Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 21 - 27 martie 2022. Soarele intră în Berbec, începe Noul An Astrologic: Vin banii pentru Pești! Cum va fi săptămâna pentru toate zodiile
WhatsApp
Horoscop săptămânal 21 - 27 martie 2022.  Aflați ce vă rezervă astrele în materie de muncă, sănătate și dragostea în zilele următoare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.
Horoscop 21 - 27 martie 2022. Soarele intră în Berbec, începe Noul An Astrologic: Vin banii pentru Pești! Cum va fi săptămâna pentru toate zodiile

Horoscopul săptămânal 21 - 27 martie 2022 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Pe data de 20 martie avem parte de echinocțiul de primăvară, adică momentul în care Soarele intră în zodia Berbec și începe Noul An Astrologic. 

Luni, 21 martie este Ziua Puterii, primul răsărit al noului an astrologic. Potențialul zilei contribuie la transformări calitative, iar puterea spirituală și mentală crește. Majoritatea oamenilor par să se trezească, să găsească inspirație și credință într-un viitor luminos, să intre într-o stare de unitate completă cu ritmurile universului. Informații importante, care vor fi primite luni, pot ajuta la rezolvarea problemelor legate de străinătate, acte, studii superioare. Jupiter se conectează cu Mercur – aspectul ajută să gândești grandios, să vezi imaginea în general. Atmosfera exterioară va fi armonioasă, bună, va ajuta la găsirea soluțiilor potrivite chiar și la cele mai dificile sarcini din viață.

Marți, 22 martie, Marte și Uranus în tensiune - o zi periculoasă, oamenii tind să se comporte agresiv, să lupte pentru drepturile lor, să ignore restricțiile. Numărul de accidente va crește în această zi, mulți vor observa și că echipamentele, utilajele, mașinile în cel mai inoportun moment eșuează. Fiți foarte atenți la aparatele electrice, în general, din cauza neatenției cauzate de stresul emoțional, vă puteți afla într-o situație periculoasă. Evitați extremele, viteza, munca la înălțime.

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

Miercuri, 23 martie, Mercur în combinație cu Neptun - o zi de inspirație, paradoxuri și idei uimitoare, creșterea sensibilității față de mediu, față de gândurile și emoțiile celorlalți. Oameni cu profesii creative, scriitori, fotografi, artiști pot rezolva în această zi cele mai importante probleme legate de realizarea lor socială. Fii atent la vise în noaptea de 23 martie, în ele vei găsi indiciile necesare.

Joi, 26 martie, Mercur în armonie cu Pluto ajută la creșterea contactelor, sociabilității, popularității, antreprenoriatului, cercetării. Pot apărea informații importante care afectează multe persoane. Aspectul ajută la rezolvarea problemelor legate de bani, achiziții mari, acorduri, asigurări, impozite, testamente, resurse comune. Cauzele și forțele reale ale proceselor globale care au loc sunt dezvăluite.

Vineri, 27 martie, Mercur intră în zodia Berbec, tranzitul este favorabil persoanelor care lucrează cu informație – viteza de percepție și de obținere a informațiilor necesare în acest moment este în creștere. Totul despre călătorii, obținerea de documente, permise, este mult mai rapid. Relațiile cu rudele devin mai active, există dorința de a dobândi cunoștințe noi, de a cunoaște oameni care au păreri asemănătoare, de a participa la competiții intelectuale.

Horoscop. Cu ce ​​zodie nu ar trebui să te căsătorești vreodată. O căsnicie Săgetător - Rac va fi dezastruoasă

 

Horoscop săptămânal 21 - 27 martie 2022

 

Berbec

O săptămână de bun augur, ești plin de putere, energie, sănătate. Starea de spirit se îmbunătățește, majoritatea problemelor sunt rezolvate în mod corect, în beneficiul tău. Soarele a intrat în zodia ta în seara zilei de 20 martie și din acel moment viața ți se schimbă în bine, în ciuda atmosferei tensionate de afară. Arată-ți calități de lider, promovează-ți interesele, arată-te - trebuie să faci multe în timpul săptămânii pentru a pune bazele prosperității anului.

Taur

Totul în jur este interesant, neobișnuit și în mare parte pozitiv. Săptămâna aceasta este foarte importantă - începutul unui nou an astrologic, așa că trebuie să abordați această perioadă cu multă responsabilitate. Ai o bună ocazie să ieși din cercul vicios al împrejurărilor și să prinzi norocul în mâini.

Gemeni

Oamenii din jurul tău sunt uimiți de transformarea ta magică: atât externă, cât și internă. Dorința de a fi independent este în creștere, abilitățile organizatorice se pot manifesta. Toate acestea contribuie la realizarea profesională, la creșterea carierei, la câștigarea popularității. Pentru a nu rata oportunitățile favorabile ale perioadei - nu încercați să căutați logica în ceea ce se întâmplă. Aveți încredere în univers, nu vă fie teamă să finalizați ceea ce nu se va dezvolta. În curând ți se vor deschide noi perspective.

Rac

Această perioadă contribuie la toate problemele financiare, la soluționarea problemelor de muncă, la stabilirea de parteneriate pe termen lung. Un moment bun pentru a reorganiza afaceri, pentru a începe la un loc nou de muncă, pentru a cumpăra lucruri mari, frumoase și scumpe. Este posibil să vă mutați, să schimbați situația în litigiile de proprietate sau materiale. Potențialul energetic al săptămânii este foarte puternic, pentru a nu pierde o șansă norocoasă - acționează rapid, implică-te fără întârziere în orice proces nou.

Leu

O schimbare bruscă a condițiilor, modul obișnuit de viață poate duce la confuzie, anxietate inutilă. Nu vă fie teamă să ieșiți din zona de confort, exprimați-vă ideile cu îndrăzneală - puteți deveni un nou lider care modelează opinia publică.

Succesul îi așteaptă pe cei care se angajează în afaceri, ocupă o poziție legată de responsabilitatea financiară sau au o profesie creativă. Poate că trebuie să faci o alegere dificilă, dar trebuie să o faci dacă vrei o schimbare fericită.

Fecioară

Există dorința de leadership, de valori materiale, există dorința de a domina în compania sau echipa ta. Directorii superiori vă evaluează pozitiv perseverența, persistența, rezistența, determinarea. Acționează, declară-te - într-o săptămână vei putea pune bazele succesului viitor. Nu există timp pentru odihnă, precum și pentru viața personală în general - ești în fluxul evenimentelor, dar în general vei fi mulțumit de rezultatele acestei săptămâni.

Horoscop. Cea mai mare slăbiciune, în funcție de zodie. Fiecare nativ are un punct slab. Află care este al tău!

Balanță

O întâlnire neașteptată cu persoana potrivită te poate scoate dintr-o situație neplăcută, precum și atrage parteneri cu adevărat potriviți, oameni cu gânduri asemănătoare. Datorită percepției pozitive asupra mediului și căutării armoniei, este posibil să-ți depășești propria modestie, să obții satisfacție în multe probleme. Săptămâna este plină de evenimente, ești în centru, dă tonul pentru ceea ce se întâmplă, câștigă experiență valoroasă și oportunitatea de a-ți schimba viața conform dorințelor tale.

Scorpion

Armonizarea sinelui, dobândirea unui echilibru între activitatea socială și viața interioară, va promova dorința de a stabili legături cu membrii de sex opus. O săptămână de relații pasionale, relațiile deja stabilite vor primi un nou impuls. Sfera materială și finanțele pot avea de suferit din cauza risipei excesive, a dorinței de a fi în frunte cu orice preț. Activitatea ta publică se intensifică, cresc calitățile creative.

Săgetător

Un număr mare de conversații, diverse contacte ajută la rezolvarea problemelor de afaceri. În timpul săptămânii, cooperarea și interacțiunea cu alte persoane devin importante. Momentul este potrivit pentru negocieri și discursuri, dar numai dacă poți reține impulsivitatea și dorința de a pune capăt multor probleme deodată. Apariția de noi idei și interese, întorsătura ambiguă în relația cu colegii și partenerii, relațiile de afaceri cu sexul opus pot reveni într-o direcție romantică.

Capricorn

Comunicarea romantică se intensifică, relațiile amoroase se intensifică. Se stabilesc cunoștințe interesante, apar noi hobby-uri. O perioadă bună pentru interacțiunea activă cu un partener, restabilirea relațiilor personale și de afaceri. Manevrarea oarecum frivolă a banilor indică faptul că trebuie să fie extrem de precaut în toate măsurile financiare. Nu este exclusă posibilitatea unor pierderi din cauza unor acțiuni nesăbuite, pași imprudenți.

Vărsător

O perioadă ideală pentru comunicarea prietenoasă, pentru dragoste, căsătorie și viața de familie. Activitatea socială este în creștere, așa că trebuie să acționăm în toate direcțiile deodată - muncă, romantism, relații sociale, întâlniri cu oameni asemănători. Perioada este, de asemenea, favorabilă pentru soluționarea problemelor financiare și clarificarea litigiilor cu partenerii de afaceri. Perioada este favorabilă pentru influențarea publicului, crearea de comunități, lansarea de proiecte, demararea afacerilor.

Pești

În mod surprinzător, negativitatea externă existentă te ocolește. Atractivitatea ta crește și poți profita de acest lucru atunci când intri în contact cu sexul opus, fie că sunt șefi, subordonați sau parteneri de afaceri. Aceasta este o perioadă bună pentru dragoste, căsătorie, pentru a întări prietenii, sărbători, seri, întâlniri. Perioada este favorabilă pentru influențarea publicului, creșterea popularității și influenței. Un oarecare succes financiar, profit mult așteptat este posibil.

Horoscop. Secretele astrale pentru ca fiecare zodie să obțină succesul în 2022: Vin banii pentru Berbec, Rac și Pești!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel