Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 21 martie. Taurii pot întoarce lumea cu gândurile lor; schimbări importante îi așteaptă pe Capricorni: Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de marți, 21 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.
Horoscop 21 martie. Taurii pot întoarce lumea cu gândurile lor; schimbări importante îi așteaptă pe Capricorni: Previziuni pentru toate zodiile

Astrele din horoscopul tău te vor umple cu generozitate de energie activă, determinare și încredere în propriile capacități. Toate acestea sunt cu siguranță foarte pozitive. Trebuie doar să vă doriți și puteți realiza orice! Cu toate acestea, există o capcană, pentru că dacă nu vrei să o faci, atunci va fi mult mai dificil să te inspiri să faci ceva ca de obicei.

Horoscop zilnic, 21 martie. Taurii pot întoarce lumea cu gândurile lor

 

 

Berbec

Circumstanțele nu îl vor lăsa pe Berbec să se relaxeze și să facă ce crede de cuviință. Dimpotrivă, se vor înghesui să acționeze din când în când. Berbecul va trebui să accepte aceste reguli ale jocului și, la sfârșitul zilei, s-ar putea chiar să le prindă gustul. În acest proces, Berbecul este capabil să descopere cu surprindere că creierul său funcționează în mod surprinzător de clar și concis, oferindu-i mișcări grațioase la care nu s-ar fi gândit înainte.

Taur

Fericirea Taurului este în propriile sale mâini! Sau, mai degrabă, în propriul cap. Astrele din horoscop spun că prin puterea gândului Taurul este foarte capabil să schimbe lumea din jurul său. Nu ești sigur în privința unor afaceri? Spune că este în puterea ta. Te simți lipsit de energie? Convinge-te că ești plin de energie și entuziasm! Horoscopul astrelor promite că vei face ceea ce spui. Principalul lucru pentru Taur este să gândească în mod corect, pentru că nu doar gândurile pozitive au capacitatea de a se împlini!

Gemeni

Gemenii ar putea avea dificultăți în ceea ce privește autoorganizarea și disciplina: vor dori brusc să rupă ritmul monoton al vieții lor. Nu vă împotriviți acestui sentiment! Astrele din horoscop promit că cedând dorinței de a face ceva spontan, din suflet, Gemenii nu vor da greș. Acest impuls poate aduce noi experiențe și emoții în viața lor, dar și să dea naștere unor noi proiecte care au toate șansele să aibă succes.

Horoscop 21 martie 2023: Previziuni complete pentru toate zodiile

 

Rac

Va fi dificil pentru un Rac să se concentreze asupra unui singur lucru, deoarece sunt atât de multe lucruri de văzut și de făcut în jurul lor, încât nu pot ține ochii deschiși! De-a lungul zilei, viața este capabilă să îi arunce în față ceva interesant și provocator care îl va determina să își schimbe atenția. Experiențe noi, oameni, idei, planuri, lucruri de făcut... capacitatea de concentrare a Racului este aproape de un minim absolut. Dar Racul va fi deschis la tot felul de influențe și idei noi. Dacă nu cumva, bineînțeles, acestea au intrat pe o ureche, vor ieși imediat pe cealaltă.

Leul

Leul va da dovadă de o formă de luptă excelentă! Iar cei din jur vor putea aprecia acest lucru, pentru că Leul se va lupta cu ei. Cu toate acestea, în ochii Leului totul poate părea exact invers: din punctul său de vedere, oamenii din jur sunt cei care îl vor provoca, obligându-l să se apere. Dar un fapt este un fapt: Leul va fi înclinat să obțină ceea ce vrea el, acordând puțină atenție opiniilor și intereselor celorlalți.

Fecioară

Mintea Fecioarei este capabilă să sară cu ușurință de la un lucru la altul - capul ei va fi plin de idei! Acest lucru nu înseamnă că toate gândurile ei vor fi valoroase, dar mintea Fecioarei va fi deschisă și lipsită de șabloane, ceea ce înseamnă că probabilitatea ca ea să producă vreo idee foarte bună este mare. Principalul lucru este să fie capabilă să aleagă din mulțime gândurile cu adevărat valoroase. Și tocmai cu asta, așa cum promit astrele horoscopului, Fecioara ar putea avea probleme.

 

Nu rata: Saturn în Pești, intrare triumfală din 7 martie 2023. Începe o nouă eră: Schimbări pentru întreaga lume și pentru fiecare zodie

 

Balanță

Balanța se poate lăsa dusă cu capul de orice problemă, chiar și cea mai mică. O melodie intruzivă care îți zvâcnește în cap; o problemă de serviciu care nu te lasă să te odihnești; emoții puternice pentru cel mai mic lucru - toate acestea îi vor scoate din minți pe cei din Balanță, împiedicându-i să se concentreze pe ceva cu adevărat important. Totuși, acest lucru are avantajele sale: prin scufundarea în microcosmosul lor, Balanța este capabilă să înțeleagă esența lucrurilor până la atomi și molecule. Acest lucru îi va ajuta în chestiuni care necesită meticulozitate și specificitate.

Scorpion

Astrele horoscopului îi sfătuiesc pe Scorpioni să își găsească drumul, dacă nu spre inimile celor din jur, atunci măcar spre mintea lor. Oamenii de a căror opinie Scorpionul ține la părerea lui vor putea aprecia pe deplin ideile sale noi și abordarea neconvențională. În timp, acest lucru îi va permite să își consolideze poziția sau să își ridice statutul. Așadar, Scorpionilor, nu pierdeți timpul: dacă vreți să vă arătați intelectul în cea mai bună lumină posibilă, mergeți înainte cu îndrăzneală!

Săgetător

Săgetătorul poate veni cu o mulțime de idei în ceea ce privește gospodăria, amenajarea cabanei sau a casei. De îndată ce vor apărea, ele îi vor cere să acționeze decisiv. Și cum aceste lucruri nu pot fi făcute de unul singur, Săgetătorul va dori să implice membrii familiei în punerea în aplicare a planurilor sale. Această atitudine autoritară este capabilă să-i provoace Săgetătorului multe critici din partea celor apropiați. Afacerile sunt afaceri, dar de ce să fie la comandă? Și oare Săgetătorul este chiar atât de sigur de planurile sale ambițioase?

Horoscop marți, 21 martie: schimbări importante îi așteaptă pe Capricorni

Capricorn

Casa sau biroul Capricornului poate fi o dezordine teribilă - Capricornul, chiar dacă vrea, este puțin probabil să poată scăpa de dezordine. Astrele din horoscop spun că în viața lui urmează o schimbare, iar haosul din jurul său este doar o reflectare a acestui proces. Capricornul va fi prea prins de noile idei și planuri globale pentru a pierde timpul cu curățenia banală. Cu toate acestea, până la urmă, nu-i va face rău să o facă.

Vărsător

Vărsătorului i se poate prezenta o oportunitate foarte tentantă legată de finanțe - dacă o va refuza, o va regreta pentru mult timp. Poate că un nou proiect îl va obliga pe Vărsător să renunțe la vechiul plan de acțiune sau chiar să dea înapoi în legătură cu o anumită problemă. Dacă Vărsătorul este convins că noii săi pași vor fi mult mai eficienți decât cei vechi, ar trebui să își asume riscul.

Pești

Peștii au toate șansele să facă ceva foarte util nu doar pentru ei înșiși, ci și pentru ceilalți - dar numai dacă reușesc să transmită esența ideilor lor inovatoare celor din jur. Astrele horoscopului le promit Peștilor că potențialul lor intelectual va atinge cote exorbitante, dar comunicarea cu ceilalți va fi punctul lor slab. Doar prin răbdare și diplomație, Peștii vor reuși să evite certurile și să meargă mai departe cu ideile lor. 

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel