Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 2021. Culorile norocoase pe care trebuie să le purtăm toată vara. Astrele nu dau greș niciodată
WhatsApp
Stelele ne pot arăta sugera mereu alegerea corectă, ca să avem succes. Astrologia ne poate recomanda ți hainele potrivite, pentru a fi mereu la modă și în concordanță cu sinele nostru. Deci, să vedem ce culori ar trebui să poarte semnele zodiacului în timpul verii 2021.
Horoscop 2021. Culorile norocoase pe care trebuie să le purtăm toată vara

Nativii Berbec și Capricorn sunt sfătuiți să poarte haine roșii, culoarea pasiunii și a aventurii. Și tocmai de aceea, culoarea roșie se potrivește perfect cu aceste semne. Vorbim, în primul rând, de Berbec. Știm cât de repede ia foc acest nativ. Deci, ce poate fi mai potrivit pentru nativii Berbec decât o haină roșie. În plus, această culoare este excelentă și pentru nativii Capricorn, care o vor purta cu mare mândrie.

Pentru nativii din zodia Pește și Săgetător se potrivește culoarea galbenă. Cei născuți sub aceste semnele ale zodiacului se vor putea putea răsfăța cu toate nuanțele de galben, stârnind invidia celor din jur.

Nativii Balanță și Taur sunt sfătuiți să aleagă toate nuanțele de verde. Este culoarea renașterii și a speranței. Nuanțele de verde le vor conferi eleganță și rafinament celor născuți sub acest semne, permițându-le să fie întotdeauna impecabili!

Gemenii și Leul cu siguranță nu vor trece neobservați în timpul verii, dacă vor purta haine de culoare  portocalie. Este o culoare a puterii, atracției și energiei. Gemenii și Leul sunt, cu siguranță, vor fi recunoscuți în această vară. Dacă vor alege haine portocalii, nativii Gemeni și Lei vor deveni adevărații protagoniști ai verii!

Astrele le sugerează nativilor  Vărsător, Rac și Fecioară  să aleagă haine de culoare albastră.  Această culoare liniștită le va permite acestor semne să aibă un sezon de neuitat! Iată deci culorile pe care ar trebui să le poarte semnele zodiacului, în timpul verii 2021, la sugestia astrelor, scrie proiezionidiborsa.it.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel