Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 13 - 19 iunie 2022. Luna Plină în Săgetător, principală forță a săptămânii. Ce aduce fiecărui nativ: Rac, eșec major, Leu, o victorie
WhatsApp
Horoscop săptămânal pentru fiecare semn zodiacal din 13 iunie până în 19 iunie 2022. Având Luna Plină în Săgetător ca principală forță pozitivă de energie, ar trebui să fim destul de buni în privința viselor și planurilor pentru viitor. S-ar putea să vedem câteva surprize care implică probleme de bani, dar nu există nimic aici care să ne dea impresia că urmează ceva cu adevărat grav.
Horoscop 13 - 19 iunie 2022. Luna Plină în Săgetător, principală forță a săptămânii. Ce aduce fiecărui nativ: Rac, eșec major, Leu, o victorie

De asemenea, în săptămâna 13 - 19 iunie 2022, asistăm la niște momente frustrante în care simțim că ni se datorează ceva ce nu pare să primim niciodată. Avem energia Lunii pătrat Saturn, care ne va da impresia că suntem într-o legătură din care nu putem ieși.

Săptămâna aceasta vine cu mici jocuri mentale pe care cu siguranță le vom trece cu vederea odată ce le-am încercat. Este o săptămână în care trebuie să aruncăm o privire profundă pentru că nu totul este așa cum pare.

Horoscop rune 13 - 19 iunie, cu Mihai Voropchievici: Berbec intră într-o zonă de necunoscut. Leu, o schimbare fantastică! Previziuni pentru toate zodiile

Vedem energia sextilului Lunii Pluto, care este cu adevărat o experiență nedorită pentru zodiile Berbec și Săgetător. Deși nimic nu va doborî lumea în această săptămână, există un semn zodiacal, Racul, care va experimenta un eșec major.

Ar fi mai bine să venim cu recunoștință pentru ceea ce avem în această săptămână, în loc să ne plângem de tot ce nu am primit sau nu avem acum.

 

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Începi săptămâna cu speranță și cu un plan. Singurul lucru care te îngreunează este că ești dezorganizat și nu știi unde să pui toată acea energie pozitivă.

Vrei ce este mai bun, dar nu poți să știi exact ce este. Parcă săptămâna aceasta ți-ar introduce ideea că poți să faci tot ce vrei și să ai tot ce vrei, totuși nu știi cum, și aici stă frustrarea ta: cu tine însuți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este săptămâna în care ai stabilit legea. Poate fi la serviciu, cu membrii familiei sau în propria ta viață amoroasă. Ai o viziune clară despre cine vrei să fii. Știi cum să ajungi acolo și ce să faci pentru a atinge acest obiectiv. Ceea ce are nevoie acum, în această săptămână, este sprijin.

Trebuie să știi că oamenii din viața ta sunt dispuși să lucreze spre un obiectiv comun de fericire, sănătate și progres.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Te simți puțin aiurea săptămâna asta, de parcă te-a văzut cineva încercând să înșeli pe altcineva și, pentru că ești prins, te simți prost.

Aceasta este săptămâna în care încerci să te arăți. Vrei să impresionezi oamenii cu cunoștințele tale vaste și, în timp ce ești un expert în domeniul tău, reamintirile tale constante pentru toți cei din jurul tău că ești cel mai bun ar putea dezamăgi. Încearcă asta, Gemeni: fă-ți faptele bune și nu-ți mai face griji ca toată lumea te observe.

Horoscop financiar: Zodiile norocoase, care au intrat pe lista celor care se îmbogățesc până la finalul lunii iunie 2022

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Încă o dată, este jocul răbdării pentru tine. Te uiți pe fereastră și te întrebi când se vor schimba lucrurile pentru tine. Ai speranță, dar nu prea.

Ai putea fi zdruncinat în orice fel. Dacă se întâmplă ceva bun, vei fi bucuros. Dacă se întâmplă ceva rău, îți vei da seama că așa ești tu. Te simți apatic în această săptămână. Îți dorești cu disperare să te ții de speranță, dar nu poți avea acele speranțe prea mari săptămâna aceasta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Victoria este a ta săptămâna aceasta. Te vei putea afișa după pofta inimii tale. Este o loterie sau un concurs de vreun fel în care vei câștiga. Vei fi mândru și nerăbdător să spui oamenilor cât de fericită este această ocazie.

Deși aceasta poate fi doar victoria ta, cu siguranță vei împărtăși sentimentele fericite cu toți cei pe care îi cunoști. Oamenii din viața ta vor fi mândri de tine în această săptămână, Leu.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Din când în când, îți place să te strecori în ceea ce numești modul „zeu”, care este o atitudine pe care o adopți atunci când vrei ca oamenii să creadă că ești puternic . Poate fi un mecanism de apărare, dar pare să funcționeze pentru tine.

În modul „vrăjitor”, îi faci pe oameni să simtă că știi ceva ce ei nu știu, iar acest lucru îi enervează, dar, mai important, îi face să iasă din calea ta.

 

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Câștigătorul din această săptămână este Balanța, deoarece vei ști despre ce înseamnă norocul strălucitor. Aceasta este săptămâna în care totul este pus în perspectivă adecvată. Viața ta amoroasă este vindecatoare și se simte promițătoare.

Contul tău bancar este la zi și te simți uimitor de bine, iar sănătatea ta se îmbunătățește. Bucurați-vă de fiecare secundă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Deși de obicei îți place ideea de a petrece timp singur, aceasta nu a fost tocmai săptămâna pe care ai avut-o în minte pentru o activitate atât de solitară. Din cauza asta, viața ți-a stat în calea planurilor și cumva ai rămas singur.

Toate planurile sunt anulate, lăsându-vă într-o poziție precară. Nu ai contat pe tot acest timp singur și cu siguranță nu ai vrut să plătești pentru asta. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai prefera să fii ca un Scorpion în această săptămână, adică singur și să te ocupi singur de lucruri. Și în timp ce vei putea să petreci timp singur, vei avea compania minții tale tulburate.

Simți că ți-e capul aglomerat, fantomele amintirilor persistă care ai crezut că au dispărut pentru totdeauna. Se pare că mai ai de făcut un pic de vindecare înainte de a putea revendica succesul.

Horoscopul iubirii în luna iunie: Leii sunt la un pas de fericire, iar Balanțele își găsesc sufletul pereche. Previziuni complete

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Știai că faci ceea ce trebuie atunci când i-ai lăsat pe oamenii din viața ta să știe ce ai în minte. Prietenii tăi vor trebui să se descurce cu tine așa cum ești sau vei plăti prețul pentru că îți vor sta în cale.

Ceilalți din viața ta te vor respecta pentru atitudinea ta îndrăzneață.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acum, iată o săptămână de care te vei bucura: simți dragoste, siguranță și stabilitate și iubești fiecare secundă. E ca și cum toată munca ta grea începe în sfârșit să arate ca ceva.

Te simți împlinit și fericit. De asemenea, este inspirat să mergi mai departe și să-ți duci visele mai departe. A trecut multă vreme de când nu te-ai simțit atât de încrezător și totul este din ce în ce mai bine, Vărsător. Asta e sigur!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Tu ești semnul pe care tristețea îl ia în această săptămână. Se pare că ceva la care ai muncit atât de mult este pe cale să se prăbușească. Poate nu ai gândit bine lucrurile? Este greu de spus pentru că intențiile tale au fost atât de bune și pure. Asta e problema saptamana asta.

Ți-ai propus să faci ceva grozav și benefic pentru toată lumea și ajungi în haos și dezordine, chiar și în pierderi financiare. Ei bine, vor urma și zile mai bune, Pești. 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel