Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 2 mai. Racii primesc vești bune de peste hotare, iar Gemenii sunt vulnerabili fizic. Vărsători, avertizați de astre
WhatsApp
Pe 3 mai, Luna tranzitează semnul Capricornului, iar asta înseamnă că vom fi preocupaţi de chestiunile importante din viaţa noastră şi vom da dovadă de seriozitate pe orice plan. 
horoscop 2 mai

Nativii Berbec ar fi bine să se concentreze pe casă şi tot ce ţine de confortul celor dragi. Astăzi vă puteţi lua rolul gazdei şi să vă răsfăţaţi familia sau persoana iubită. Relaxaţi-vă în familie şi încărcaţi-vă bateriile cu energie pentru noi provocări în următoarele zile.

Nativii Taur iau decizii bune în această zi privind o achiziţie, o investiţie sau o relocare. Chiar dacă sunteţi sceptici nu excludeţi varianta să vă mutaţi într-un alt oraş sau chiar ţară. Cereţi sfaturi familiei sau persoanei iubite şi analizaţi fiecare detaliu înainte să luaţi o hotărâre.

Horoscopul despărțirilor. Motivele pentru care zodiile ies din relații. Ce îl face pe fiecare nativ al zodiacului să renunțe la partener

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor sunt uşor vulnerabili din punct vedere fizic, dar partea bună este că astăzi vă puteţi relaxa şi încărca bateriile. Astrologii vă recomandă să petreceţi timpul în jurul casei, fără a vă înhăma la activităţi solicitante, departe de oraş. Este o zi pentru familie.

Veştile bune vin de peste hotare în cazul Racilor. Astăzi sunteţi bine aspectaţi în plan amoros, poate o veche iubire sau o persoană pe care abia aţi cunoscut-o vă face inima să bată mai tare. Dacă şi voi simţiţi acelaşi lucru aveţi curajul de a da frâu emoţiilor.

citeste si: Horoscop special de Paște: Cum vor petrece zodiile și cine se desparte de persoana iubită?

Leilor le merge foarte bine în sectorul comunicării, în ceea ce priveşte comunicarea deschisă atât cu oameni din sfera profesională, cât şi personală. Veţi purta multe discuţii productive, fie că sunteţi acasă sau la birou. Fiţi tacţi şi acţionaţi mereu cu diplomaţie.

Instinctul Fecioarelor nu greşeşte deloc! Indiferent dacă vorbim de planul profesional sau cel amoros, bazaţi-vă pe vocea interioară. Aţi putea lua o decizie importantă, dar trebuie să vă puneţi înainte de toate ordine în gânduri pentru a lua o hotărâre limpede, fără impulsivitatea momentului.

Balanţele sunt azi cei mai hotărâţi nativi. Ştiţi ce vreţi, aveţi diplomaţia necesară să punctaţi totul elegant, iar cei din jur nu vă pot refuza. Aşa că... mult succes! Astrologii întrevăd veşti bune pentru voi atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

vedeți și: Horoscop 1 - 7 mai 2021. Mercur intră în Gemeni, iar prezența ei într-un semn de aer aduce schimbări. Previziuni pentru toate zodiile

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Scorpionilor fac impresie bună la o întâlnire. Poate fi vorba de o reuniune de familie sau ceva romantic, iar dacă primiţi o propunere prin care să faceţi bani, aveţi grijă.

Săgetătorii tind să fie mult prea încăpăţânaţi în această zi. Chiar dacă cei din jur nu au dreptate, daţi-le şansa să se exprime şi astfel veţi evita conflictele. Fiţi răbdători, acţionaţi cu tact şi multă răbdare în relaţiile cu cei dragi pentru a nu crea discuţii tensionate.

Pe nativii Capricorn prietenii îi caută pentru sugestii, opinii, sfaturi. Dacă aveţi posibilitatea să îi ajutaţi, încercaţi să fiţi acolo pentru ei. Poate fi un moment important pentru o persoană apropiată care are nevoie de tot ajutorul pe care îl puteţi oferi.

Horoscop karmic luna MAI 2021: Lecții karmice importante pentru 3 zodii

Tensiunile, în cazul nativilor Vărsător, pot apărea în raport cu o femeie. Fie că este vorba de o colegă, o rudă sau o prietenă, mai bine evitaţi discuţiile lungi şi vă ocupaţi de familie. În caz contrar, câteva discuţii tensionate s-ar putea crea între voi, provocând câteva mici probleme.

Peştii îşi vor ocupa timpul cu tot ce ţine de locuinţă şi de familie. Este un moment excelent să fiţi gazda perfectă, mai ales că rudele vă vor trece pragul, dornice să vă revadă după ceva vreme. Bucuraţi-vă de momentele frumoase alături de cei dragi. Sursa: observatornews.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel