Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 13 mai 2022. Balanță, dragostea plutește din nou în aer. Vărsător, banii sunt singurul tău gând. Previziuni complete
WhatsApp
Citește horoscopul pentru vineri, 13 mai 2022 și află la ce te poți aștepta de la astrologie în relațiile tale romantice, la muncă și în viața de zi cu zi. Previziuni pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.
Horoscop 13 mai 2022. Balanță, dragostea plutește din nou în aer. Vărsător, banii sunt singurul tău gând. Previziuni complete / Foto: Pixabay

Acest sfârșit de săptămână va fi unul foarte important pentru multe dintre semnele zodiacale. Jupiter vrea să vă ajute să creșteți în cea mai curajoasă versiune a voastră, stimulându-vă major încrederea în voi. Poți realiza în sfârșit tot ceea ce visezi cel mai mult. De asemenea, este timpul să scoateți gunoiul și să vă eliberați de orice persoană toxică sau traume care vă trag în jos. Iată ce v-au pregătit astrele, conform Honey.

 

Berbec. Horoscop 13 mai 2022


Probabil că veți întâlni pe cineva care va avea o influență semnificativă asupra direcției dumneavoastră viitoare. Un mentor sau o persoană cu experiență este dornică să vă împărtășească din cunoștințele sale, așa că nu vă lăsați ego-ul să vă stea în cale și să pretindeți că știți mai multe. Nu vreți să pierdeți o oportunitate neprețuită de succes. În această fază, cuvintele tale au mai multă putere, așa că programează întâlnirile în avantajul tău. Aveți, de asemenea, ocazia de a vă îndeplini obiectivele. Scrieți-vă lista de dorințe, creați-vă tabloul de viziuni și îndrăzniți să visați măreț.

Numerele norocoase: 9, 18, 27, 1, 10, 

Pietre prețioase norocoase: Coral roșu, perlă, safir galben


Taur. Horoscop 13 mai 2022


Faceți totuși unele concesii, deoarece loialitățile pot fi împărțite. Acordă o atenție sporită păstrării respectului, demnității și angajamentului față de prietenie. În timpul acestui tranzit, ar trebui să vă așteptați la o activitate suplimentară în jurul casei, în special lucrări de construcție sau reparații. Atât învățarea, cât și predarea sunt teme, deoarece cunoștințele tale despre lucruri cresc. Câte ore ați petrecut încercând să atingeți un anumit obiectiv' Simțiți cu tărie că acum este momentul potrivit pentru a vedea ce alternative sunt disponibile.

Numerele norocoase: 5, 6, 8, 14, 15, 17, 23, 

Pietre prețioase norocoase: Diamant, cristal și smarald


Gemeni. Horoscop 13 mai 2022


S-ar putea să fiți nevoit să exercitați o plângere împotriva unei bănci sau a unei alte instituții. Este vorba de o problemă financiară și trebuie rezolvată. Nu vă simțiți totuși îndatorat unei singure bănci sau organizații. Există multe instituții din care puteți alege, iar concurența este suficient de puternică pentru a vă oferi dumneavoastră, consumatorul, opțiuni mai bune. Acest lucru ar putea duce chiar la un rezultat superior. Dacă lucrurile se înrăutățesc, nu uitați că este mult mai puțin costisitor să recurgeți la mediere decât să angajați avocați care vă privesc în primul rând ca pe o groapă de bani fără fund.

Numerele norocoase:  14, 17, 26, 32, 33, 68, 77 

Pietre prețioase norocoase: Smarald, diamant și jad

Horoscop chinezesc mai 2022. Aceste semne vor câștiga o grămadă de bani. Previziuni pentru toți nativii în luna Șarpelui de Lemn

 

Rac. Horoscop 13 mai 2022


Periodic, trebuie să vă scuturați de vechile obiceiuri, pentru a vă îmbunătăți viața. Pentru a te stăpâni pe tine însuți și pe relațiile tale, este nevoie de o integrare dificilă a unor idei noi în viața ta. Înseamnă să vă disecați emoțiile și să le priviți mai obiectiv. Astăzi, este momentul să reflectezi asupra lucrurilor care te rețin și asupra celor care te vor propulsa pozitiv. Nevoile tale unice necesită schimbări progresive. Este vorba despre reexaminarea trecutului pentru a găsi căi alternative spre fericire.

Numerele norocoase: 2, 3, 9, 20, 36, 38, 83 și 84.

Pietre prețioase norocoase: Piatra lunii, perla, topazul galben


Leu. Horoscop 13 mai 2022


În prezent, ești mai tradițional în viziunea ta. Există, bineînțeles, și excepții de la regulă. Vei fi surprins să întâlnești oameni care sunt deloc conservatori. Curiozitatea vă este stârnită. Este în regulă să te întâlnești cu cei "nebuni inofensivi". O mare cantitate de cunoștințe și înțelepciune poate fi împărtășită cu oameni care sunt diferiți. Trebuie să ieșiți și să vă plimbați. Mobilitatea vă oferă libertatea pe care o căutați acum. Orice fel de plictiseală vă face să vă simțiți iritabil.

Numerele norocoase: 1, 3, 9, 10, 19, 37

Pietre prețioase norocoase: Rubin, granat, safir portocaliu


Fecioară. Horoscop 13 mai 2022


Cineva vă limitează în prezent "trusa". Pentru ei, poate fi o necesitate. Indiferent de motiv, nu vei putea să-ți desfășori pânzele și să mergi cu toată viteza înainte în acest moment. Există constrângeri care te fac să te simți paralizat. Această paralizie poate fi folosită în același mod ca o omidă închisă în coconul ei. Stadiul de hibernare pare a fi o constrângere, dar în realitate este doar temporar. În scurt timp, vă veți elibera de limitările impuse și veți descoperi că de fapt aveți aripi, la fel ca un fluture.

Numerele norocoase: 5, 6, 14, 17, 24, 32

Pietre prețioase norocoase: Jad verde, smarald, coral alb

Horoscop special. O nouă șansă la viață pentru trei zodii, în mai 2022: Pregătiți-vă pentru o răsturnare de situație

 

Balanță. Horoscop 13 mai 2022


Dragostea este din nou în aer. Aveți așteptări mari de la orice nouă relație sau idilă care vi se oferă. Trebuie, totuși, să vă păstrați cumpătul. Este întotdeauna ușor să vezi ce este mai bun în ceilalți, mai ales atunci când te bazezi pe primele impresii. Nu te grăbi și bucură-te de acest proces, mai degrabă decât să te gândești la obiectul dorinței tale. Nu vă lăsați prins în ceea ce ar putea sau nu să se întâmple. Păstrarea relațiilor tale pe o bază solidă ajută la atenuarea distragerilor din celelalte treburi cotidiene.

Numerele norocoase:  35, 50, 51, 75, 85

Pietre prețioase norocoase: Cuarț transparent, diamant, coral alb și zirconiu.


Scorpion. Horoscop 13 mai 2022


Este posibil ca cineva să încerce să vă facă să vă simțiți ca un obiect. Doar pentru că afacerile tale alunecă în lateral nu înseamnă că oamenii ar trebui să folosească acest lucru împotriva ta. Comunicarea nu este suficientă pentru a-i face să asculte un raționament sensibil. Trebuie să lucrați la un nou plan strategic pentru a ajunge la o soluție ieșită din comun. Ați devenit dependent de aceeași comunicare inutilă. Rezultatele vor fi aceleași ca întotdeauna. Trebuie să gândiți creativ și să vă asigurați că aliații vă sprijină pe deplin.

Numerele norocoase: 2, 3, 9, 18, 20, 21, 27

Pietre prețioase norocoase: Coral roșu, rubin și safir galben.


Săgetător. Horoscop 13 mai 2022


Ascultând mai atent, îi vei atrage pe ceilalți mai aproape de tine. Arta de a asculta este vitală pentru dezvoltarea și aprofundarea relațiilor tale astăzi. Te-ar ajuta dacă ți-ai deschide mintea la stilurile muzicale moderne. Renunțați la preconcepții și bucurați-vă de moment. Este posibil să fii invitat la o petrecere puțin diferită de ceea ce ești obișnuit. O surpriză dramatică în care sunt implicați prietenii tăi va fi pozitivă, chiar dacă este neașteptată. Aceasta este o distracție plăcută de la problemele din acest moment.

Numerele norocoase: 3,11, 13, 33, 69

Pietre prețioase norocoase: Safir galben, topaz auriu, rubin 

Horoscopul îndrăgostiților. Ce spun obiceiurile tale de somn despre relația ta? Previziuni complete


Capricorn. Horoscop 13 mai 2022


Nu aștepta ca dragostea să îți cadă în brațe dacă ești singur. Dragostea este un verb, ceea ce înseamnă că trebuie să FACI ceva în legătură cu ea. Ieși și atrage-o în mod activ. Împărtășește secrete cu cineva acum și descarcă-te. Să ai o ureche înțelegătoare va fi necesar. S-ar putea să fii atât de îndrăgostit de ceea ce se spune, încât îți va fi prea frică să pui întrebări de teamă să nu le respingi. Probabil că vei crede că tot ce se spune este adevărat atunci când ei folosesc acest lucru ca un mijloc de a obține ceva de la tine.

Numerele norocoase: 6, 14, 15, 17, 23, 33, 43, 53

Pietre prețioase norocoase: Safirul albastru, ametistul, smaraldul 


Vărsător. Horoscop 13 mai 2022


Mintea ta a fost preocupată în ultima vreme de crearea unui context domestic stabil. Te străduiești să ai o mai mare independență financiară. Împingerea înainte în activitatea ta ar trebui să se facă cu cât mai puține probleme personale care să se amestece în viața ta profesională de zi cu zi. Nu este nimic mai rău decât să fii târât mental înapoi la probleme care au o valoare de deranj mai degrabă decât altceva. Aceste iritanți vă erodează timpul. Un blocaj temporar este cauzat de rezistența dumneavoastră la schimbare.

Numerele norocoase: 22, 33, 44, 66, 88

Pietre prețioase norocoase: Turmalina verde, diamantul și lapislazuli


Pești. Horoscop 13 mai 2022


Evoluțiile incitante de la locul de muncă înseamnă că ți se deschid noi uși. Oricum ar fi, trebuie să fii la punct în toate discuțiile tale. Poți improviza și te poți schimba în funcție de schimbările de obiectiv. Cineva care dă ordinele a schimbat continuu termenii și condițiile. Acest lucru necesită un răspuns inteligent din partea dumneavoastră. Situația cere, de asemenea, cât de bine vă descurcați sub presiune. Este posibil ca acest scenariu să dureze doar o zi sau două, dar vă oferă șansa de a vă arăta adevărata față.

Numerele norocoase: 3, 9, 13, 20, 23

Pietre prețioase norocoase: Safir galben, aur și perlă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel