Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 18 decembrie. Racii evită „la mustață“ să comită o greșeală; O petrecere pe cinste pentru Săgetători: Previziuni complete
WhatsApp
Horoscop zilnic pentru 18 decembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 
Horoscop 18 decembrie. Racii evită „la mustață“ să comită o greșeală; O petrecere pe cinste pentru Săgetători: Previziuni complete

Berbec

Prea multe griji riscă să vă strice duminica. Lasă pacea să domnească în inima ta și nu-i propune partenerului tău ceva ce știi că el sau ea nu ar aproba. Colaborarea în familie pentru bunăstarea tuturor ar putea fi un punct de plecare în această perioadă.

Nu rata: Horoscop special. Ce ți-au pregătit astrele de sărbători în funcție de zoia ta?

Taur

Cineva va observa câte lucruri ați realizat. Între timp, continuați să o faceți fără să vă luați prea multe onoruri, dacă în afara celor pe care vi le dați singuri. Mulțumit de munca ta, nu-ți pasă de părerea celorlalți, pozitivă sau negativă.

Gemeni

Devii conștient într-o clipă de piedica pusă în fața drumului tău și, grație trigonului Lunii, o eviți înainte de a fi prea târziu. Chiar dacă anumite lucruri vi se par atrăgătoare, încercați să vă retrageți pentru un moment. Veți înțelege ce trebuie să faceți.

Horoscop zilnic, 18 decembrie. Racii evită „la mustață“ să comită o greșeală

 

Rac

Dezechilibrat de disonanța lunară, ai putea amplifica un pic și diminua o problemă reală. Ochii mereu larg deschiși. O seară intimă împreună este necesară pentru binele cuplului. Dar atenție la micile probleme care ar putea apărea.

Leu

O persoană te ține de vorbă despre fleacuri mai mult decât te aștepți. În acest fel, riscați să întârziați la o întâlnire. Păstrați-vă picioarele bine înfipte în pământ, chiar dacă mintea vă este ocupată de zboruri de imaginație.

Te-a putea interesa și: Horoscop 2023: Ce zile și ce numere vor fi norocoase pentru zodia ta în următorul an

Fecioară

Poate că ați sperat la un pic mai mult ajutor. Dar, în cele din urmă, trebuie să iei taurul de coarne și să faci totul singur. Ceea ce contează este rezultatul. Nu vă enervați pentru fleacuri. Nu este nicio problemă să vă asumați o parte din responsabilitate.

Horoscop 18 decembrie 2022. O petrecere pe cinste pentru Săgetători

 

Balanță

Este nevoie de toată răbdarea lui Saturn pentru a face față drumului în pantă pregătit de Mercur și Pluton. Păstrează-ți moralul cât mai sus! Sextilul Soare-Lună te ajută, de asemenea, să accepți diferențele de opinie. 

Scorpion

Puneți deoparte câteva economii dacă vreți să vă oferiți o mică vacanță la schi. Un restaurant mai ieftin ar putea fi o soluție de economisire. Important este să vă păstrați obiectivul în minte.

Săgetător

Dacă nu ți-ai sărbătorit încă ziua de naștere, sextilul Soarelui cu Luna te va ajuta să pregătești o petrecere pe cinste. Alegeți-vă invitații fără să fiți limitat și lăsați resentimentele deoparte. La urma urmei, puteți ierta cu ușurință.

Horoscop duminică, 18 decembrie: Previziuni complete pentru zodii

 

Capricorn

Atenție la neglijență și la disonanța Lunii cu Mercur. Dacă trebuie să faceți calcule complicate, verificați totul de mai multe ori. Cuadratura cu Pluton îți stă în cale. Vei ajunge la linia de sosire călcând pe cineva în picioare.

Vărsător

În viața de cuplu poți ține o mână prețioasă, grație relației excelente dintre Lună și Saturn. Ai răbdare! Puțină lejeritate nu poate decât să vă facă bine. Ieșiți în oraș cu prietenii pentru o seară memorabilă.

Pești

Fiecare are propriile limite. Cu toate acestea, este bine să le cunoașteți, pentru a putea reacționa în orice situație. Puteți evita o criză de furie. Vrei să plătești facturile cu orice preț, dar s-ar putea să ajungeți la dispute inutile din fleacuri.

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel