Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 20-21 noiembrie 2021: Weekend cu noroc pentru trei semne ale zodiacului. Verifică dacă ești printre ele
WhatsApp
Acest weekend, 20 și 21 noiembrie, este ideal pentru odihnă și relaxare. Și dacă sâmbătă este o zi în care te vei putea odihni activ, atunci duminică îți vei reîncărca bateriile pentru întreaga săptămână.  Dar oare cine va avea noroc în această perioadă plăcută din toate punctele de vedere? Răspunsul ni-l oferă astrele.
Horoscop 15 decembrie. Berbecii vor primi vești proaste, Scorpionii se vor simți "pe cai mari". Previziuni pentru toate zodiile

Sâmbătă, 20 noiembrie, este o zi asociată sărbătorilor și distracției. Oamenii au acordat atenție acestei caracteristici a zilei din cele mai vechi timpuri, prin urmare, zilele de sâmbătă sunt dedicate zeului vinificației Bacchus. Nici această sâmbătă nu va face excepție: toată lumea, de la mic la mare, se poate distra fără grijă. Singurul lucru care este important de reținut în acest moment este nevoia de a vă controla emoțiile și, ca urmare, comportamentul. Este foarte probabil ca duminică dimineață, multora să le fie rușine de ceea ce au spus sau făcut, de aceea, astrele îi avertizează să aibă un comportament decent.

Duminică, 21 noiembrie, nu este o i potrivită pentru a lua decizii legate de locul de muncă. Cel mai bine este să vă dedicați treburilor casnice. În ciuda dorinței de a pune lucrurile în ordine în casă, pentru a nu fi distras de aceste activități în timpul săptămânii, nu trebuie să fii tentat de ele, deoarece nu vor fi încununate de succes. Cel mai bine ar fi să dedicați  această zi odihnei: atât active, cât și pasive. 

 

Citeste si:  Horoscop. Cele mai perfide zodii: Scorpion atacă din spate, iar Săgetător calcă pe suflete

 

Rac -  Nativii sunt sfătuiți să fie creativi, totuși, cu o condiție: munca ar trebui să fie o plăcere, nu un calvar. Dacă în aceste zile reprezentanții semnului pot crea ceva cu adevărat care merită, munca lor va deveni, în cele din urmă, o adevărată afacere, care le va aduce un bani la buget. Dar acest lucru li se va întâmpla puțin mai târziu, iar  deocamdată trebuie doar să petreacă timpul cu plăcere. 

 

Vezi si:  Horoscopul întunecat. Demonii interiori care locuiesc în fiecare nativ: În Berbec zace un demon atotputernic, iar în Rac un demon psihopat

 

Leu - În aceste zile sunt încurajați să-și asculte intuiția, care îi va ajuta să tragă concluzii importante și  călăuzitoare  pentru viitorul lor. Luând în considerare diferite opțiuni pentru afacerea lor și stabilind perspectivele de viitor, nativii Lei vor putea alege pe cele mai bune dintre ele, lăsând deoparte argumentele rațiunii. În acest weekend, Leii nu vor fi în cea mai bună formă, însă intuiția, bazată pe observații și considerații ale subconștientului, îi va ajuta să tragă concluzii corecte. 

 

Consulta si: Horoscop. Cele mai periculoase zodii, după un studiu FBI: Nativii acestui semn sunt psihopați și instabili mental

 

Vărsător - Astrele îi sfătuiesc pe Vărsători să se concentreze asupra vieții lor personale, mai ales ca vor avea toate șansele ca aceasta să le aducă doar bucurii. Relația pe are o vor începe în acest week-end are toate șansele să devină durabilă și fericită. Este foarte probabil ca nativii celibatari să ajungă în fața altarului cu persoana pe care o vor cunoaște în acest week-end. Cei doi soți vor fi legați nu doar prin dragoste și pasiune, ci și prin aceeași viziune asupra lumii, care cimentează familia și o face mai puternică.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel