți vorbește inima, iar vineri vei simți aceste lucruri mai intens decât în ​​alte momente și cu suișuri și coborâșuri emoționale.

Pești

În ciuda faptului că astrele nu vor fi tocmai potrivite, totuși, pentru tine, vineri va fi o zi în care te poți bucura de puțin mai multă liniște sau în care vei avea picioarele pe pământ. Te vei gândi mai mult la tine, vei avea și o bucurie legată de bani sau alte bunuri materiale.

Horoscop. Cele mai toxice perechi ale zodiacului: Taur și Scorpion vor duce un război. Leu, nu intra niciodată într-o relație cu un Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel