Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 16-22 august. Săptămână, plină de ghinioane pentru patru semne ale zodiacului 
WhatsApp
În perioada 16 august - 22 august, pot apărea diverse evenimente neplăcute în viața nativilor unor semne zodiacale. Li se va părea că întreaga lume este împotriva lor. Berbecul se poate confrunta cu probleme în relațiile amoroase, racii racii pot avea dificultăți financiare.
Horoscop 16-22 august. Săptămână, plină de ghinioane pentru patru semne ale zodiacului 

Nu rata: Horoscop Chinezesc 16-22 august: Iepurii riscă să rămână fără niciun șfanț. Furtuni în viața de familie pentru Șerpi

 

Berbec - În viața personală, lucrurile nu vor fi roz. Nativii se vor confrunta cu episoade de ceartă și confruntări cu cei de alături. Se poate ajunge la acuzații grave și insulte. Astrele recomandă nativilor Berbec să ia o pauză. Profitați de situație și faceți-vă timp și pentru voi. 

Horoscop. Nativii din aceste semne ale zodiacului au toate șansele să devină milionari

Rac - Reprezentanții acestui semn se vor descurca bine în relațiile cu cei din jur, în această săptămână. vor avea însă probleme în ceea ce privește relația cu banii. Se vor confrunta cu o problemă financiară mare, care le va poate provoca insomnie. Astrele îi sfătuiesc pe nativii Rac să nu e fie frică să ceară ajutorul prietenilor.

Horoscop. Luna august aduce schimbări radicale în viața tuturor semnelor zodiacului

Leu - În această săptămână, reprezentanții acestui semn zodiacal vor lupta cu morile de vânt. Vor avea sentimentul că cineva sus pus este împotriva lor. Și vor consuma, inutil, multă energie. Cu toate acestea, în realitate, nativi își vor inventa singuri acest dușman.  Este foarte probabil ca cineva dintre cei apropiați îi va împinge le Leu să-și inventeze dușmanul.

Horoscop. Feriți-vă de aceste semne zodiacale. Sunt cele mai periculoase

Capricornul -  Aceste zile pot fi descrise prin: lipsă de speranță. Dar există întotdeauna o cale de ieșire, chiar dacă nativilor Capricorn li se vă părea că nimic nu este bine. Astrele spun că acestor nativi le va fi dificil să găsească singuri o ieșire din situațiile neplăcute, de aceea să nu le fie rușine să ceară sfaturi.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel