Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 20 noiembrie 2021. Leu, vin schimbări drastice. Vești grozave pentru nativii din Scorpion. Previziuni complete pentru toate zodiile
WhatsApp
Verifică-ți horoscopul pentru sâmbătă, 20 noiembrie 2021. Descoperă-ți horoscopul complet despre sănătate, bani și dragoste pentru toate zodiile.
Horoscop 20 noiembrie 2021. Leu, vin schimbări drastice. Vești grozave pentru nativii din Scorpion. Previziuni complete pentru toate zodiile

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Relațiile mai lungi au nevoie de un impuls, de o nouă iluzie. Prin urmare, încearcă să faci acest weekend plin de iluzii și proiecte care te unesc și întăresc legăturile iubirii tale.

Vedeți clar starea conturilor dumneavoastră bancare și, în sfârșit, înțelegeți diferența dintre vise și un proiect realist.

Citește și Horoscop. Cele mai perfide zodii: Scorpion atacă din spate, iar Săgetător calcă pe suflete

Înotul, dansul sau o sesiune de gimnastică ușoară sunt disciplinele care sunt cele mai bune pentru tine sâmbătă. De asemenea, acestea nu vă vor pune corpul sub presiune intensă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Uneori regreți greșelile trecutului în relații amoroase sau în situații care se repetă. Totuși, tu ești cel care trebuie să acorde atenție pentru a detecta, opri sau corecta anumite atitudini și comportamente pe care nu vrei să le tolerezi.

Dacă vrei să cheltuiești niște bani, îți poți permite. 

Ai mai multă grijă de imaginea ta fizică. Nu merită să porți trening toată ziua, pentru că detaliile sunt cele care provoacă impresii bune sau proaste în jurul tău.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu vei avea nicio problemă să arăți ceea ce simți. Vrei să te apropii de partenerul tău, astfel încât să poată aprecia cât de mult îl iubești și să-ți recunoască dorința. Deschiderea pentru a întâlni noi prieteni va fi fantastică în această sâmbătă. Dacă ești invitat la petreceri sau întâlniri, nu le rata!

Cheltuielile pe care le-ați planificat pentru acest weekend pot scăpa de sub control. Va trebui să calculați noi strategii de plată.

Vei descoperi importanța perceperii semnalelor corpului tău. Stelele indică faptul că ar trebui să știi ce este bine pentru corpul tău și, mai ales, ce nu.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Efectele Lunii Pline te vor face să-ți pui mai multe întrebări despre iubirile tale. Vei ști care este răspunsul pe care îl cauți, dar vei dori să crezi că există unul mai bun. Mințindu-te puțin, crește astfel dorința de iubire.

Soarele are o lumină care te umple cu iluzii euforice și va trezi ambiția ta. Sâmbătă vei face tot posibilul pentru a avea succes în munca ta și ca numele tău să fie scris în istorie cu litere de aur.

Verificați starea de sănătate a pielii dumneavoastră. Ei bine, schimbările de temperatură și frigul ar putea afecta derma.

Vezi și Horoscopul întunecat. Demonii interiori care locuiesc în fiecare nativ: În Berbec zace un demon atotputernic, iar în Rac un demon psihopat

Leu (23 iulie - 23 august)

Sâmbăta aceasta vei dori să te bucuri de sentimentele tale și să simți totul într-un mod mai exagerat. A fi cu tine însuți și cu cele mai pure emoții te ajută să te cunoști pe tine însuți.

Vei reflecta dacă munca ta te face fericit. În plus, clima proastă din companie îți va da senzația că Universul te împinge afară de acolo. Vin vremuri de schimbări drastice în acest domeniu al vieții tale, pregătește-te.

Dacă nu faci rutinele sănătoase pe care le-ai propus în urmă cu câteva luni, poate fi necesar să-ți schimbi ordinea sarcinilor sau să te motivezi cu ajutorul extern.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Nu ignora semnalele pe care ți le trimite acel om special, Fecioară. Ți-e rușine să asculți sau ceva îți spune să nu acționezi. Oricare ar fi, ia o decizie.

Trebuie să ai timp de pauză de calitate și să lași deoparte munca când sună ceasul.

Râsul este foarte tămăduitor, așa că încearcă să găsești motive să râzi. Rugați copiii să vă spună noile glume sau sugerați să mergeți la film pentru a vedea o comedie bună.

 

Horoscop 20 noiembrie 2021

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Viața ta amoroasă de sâmbătă, Balanță, cere să fii mai atent dacă vrei ca lucrurile să rămână stabile. Neînțelegerile și disputele din zilele precedente sunt încă în aer.

În ceea ce privește viața ta financiară, este un moment bun pentru a găsi oportunități de venit. Este probabil ca plățile unei sume de bani la care te așteptai să fie avansate.

Predicția cu privire la sănătatea ta este bună. Deși este posibil să aveți o durere de cap care vă va bântui toată ziua de sâmbătă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o zi foarte liniștită, furtuna a trecut. În curând te vei găsi față în față cu dificultățile tale de a te simți în siguranță în sentimentele tale. Nu va fi vorba de a arăta cine este cel mai puternic, ci de a merge înainte cu puterea unui războinic tăcut.

Vei trăi multă mișcare, iar energia astrală predominantă aduce vești grozave pentru nativii din Scorpion. Vânzări, notificări și călătorii scurte sunt probabile.

Te vei simți foarte bine în această sâmbătă. Închei săptămâna cu o stimulare astrală a energiei tale iubitoare.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Horoscopul tău de sâmbătă, Săgetător, este nuanțat de speranță. Anumite probleme care au împiedicat relația cu cei dragi se limpezesc și se dizolvă.

După o restructurare a finanțelor tale, sâmbătă poți sta liniștit știind că totul este sub control în domeniul economic. Nu sunteți lipsiți de bani și este posibil să puteți primi mai mulți în scurt timp.

Predicția stelelor pentru sănătatea ta de sâmbătă, vorbește despre nevoia de a relua anumite obiceiuri sănătoase pe care le-ai lăsat deoparte aproape fără să-ți dai seama.

Citește și Horoscop. Cele mai periculoase zodii, după un studiu FBI: Nativii acestui semn sunt psihopați și instabili mental

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Se pare că astrele au conspirat pentru a-ți aduce în viață cele mai stresante scene. Este prea mult de digerat.

Poate că trebuie să găsești o modalitate de a media între dorințele tale și nevoia de alți oameni pe care îi iubești și pe care trebuie să îi protejezi.

Atunci când suntem supuși în mod regulat unor situații stresante și tensionate în viața noastră de zi cu zi, organismul începe să sufere o deteriorare tăcută pe care trebuie să știm să o urmăm pentru a evita rele mai mari.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Predicția de sâmbătă prefigurează o zi în care ar trebui să fii activ și, în același timp, să ai suficientă răbdare pentru a vedea rezultatele.

Când vine vorba de bani, este posibil să cheltuiți mai mult decât vă așteptați. Cu toate acestea, o investiție bine motivată vă va compensa pentru această cheltuială curentă.

Sănătatea ta de sâmbătă conform astrelor vorbește despre nevoia pe care o ai să te odihnești. Mai ales pentru a scăpa de problemele muncii și de stres.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Programează-te pentru o cină la un restaurant unde nu ai mai fost niciodată și vorbește despre posibilele probleme de rezolvat într-un mod relaxat și liniștit. Acest lucru va ajuta la restabilirea armoniei în relație.

Marcați bine limitele în ceea ce privește munca dumneavoastră. Ei bine, a ști cât de departe vrei să mergi, atât la bine, cât și la rău, îți va facilita calea spre atingerea scopului tău final.

Umple cada cu apă și pune în ea petale de flori sau pune în ea o bombă de săruri colorate. Înconjoară-te cu lumânări și pune pe fundal muzică relaxantă. Mintea ta cere acest moment Zen.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel