Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 16 noiembrie 2021. Taur, nu lăsa orgoliul să vorbească! Vărsător va face schimbări. Previziuni pentru toți nativii
WhatsApp
Verifică-ți horoscopul pentru marți, 16 noiembrie 2021. Descoperă-ți horoscopul complet despre sănătate, bani și dragoste pentru toate semnele zodiacale.
Horoscop 16 noiembrie 2021. Taur, nu lăsa orgoliul să vorbească! Vărsător va face schimbări. Previziuni pentru toți nativii

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Horoscopul arată că această marți este o zi bună pentru a da un impuls unei povești de dragoste care face primii pași. Persoana pe care ți-o dorești ar putea sta alături de tine multă vreme (sau pentru totdeauna!) Trebuie să fii mai îndrăzneț.

Cei care trag prea mult de economii vor ajunge la regrete. Fii reținut și caută utilitatea în tot ceea ce cumperi.

În privința sanătății, astrele recomandă să-ți mesteci bine mâncarea. Îți vei ajuta sistemul digestiv să funcționeze mai bine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ar putea exista unele ranchiuni față de partenerul tău care te fac să fii mai îngrijorat sau să te întrebi încotro se duce relația. Nu fi atât de catastrofal și vezi cum te comporți și, mai presus de toate, nu lăsa orgoliul să vorbească în locul tău. 

Decizi să preiei controlul planului tău profesional și să acționezi. Observați că totul merge prea încet și că trebuie să accelerați.

Ce ar fi ca timpul liber pe care îl ai în această marți să te dedici practicării unui sport aerobic? Îți vei întări oasele și vei câștiga un mare aliat al coordonării motorii.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Discuțiile fac loc unei mai bune deschideri pentru a asculta cei din jur ceea ce ai de spus. Nu este loc de reproșuri. V-ați depus armele și nu veți fi interesat decât să obțineți acorduri și beneficii reciproce.

Cel mai ordonat și calm mod de a obține succesul va fi cel mai bun pentru tine în această marți. Nu îți va păsa atât de mult să te distrezi, cât să faci fiecare detaliu la perfecțiune.

Este necesar să știi să ai grijă de tine înainte de a fi nevoit să suferi de patologii enervante. Nevoia ta de a fi ocupat te poate face să uiți de importanța mâncării sănătoase.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Te descurci destul de bine în relațiile amoroase, cel puțin deocamdată. Relația cu partenerul tău este rafinată, precisă și ai o comunicare excelentă. Știți să vă indicați temerile sau dorințele dintr-o simplă clipire.

Pentru a remedia o gaură în conturile dumneavoastră, va trebui să strângeți cureaua și, în unele cazuri, să găsiți un loc de muncă suplimentar. Împrumutul de la bancă sau de la o companie financiară nu va face decât să facă gaura mai mare în bugetul tău.

Veți observa cum se îmbunătățește un anumit disconfort pe care l-ați avut în zona gâtului sau a spatelui.

Leu (23 iulie - 23 august)

În această marți vei simți că vrei să uiți toate problemele trecutului și să mergi mai departe cu tine și cu relația ta. Renunțați la toate emoțiile negative și îmbrățișați optimismul atât de necesar.

Vei avea o energie foarte pozitivă în zona ta de investiții, finanțe și putere socială. Vrei să fii la curent cu inovațiile tehnologice și să le aplici în profesia ta. Al șaselea simț îți va fi ascuțit și vei ști să alegi investițiile care îți vor aduce cele mai multe beneficii pe termen scurt.

Ai grijă de sistemul tău respirator. Ei bine, de data aceasta, în afară de răceli sau gripă sezonieră, poți să faci și alergii care îți dau multe bătăi de cap.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Știi bine că într-o poveste de dragoste sunt atâtea adevăruri câți oameni sunt implicați în ea, fiecare cu punctul său de vedere, preocupările și dorințele lui. Viziunea ta asupra realității se va ciocni cu cea a partenerului tău marți, dar nu va trebui să te cerți pentru asta.

De obicei, îți ia mult să-ți recunoști greșelile și mai mult dacă vorbim despre gestionarea banilor familiei tale. Ai greșit recent și preferi privești în altă parte decât să spui tuturor despre eșecul tău.

Mental te vei simți obosit, dar fizic totul va fi mult mai bine.

 

Horoscop 16 noiembrie 2021

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Horoscopul tău Balanță, de marți prezice următoarele: dacă vrei ca fericirea să-ți surâdă, va trebui să faci tot ce poți și să nu mai fii atât de dependent. Trebuie să încetezi să-ți sufoci partenerul cu pretențiile tale.

Prognoza economică vorbește despre situații conflictuale pe care va trebui să le depășești dacă vrei să obții rezultate economice bune.

Pentru sănătate, unele contradicții sau confuzii la nivel mental ar putea produce un anumit dezechilibru psihofizic.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vremea a fost ciudată în ultimele zile și va trebui să tolerați că va continua așa o vreme. Dacă marți primești cuvinte acre sau urâte, ascultă cu atenție și încearcă să descifrezi sensul pe care acest lucru îl are în viața ta și în personalitatea ta.

Dacă ați suferit recent pierderi materiale, amintiți-vă că puteți oricând să o luați de la capăt.

Condiția ta fizică este optimă. Te vei bucura de un spor de energie minunat. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Previziunea ta în dragoste, Săgetător, prevestește niște suișuri și coborâșuri. Acest lucru te va face mai sensibil și mai concentrat pe viața ta amoroasă, minimizând alte aspecte ale vieții tale.

Din punct de vedere economic, astrele prevestesc o zi destul de calmă și echilibrată în acest sens. Nu vor exista depășiri, dar nu vor exista intrări semnificative de numerar. La locul de muncă, cineva poate încerca să facă ceva împotriva ta care ar putea să-ți facă rău.

Pentru sănătate se prevestește o zi bună. Fizic te vei simți destul de bine, vei simți și multă energie și vitalitate optimă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, predicția ta anunță schimbări și dinamici diferite de cele pe care le experimentezi de obicei în relațiile tale. Nu le suferi ca fiind negative, ci trezesc în tine un spirit de aventură deschis la nou.

Este o zi grozavă pentru a face un bilanț al succeselor tale. Sunt multe pentru care să fii recunoscător.

Ai atins unele dintre obiectivele tale și asta îți va da speranță și impuls să continui. Oferă-ți spațiu pentru a avea grijă de tine, Capricorn.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Predicția ta în dragoste, Vărsător, spune că dacă plănuiești schimbări în casa ta, va trebui să ceri ajutor. Pe de altă parte, vei fi surprins de câți prieteni buni sunt dispuși să colaboreze.

Din punct de vedere economic, Horoscopul prezice că atitudinea ta va fi esențială pentru a realiza afaceri bune. Dacă mergi cu un zâmbet și o atitudine optimistă, toate ușile îți vor fi deschise.

În legătură cu sănătatea ta, predicția pentru marți te alertează asupra unei posibile complicații legate de una dintre urechile tale.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Bunul tău umor va ieși uneori cu vreo glumă inofensivă și zâmbetele vor domina în mediul amoros. 

Te implici prea mult într-un proiect din care nu vei beneficia mai târziu. Revizuiește-ți prioritățile profesionale și prețuiește-ți timpul și efortul. Găsește echilibrul între cele două ca să nu te pierzi pe parcurs.

Te gândești să achiziționezi o amuletă care să te protejeze și să aducă noroc? Un dreamcatcher ar fi talismanul tău ideal datorită naturii tale de vis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel